КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 41 029
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Знам,че подобни въпроси не са приятни и това не е група за безплатно гледане,но все пак ще помоля някой да ми хвърли карти .Имахме бурна връзка с С за кратко,когато изведнъж ми заяви ,че бившата му се е върнала в живота му и има нужда от въздух .Като с нож забит в гърба съм.Моля ви,хвърлете ми Как
ще  се развият отношенията ни или да го изтрия от  спомените си вече . Благодаря!
Глупакът обърнат, 9 меча обърнати, 5 жезли обърнати...
Имам предположения, но не се наемам да тълкувам по ситуации, които не познавам.
.
.
.
Искам да вмъкна само, че от много време не следя темата, която обаче толкова обичах! Включвам се отново, защото...съм много благодарна на всички хора тук, запалили се по изкуството Таро. Докато четях вашите случаи и тълкуването на картите, научих толкова много!
Искам да ви пожелая повече вяра във силите ви да ВЯРВАТЕ и повече желание да променяте и ДЕЙСТВАТЕ! Минах и минавам през трудни взаимоотношения с картите, понеже често човек трябва да проявява самоконтрол и да пита само неща, които са му нужни сега. Не се заплесвайте, хора, помнете, че картите често казват неща, които дори не питате. Съдбата е във вашите ръце, вярата върви ръка за ръка със съдбата ви, приемайте Таро повече като съветник, не като врачка!

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 21:15 от Sun_shine7

# 241
Според мен тази жена винаги си е била там .А Вие май искате тя да е наясно ,че сте пренавита и не искате да се откажете.
Абсолютно глупаво и неадекватно поведение ,Вие самата сте си навили на пръста,че искате на всяка цена да останете в тези отношения ,даже умирате от страх да не би да не стане на Вашата.

Не искам да прозвучи все едно Ви съдя,картите това показват.Не съм морализатор и не сея упреци от морална гледна точка,защото нямате вина за случилото се,пък и аз не съм никоя да раздавам мнения извън картите.
Много логично са Ви отговорили картите .Вие сте тази,която иска да остане в тези отношения,той е бил достатъчно ясен.

# 242
Тайничко се надяваш тези отношения да продължат, * да проболедуват * и да започнат отново...
На този етап това няма са се случи....
Нормално е, когато си влюбен и имаш чувства и те оставят да те обземат и нахлуят обсебващи мисли... какво стана, къде сгреших, защо тя се появи.    И още куп въпроси с неясен отговор..
Бъди силна и започни да се занимаваш  и мислиш за друго.. хоби, спорт и т.н
Не му задавай въпроси , защото ще влезеш в ненужни препирни и спорове  ...
🌷🌷🌷
Всеки може да бъде объркан и да има нужда от време, но ти сама си прецени струва ли си да чакаш някого с объркани чувства и който не е сигурен дали те иска в живота си ?💭

# 243
Здравейте,

С моята приятелка, с която сме бисексуални, има ли шанс нещата между нас да се развият като сериозна връзка и съвместно съжителство, тъй като тя има пречка в момента - има съпруг и две деца? Моето име е М., а нейното - С.

# 244
Здравейте, момичета. Искам да споделя няколко комбинации, защото показват каква магия е Таро!
В предния ми пост бях коментирала, че на въпрос какво работи даден мъж, Таро ми даде причудлив отговор, който не отговаря на реалността:  2 меча, Отшелникът, 7 чаши. И днес на въпрос какви са му истинските намерения към мен (защото съм поставила ясни граници, че сме само приятели) се паднаха картите: 7 чаши, Отшелникът, 7 жезли / скрито: Влюбените. На въпроса как ще се развият отношенията ни до юли месец (след продължително бъркане и вече обръщане на картите) се паднаха: Обърнат Отшелник, 7 чаши, Влюбените / скрито: 7 жезли.
Останах без думи. Таро си е Таро и много често ти казва не това, което искаш да разбереш, а това което Таро прецени, че е важно за теб!
По картите мисля, че ще последва разпад на отношенията, обаче тук защо по Отшелника + 7 жезли, ми се струва, че Таро акцентира за някакви стратегически ходове и тактики?
Ако някой има желание да коментира, ще съм благодарна! ❤

