Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 528
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Пловдив
Като сложиш продукти в кошницата и отидеш на checkout най-отдолу вляво има чекбокс Create account.

# 1 021
И аз да похваля Делириум, тъй като и моята поръчка дойде. Парфюм под 80 лв. Ръчно не съм добавяла мостри но получих две. Много съм доволна от тях Simple Smile
Да попитам че не ми стана ясно, пък ми е важно Тициана има или няма в Елинор в бизнеспарка, да знам да пращам ли хора въобще Laughing

# 1 022
Как се регистрира човек в SparyParfumes?

Така: https://www.bg-mamma.com/?topic=1381634.msg43761810#msg43761810

Lodsi

juliette has a gun
carner barcelona
floris london
etat libre d'orange

Ramon Monegal, Frederic Malle...  - НЕ Simple Smile

# 1 023
нама Xerjoff там. Simple Smile

Histoires de Parfums, Tiziana Terenzi,
А какви други марки има в магазина на Елинор в Бизнес парка? Ramon Monegal, Frederic Malle...

А главно нишови ли са там ?
За подаръци търся Монтал и Амуаж, Hermes градините.
Не разбирам каква им е политиката и защо процедират така.
Първия ден когато бяха пуснали 22% отидох до бутика на Черни връх и имаше голямо струпване. Представям си сега при 40%.
Поне и на двете локации да бяха пуснали.
Не е никак логично и редно предвид обстановката.
Много се чудя дали да бия път до там и да вися по опашки, но пък ако има това което търся…

# 1 024
нама Xerjoff там. Simple Smile

Histoires de Parfums, Tiziana Terenzi,
А какви други марки има в магазина на Елинор в Бизнес парка? Ramon Monegal, Frederic Malle...

А главно нишови ли са там ?
За подаръци търся Монтал и Амуаж, Hermes градините.
Не разбирам каква им е политиката и защо процедират така.
Първия ден когато бяха пуснали 22% отидох до бутика на Черни връх и имаше голямо струпване. Представям си сега при 40%.
Поне и на двете локации да бяха пуснали.
Не е никак логично и редно предвид обстановката.
Много се чудя дали да бия път до там и да вися по опашки, но пък ако има това което търся…

Има и други марки, afnan , Dior, Al haramain и още.

Досега не съм виждал опашки за парфюми над 200 лв. Simple Smile Почти съм сигурен, че ще бъде празно.

# 1 025
  • Стара Загора
Еее, това, което са решили Елинор е дискриминационно...
Ние, които не сме от София не заслужаваме подобно намаление, според тях. ;д Като сложим и пандемията става нелогично.

# 1 026
  • София
Днес получих парфюм от Скарлет, поръчан на 19/11

Парфюма дойде в опаковка с целофан, но нямаше празен ход... как става това не знам Rolling Eyes

# 1 027
Днес получих парфюм от Скарлет, поръчан на 19/11

Парфюма дойде в опаковка с целофан, но нямаше празен ход... как става това не знам Rolling Eyes
някой го е получил, отворил внимателно, тествал, не харесал, опаковал обратно и върнал
Така става

На Елинор промоцията е дразнеща, работя в провинцията и няма как да стане
На имащите възможност да стигнат до магазина препоръчвам да погледнат Aqua di Sale, Inchnusa както и другите творения на Profumum Roma

Klodilia, моите туберозни вълнения тръгнаха от българския крем, масло и пресен цвят, на които попаднах на Фермерския пазар на НДК преди две седмици

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 14:34 от Al Georgieva

# 1 028
  • sofia
Поръчката ми Angels` Share в SprayParfumes е вече със статус Completed Smiley
Тъй като не знаех, че при поръчка в последния прозорец могат да се посочат мостри, които да добавят към поръчката...им писах съобщение, че искам само 2 /скромна бях Smiley / ..дано ме отразят!

Днес получих и Vanille Exclusif Mancera от Елинор...там Мансерите излизат на чудна цена сега Simple Smile напръсках се..но тъй като сутринта сложих друг парфюм, все още ми е рано да споделя мнение....

Да, от София съм..но честно казано няма как да стигна до магазина им утре за бомбастичното намаление от -40%...

# 1 029
  • Пловдив
И моята поръчка от SprayParfumes  още снощи беше със статус Completed и вече имам съобщение от UPS за очаквана доставка 06/12.
Аз писах 5 мостри, не знаех колко може (никъде в условията им го няма написано) - дано да пратят нещо от тях.

# 1 030
Искам да направя поръчка в дъглас и е над 80 лв, но не ми излизат парфюмни мостри като подарък. При вас така ли е?

# 1 031
Искам да направя поръчка в дъглас и е над 80 лв, но не ми излизат парфюмни мостри като подарък. При вас така ли е?
Просто няма в момента парфюмни мостри. Може да си изберете от козметика или грим.

# 1 032
  • Стара Загора
Някой помни ли по кое време миналата година имаше 30% на всичко в Parfumdreams? Мисля, че Macadamia беше поръчвала, ако не бъркам.
В Parfumdreams досега не съм виждала да пускат -30 % намаление, най- много 20 %.
Да не се бъркаш с flaconi- там пускат кодове с 30 % отстъпка.

# 1 033
Мисля, че намалението от 30% в Parfumdreams беше преди Коледа - всички се юрнахме да търсим 30-ци на Xerjoff, а бяха останали само бутилки по 100 мл.

# 1 034
Е , браво на Елинор. Disappointed Relieved

Някой дето е купувал тестери на Серж от новите 100 мл дали би могъл да каже с коя капачка идват?

Общи условия

Активация на акаунт