КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 41 043
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • там, където ми харесва
Аз когато видя три меча знам , че става въпрос за раздяла. Тук в тази комбинация мога да кажа като обстоятелства, че раздялата може да се състои в заминава на далеч или на път на отсрещната страна.Може би има желание за контакти и разговори , но поради обстоятелствата по-скоро раздяла.

# 196
a.nik,мисля,че си много права.Няма да навлизам в подробности,да не става лична драма.Да,вече и аз смятам,че освен тотално безсилие,Силата означава и подтискане на изразяването на някакви емоции,чувства,желания и т.н.bela оооо,охлаждане има,съвсем не я чета като някакви тежки страсти,но все пак като подтискане на нещо,дори импулс да е 🙂Благодаря,момичета,изключително сте полезни!❤️
Lindy благодаря!Да,сигурна съм,че със Силата на трета няма действия.Беше ми интересно дали правилно чета картите,че има желание все пак,но го подтиска сам(или нещо го спира,все едно).Силата наистина ли ви показва самоконтрол или показва просто нежелание,това се чудех.Не знам как да чета 3М,твърде многопластова ми е.Със сигурност показва наранени чувства,третият човек (при него) в нашите отношения,другите ни партньори сега и.т.н.Какво би означавала в комбинацията 3М+Рицар Ж,дали означава отрицание,тоест не,не мисли човекът.Изобщо мисли ли той за действия и се спира или мисли,че ми е разбил сърцето и аз се спирам да действам спрямо него GrinningТо и аз голям въпрос зададох,няма що(мисли ли и какво),а знам,че не трябва така.Честно казано няма логика да мисли за мен в реалния живот Grinning

Мария, според мен това включване и бил просто някакъв моментен импулс. И двете конфигурации точно това казват - нищо сериозно, прищяло му се на човека - направил го. Толкоз. Никаква силна страст и самоконтроли не виждам в тези карти.

Не мисля,как си обяснявате Силата тогава

Според мен, точно тук в тази комбинация заради 3 меча на първа, Силата е показва преживяно разочарование или конфликт и след това настъпил застой, като привидно, на повърхността уж всичко е наред, но вътрешно нещата са други. Има потисната емоционалност и това пречи на любовта.
Аз не казах картите и моля тълкувайте ми ги а попитах на прав път ли съм или изобщо греша ли някъде!!И аз няма да навлизам повече в подробности защото явно всеки път тук някой е крив и да трябва да е със средно ниво.Не съм се правила на разбирачка бяха в къщи и видяха картите....Няма смисъл да ви се обяснявам нали една от вещите тук ме нападна,че си пъхам носа,че съм шарлатанка и не знам си какво....Явно си нямате друг за жертва!Злобата е доста привидно човешка черта и тук се видя от космоса.Весели празници,съжалявам,че изобщо намерих тази тема!Явно не на празно бгмама е нарицателно за многознаещи и всездасъщи мами колещи и бесещи без да се замислят нито за последствията нито за думите и действията си!Много ме е срам,че ви смутих спокойствите няма да се повтори повече.😖

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 10:16 от AniGaSt

# 197
Е,докато търсеше помощ на лични,не бяхме толкова зли и презряни ,нали?

Силата действително може да е охладнели отношения и липса на интимност. Напълно съм съгласна с това. Може да показва и огромен компромис ,в който двойката живее.
И за 3 меча съм съгласна - като Влюбените е ,избираш най-малкото зло. На първа мисля,че някой е бил принуден да направи избор.

Няма кой знае какви емоции по тези карти,на някой му щракнали жичките да направи нещо и дотам. Силата бетонира каквото и да е развитие на тези отношения,независимо кой в темата е съгласен и кой - не.

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 10:41 от menarini

# 198
Е,докато търсеше помощ на лични,не бяхме толкова зли и презряни ,нали?
Не разбрах в цялата тази мазаница,вече забравих кой пусна картите,за какво ги пусна,кой с кого спори и за какво спори...
Нито пък кой за какво чак толкова много се обиди...
Хайде,всичко добро и весели празници на всички !

Нещо ме бъркаш с някой на никой не съм писала на лични а към теб нямам нищо ти си един от най отзевчивите тук.И от теб чета много за картите и се водя по твоите разсъждения за тях.И на мен са ми писали на лични,но не съм се наемала с това защото знам,че нищо не знам!Както казах със здраве и ако някой ми каже как да престанат да ми излезат известия ще съм благодарна махнах следи а пак излизат.

# 199
Виж си съобщенията от 13 май .

Ако с нещо съм ти била полезна,това може само да ме радва. Но тона ти в предния ти пост не прави потребителките тук злобни и сърдити,сещаш ли се?

# 200

Ако с нещо съм ти била полезна,това може само да ме радва. Но тона ти в предния ти пост не прави потребителките тук злобни и сърдити,сещаш ли се?
Да тук греша съжалявам,но тогава си беше едно изливане на чувства не съм имала за цел да ви занимавам с тълкуването.Съжалявам ако така е излезнало защото веднага се сетих за съобщения които са ми изпращани на мен и бяха с цел "моля гледай ми".Нищо и поста който ме провокира не беше никак мил и най вече без подробности се нахвърли върху мен "милата" потребителка.Наистина не искам повече по темата добре ми дойде да ми "натрият"носа че нищо не разбирам и да се откажа.Весели празници бъдете здрави и повече се усмихвайте!

# 201
AniGast аз ли нещо пропуснах?Ти въобще не си изказала мнение по моите карти за силата,а коментираш върху мои цитати.За каква злоба ми говориш?Къде и как те засегнах,не ти благодарих ли някъде?Не разбрах какво стана,наистина

# 202
  • Пловдив
Момичета,нека се усмихнем и бъдем добри една към друга,всички се учим,а и всички се надяваме на по-добри времена,да си помагаме,колкото можем,Таро е много трудна материя,аз лично се възхищавам на Мона,не знам тя дали вече влиза в този форум,но нейните коментари са безценни

# 203
AniGast аз ли нещо пропуснах?Ти въобще не си изказала мнение по моите карти за силата,а коментираш върху мои цитати.За каква злоба ми говориш?Къде и как те засегнах,не ти благодарих ли някъде?Не разбрах какво стана,наистина
Аууу вярно ли?Аз помислих,че се съгласяваш с това,че ме нападнаха без да знаят подробностите.Извинявай ако е така,съжалявам.

# 204

Да тук греша съжалявам,но тогава си беше едно изливане на чувства не съм имала за цел да ви занимавам с тълкуването.Съжалявам ако така е излезнало защото веднага се сетих за съобщения които са ми изпращани на мен и бяха с цел "моля гледай ми".Нищо и поста който ме провокира не беше никак мил и най вече без подробности се нахвърли върху мен "милата" потребителка.Наистина не искам повече по темата добре ми дойде да ми "натрият"носа че нищо не разбирам и да се откажа.Весели празници бъдете здрави и повече се усмихвайте!

Ако мога да ти дам един доброжелателен съвет и с най-мило чувство е: Тук във форума има няколко потребителки, чието ниво на тълкуване на Таро е много високо и те няма да загубят от твоята липса, ти ще загубиш! И са достатъчно отзивчиви да помагат и да тълкуват напълно безвъзмезно!
A.nik е напълно права - когато човек няма достатъчна база, не бива да се наема да тълкува на непознати (защото за комбинацията с Дявола, се остава с впечатлението, че момичето е непознато за теб).
И някак си, благодарение на техните къртовски усилия да научат Таро, някой си да обира парсата пред други хора и да се прави на много в час - еми, нормално е момичета да реагират остро! С чужда баница помен не се прави.
Аз също съм начинаеща и да, гледам на познати (защото според тях много съм им познавала и отказват да проумеят, че още нямам богат личен опит 😂), но не занимавам момичета с моите комбинации - блъскам си главата сама! И да, и на мен ще ми се наложи и да помоля за помощ, обаче въпроса е да не е прекално! Златната среда му се вика! Simple Smile

Така че, ти предлагам, да се посмириш малко и да продължиш да си участваш във форума, защото наистина е много полезен и момичетата помагат безвъзмезно, което не са длъжни да правят!!!
С най-добри чувства! Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 16:24 от BelaDeLSiera

# 205

Ако мога да ти дам един доброжелателен съвет и с най-мило чувство е: Тук във форума има няколко потребителки, чието ниво на тълкуване на Таро е много високо и те няма да загубят от твоята липса, ти ще загубиш! И са достатъчно отзивчиви да помагат и да тълкуват напълно безвъзмезно!
A.nic е напълно права - когато човек няма достатъчна база, не бива да се наема да тълкува на непознати (защото за комбинацията с Дявола, се остава с впечатлението, че момичето е непознато за теб).
И някак си, благодарение на техните къртовски усилия да научат Таро, някой си да обира парсата пред други хора и да се прави на много в час - еми, нормално е момичета да реагират остро! С чужда баница помен не се прави.
Аз също съм начинаеща и да, гледам на познати (защото според тях много съм им познавала и отказват да проумеят, че още нямам богат личен опит 😂), но не занимавам момичета с моите комбинации - блъскам си главата сама! И да, и на мен ще ми се наложи и да помоля за помощ, обаче въпроса е да не е прекално! Златната среда му се вика! Simple Smile

Така, че ти предлагам, да се посмириш малко и да продължиш да си участваш във форума, защото наистина е много полезен и момичетата помагат безвъзмезно, което не са длъжни да правят!!!
Аз никъде не казвам,че не са отзевчиви повечето и както казах също менарини ми е помогнала много и я споменавам често в постовете си.По нея се водя в много от нещата мен ме обиди факта,че ме напада без да знае подробности.А пък жената ми е дори прекалено близка.Също така споменах,че най вероятно картите трябва да се прочистят и оставят на спокойствие известно време защото ги натоварих с еднотипни въпроси.Ядосах се,че се отговаря импулсивно и на контра и пак казвам без да се знаят подробностите!Впечатленията са хубаво нещо стига да са верни а не на база  усещания...и карти които в случая може и да ми се "сърдят"!С най добри чувства!

# 206

A.nic е напълно права - когато човек няма достатъчна база, не бива да се наема да тълкува на непознати (защото за комбинацията с Дявола, се остава с впечатлението, че момичето е непознато за теб).

Така, че ти предлагам, да се посмириш малко и да продължиш да си участваш във форума, защото наистина е много полезен и момичетата помагат безвъзмезно, което не са длъжни да правят!!!
Аз никъде не казвам,че не са отзевчиви повечето и както казах също менарини ми е помогнала много и я споменавам често в постовете си.По нея се водя в много от нещата мен ме обиди факта,че ме напада без да знае подробности.А пък жената ми е дори прекалено близка.Също така споменах,че най вероятно картите трябва да се прочистят и оставят на спокойствие известно време защото ги натоварих с еднотипни въпроси.Ядосах се,че се отговаря импулсивно и на контра и пак казвам без да се знаят подробностите!Впечатленията са хубаво нещо стига да са верни а не на база  усещания...и карти които в случая може и да ми се "сърдят"!С най добри чувства!

Решението е твое, искреното желание за помощ беше от мен. Коледа идва, а на Коледа казват, че стававали чудеса! Simple Smile
Просто е нужно малко повечко усмивки Simple Smile

# 207
  • Пловдив
Мenarini,a.nik,Peypy,винаги са били много отзивчиви и са се опитвали да помогнат,съгласна

# 208
Момичета, хубави празници в компанията на 10 пентакли, картата на семейните отношения и традиции! Супер сте всички!

Добър и светъл да е пътят ви през новата година и най- съкровените желания да ви се сбъднат! Пожелавам на всички, Асо пентакли да ви води в начинанията!

# 209
Весели празници! Бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт