Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 116 544
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Звъннах на телефона на онлайн магазина да питам дали имат поръчка с моите данни, но не вдигат. Все пак не вярвам някъде да потъне след като системата генерира и номер на поръчката, ама знам ли Grinning
Аз поръчах няколко неща на Bioderma и сенки Лореал за без пари.

# 1 111
  • Пловдив
В спама провери ли? Моите потвърждения бяха там.

# 1 112
  • София
И аз си скъсах нервите с Лили. Успях да поръчах  обаче. 😃Мятам в  кошницата, влизам в нея и половината неща изчерпани. Започва пак лутане с какво да заместя изчерпалите се неща , и минавам отново през артикулите които уж вече не бяха налични. Отново ги сложих  в кошницата. Поръчах ги  с 300 зора. Получих имейл за потвърждение пък да видим какво ще дойде 🙃

# 1 113
С една приятелка така и не успяхме да поръмаме от италианците, все я връща в началото Frowning1 Някой имаше ли проблем?

# 1 114
  • при морето
Кои са италианците?

# 1 115
  • София
В спама провери ли? Моите потвърждения бяха там.
Разбира се, няма нищо ...
Димяни, и аз си скинах нервите и се надявам все пак да пристигне тая изстрадана поръчка Grinning

# 1 116
  • София
И аз се разписах с Лили с много пасти за зъби, душ гелове, течни сапуни, четки за грим и т.н. Забравих някои неща, но втори път няма да поръчам заради доставката почти от 10 лв

# 1 117
С една приятелка така и не успяхме да поръмаме от италианците, все я връща в началото Frowning1 Някой имаше ли проблем?
Spray Parfums ли са италианците? Ако са те, да помагам - аз поръчах вчера късен следобяд и днес имам товарителница за проследяване Simple Smile

В Салон Офлактив има промоция на Amouagе, вероятно и на друго, но човекът е бил за Amouage и дори не се е огледал

за Лили не ми стигна търпението

# 1 118
Те са, но поръчката така и не се случи, незнайно защо. Междувременно се изпродадоха желаните от мен, така че следващият път ще се пробваме отново

# 1 119
И аз в началото имах проблеми с поръчка от тях.Пейпал ми прати съобщение за получено нареждане на плащане, но в Spray поръчката не се отрази като довършена,а и парите ми си стояха по сметка, без да са дръпнати. Вчера пак опитах и този път мисля мина успешно. Нямам още товарителница, от вчера е със статус, че се обработва.

# 1 120
поръчах доста неща от лили преди малко, не съм имала проблеми със сайта
парфимо са намалили нещата, които следя, с някакви пренебрежими суми - от 50 ст. до 2 лв. - проверявам сайта всеки ден, но не мисля, че ще поръчам изобщо при това ценообразуване

# 1 121
  • Стара Загора
Преди час приятелка ме информира, че са сложили 1 лв такса за плащане в брой при доставка.... Междувременно днес получих известие, че са заредили отново Ангел Нова едП. Сега видях има пак и новия едТ. Някой вече направи ли паралелни проби и кой е всеобщия любимец? 🙂

Днес бяха намалили малко и Rose Rouge на Ван Клийф на 127,70 лв. Като знам миналото лято на какви пари имаше някои в get.bg...

# 1 122
  • София
Взех си пратката от Скарлет с Ноар и червило на МАС (спряното Kinkster). Всичко е наред.
Трябваше да поръчам и още 2 неща, които бях си набелязала.

# 1 123
Ellinor, Благодаря за споделеното за подаръчен комплект на Lancôme  в Нотино за 20,32лв. Преди малко успях да поръчам Simple Smile

# 1 124
Може ли да асподелите кой е комплекта? 🙂
Ellinor, Благодаря за споделеното за подаръчен комплект на Lancôme  в Нотино за 20,32лв. Преди малко успях да поръчам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт