Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2021

• 115 401
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Варна
Аз днес получих Alien goddess от Notino  доста ми хареса.При поръчка на 60 мл получаваш още 10мл и го лови кода цената пада до 140лв

# 1 096
  • Пловдив
Аз поръчах от Лили шампоани, душ гелове на ИВ Роше, течни сапуни, пасти за зъби, един крем на Mixa.

# 1 097
  • София
Погледнете и в sephora.de. Има някои добри предложения.

# 1 098
  • София
Някой наясно ли е в нашата Сефора дали вече предлагат парфюми Kayali, по-специално Vanilla 28?

# 1 099
Споделям предложение за подарък:
https://douglas.bg/gift-set-dior-diorshow-iconic-overcurl-eye-ma … ;-mascara-060402-

Комплект DIOR Diorshow Iconic Overcurl Eye Makeup Set - Mascara Primer-Serum (мини) & Mascara Спирала (пълноразмерен продукт) 59,20лв . (с бюти кард) и  с Безплатна доставка

# 1 100
  • София
Не е наличен вече.

# 1 101
  • Sofia
И аз поръчах от "Лили"-то, но само козметика на PAYOT (околоочен и нощен ревитализиращ и регенериращ крем). Всъщност доста трудно поръчах....сайта забиваше или даваше грешка при поръчката.

# 1 102
  • Франция
Тоя Черен петък беше много черен за моите финанси. Направих поръчки от Cult Beauty, Look Fantastic, Paula's Choice, DocMorris... Сега се чудя на Dusita, но май няма да е зле да поръчам първо малко храна Laughing

# 1 103
Дойде от Скарлет Noir TF, за цената му съм доволна, иначе, признавам си, не бих го купила и не беше от желаните:

# 1 104
Споделям предложение за подарък:
https://douglas.bg/gift-set-dior-diorshow-iconic-overcurl-eye-ma … ;-mascara-060402-
Скрит текст:
Комплект DIOR Diorshow Iconic Overcurl Eye Makeup Set - Mascara Primer-Serum (мини) & Mascara Спирала (пълноразмерен продукт) 59,20лв . (с бюти кард) и  с Безплатна доставка
В мол Сердика ( магазина на Дъглас) има доста от тези комплекти.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 21:11 от bubanka

# 1 105
Аз днес получих Alien goddess от Notino  доста ми хареса.При поръчка на 60 мл получаваш още 10мл и го лови кода цената пада до 140лв
desuri, минито подарък зареждаемо ли е?

# 1 106
Аз поръчах от Лили шампоани, душ гелове на ИВ Роше, течни сапуни, пасти за зъби, един крем на Mixa.
И аз с подобни неща от Лили се разписах.

Получих кестеновия DKNY от Scarlet! Отварям го и си казвам: "Остава пак да не ми хареса, докога с тия слепи и несполучливи", но нищо подобно ! Доста ми хареса ! Благодаря за жокера !

# 1 107
  • София
Аз много се изнервих, докато поръчам от Лили-то ... изчезнаха от наличност няколко неща, докато сайтът цикли. А за капак нямам и имейл потвърждение въпреки обещанието им в края на измъчената ми поръчка Grinning То пък и като гост поръчах, та няма как нищо да проследя ... пфуу

Май още някой се оплака, че няма потвърждение...

# 1 108
По-бързо се отваря през телефона, въпреки че и там е през браузър, на лаптопа ми се бави много, а интернета е един и същ.

# 1 109
И аз пуснах от Лили (да не съм съвсем капо) . Нямах проблем защото поръчах само две неща може би. Получих потвърждение на e-mail. Без регистрация.

Общи условия

Активация на акаунт