# 245
Здравейте чета в интернет,  и понеже не мога да тълкувам карти добре  вярно ли е че комбинация от 7 чаши и император означава плануване за работа или семейство?  И също ме интересува дали наистина император в комбинация с любовниците показва активност на мъжа във връзката? Защото като изтеглих картите бяха  7 чаши, император и любовниците,  а въпросът как ще се развият нещата ми в личен план.

# 246
Здравейте, момичета. Мама ме помоли да и изтегля карти ще се задържи ли на работа, след като се разболя от ковид (в момента е в болничен).
Изтеглих Отшелник, 6 пентакли и Асо пентакли.
Моето мнение: отшелникът е оттегляне понеже нали е в болничен вече 3 седмици.
6 пентакли означава ли, че ще получи помощ от някой от работата ѝ.
Асо пентакли пак ми говори нещо свързано с пари - възнаграждение.
Благодаря на отзовалите се.

# 247
За момента, след като дамата се възстанови напълно и се чувства добре ще излезе от тази изолация ( защото covid е 100 % изолация и се отразява зле и на психиката )
Ще започне да се труди, ще бъде усърдна и уверена, възможно е някой колага, колежка да й помогне, дори и само с мил жест или думи
Късметът е на нейна страна и ще има шанс и възможности 🍀

# 248
Peypy Благодаря ти, да много е коварен този ковид, се отразява върху психиката на човека. Тя ми е споделяла, че шефа и държи на нея. Даже и дадоха бонус коледни като за нов човек във фирмата и беше изненадана. Но понеже 6 пентакли ми говори за помощ, от колега и не излезе конкретен човек е възможно да е шефа ѝ. Мина и карантината, после се върна на работа, но после пак нещо взе да покашля и са я пратили да ходи на лекар.
За момента, след като дамата се възстанови напълно и се чувства добре ще излезе от тази изолация ( защото covid е 100 % изолация и се отразява зле и на психиката )
Ще започне да се труди, ще бъде усърдна и уверена, възможно е някой колага, колежка да й помогне, дори и само с мил жест или думи
Късметът е на нейна страна и ще има шанс и възможности 🍀

# 249
Здравейте чета в интернет,  и понеже не мога да тълкувам карти добре  вярно ли е че комбинация от 7 чаши и император означава плануване за работа или семейство?  И също ме интересува дали наистина император в комбинация с любовниците показва активност на мъжа във връзката? Защото като изтеглих картите бяха  7 чаши, император и любовниците,  а въпросът как ще се развият нещата ми в личен план.

Мария Лазарова, нито 7 чаши, нито Императора, нито Любовниците са карти, които чертаят прекрасно любовно бъдеще. Всъщност като се замисля, то 90 процента от картите показват наличните емоционални проблеми и дефицити във взаимоотношенията. И това е напълно нормално и естествено, защото хората сме далеч от съвършенството. Simple Smile
И в тази връзка, въпреки че в Таро почти няма хубави карти за любовни отношения, но пък Императорът, на мен ми е една от много неприятните карти за личностна характеристика.

# 250
Кои са картите, които сами по себе си са добри за любовните отношения?

# 251
Здравейте, момичета. Искам да споделя няколко комбинации, защото показват каква магия е Таро!
В предния ми пост бях коментирала, че на въпрос какво работи даден мъж, Таро ми даде причудлив отговор, който не отговаря на реалността:  2 меча, Отшелникът, 7 чаши. И днес на въпрос какви са му истинските намерения към мен (защото съм поставила ясни граници, че сме само приятели) се паднаха картите: 7 чаши, Отшелникът, 7 жезли / скрито: Влюбените. На въпроса как ще се развият отношенията ни до юли месец (след продължително бъркане и вече обръщане на картите) се паднаха: Обърнат Отшелник, 7 чаши, Влюбените / скрито: 7 жезли.
Останах без думи. Таро си е Таро и много често ти казва не това, което искаш да разбереш, а това което Таро прецени, че е важно за теб!
По картите мисля, че ще последва разпад на отношенията, обаче тук защо по Отшелника + 7 жезли, ми се струва, че Таро акцентира за някакви стратегически ходове и тактики?

Обърнатият Отшелник на първа ми е планирано предателство,двойна игра.
Извинявай за въпроса,ако искаш не ми отговаряй. Обвързани ли сте ,ти специално?  
Мисля,че тук има конфликт между мечта и реалност - т.е. приела си някаква мечта за реалност,но умишлено държиш този човек настрана,основавайки се на разума. Усещаш,че нямаш гаранция за успех,че така е по-добре,по-малкото зло.

# 252
В предния ми пост бях коментирала, че на въпрос какво работи даден мъж, Таро ми даде причудлив отговор, който не отговаря на реалността:  2 меча, Отшелникът, 7 чаши. И днес на въпрос какви са му истинските намерения към мен (защото съм поставила ясни граници, че сме само приятели) се паднаха картите: 7 чаши, Отшелникът, 7 жезли / скрито: Влюбените. На въпроса как ще се развият отношенията ни до юли месец (след продължително бъркане и вече обръщане на картите) се паднаха: Обърнат Отшелник, 7 чаши, Влюбените / скрито: 7 жезли.

Обърнатият Отшелник на първа ми е планирано предателство,двойна игра.
Извинявай за въпроса,ако искаш не ми отговаряй. Обвързани ли сте ,ти специално?  
Мисля,че тук има конфликт между мечта и реалност - т.е. приела си някаква мечта за реалност,но умишлено държиш този човек настрана,основавайки се на разума. Усещаш,че нямаш гаранция за успех,че така е по-добре,по-малкото зло.

Да, аз съм обвързана - от Любовниците ли го видя Simple Smile Винаги целиш точно в целта! Simple Smile))
Обаче, интересното при мен е, че аз не правя проекции по картите -  защото като цяло съм много индиферентна като личност и всъщност в повечето случаи питам Таро за отношения, само и единствено с цел опит и практика, а реално всъщност изобщо не ме интересуват чувствата на въпросния субект. И в конкретния случай, аз нямам никакъв интерес към него като мъж. Той обаче има интерес към мен, въпреки че твърди, че е съгласен само на приятелство. 😂 Любимото ми!!! 😂
Но си усещам сериозни опити за манипулация и всъщност, много си права за двойната игра!!
Благодаря ти за включването Менарини! ⚘

# 253
Любовниците не значат непременно трети човек. Означават, че си изправен пред сложен избор, винаги има намесени други хора и избираш по-малкото зло. По-скоро избор между логика и чувства и смятам, че изборът никога не е лесен. От друга страна и 7 чаши, и 7 жезли. Хем нещо много искаш, ама и нищо не правиш, в следващия момент се включва рационалния избор ,но основните акценти са Отшелник и Влюбените. Ти страниш, но изборът ти не е бил лек . Надявам се да ме разбираш правилно.
Виж и 2 меча. Обстоятелствата не позволяват да направиш това, което би желала. И се опитваш да убедиш и себе си, че това не те интересува.
Съжалявам, но няма гаранция, че ще успееш да се убедиш, колкото и твърдо решена да си.
Смятам, че този човек крие нещо заради обърнатия Отшелник. Планирано е нещо. Той има ли някакви проблеми в общуването?

# 254
  • sf
Здравейте! От известно време ме обзема желанието да си взема карти Таро и да науча повече за тях. Препоръчайте ми някои, че се обърквам от предлаганото разнообразие.
И още- ако на някой му се занимава, може ли да ми хвърли едни карти за развитието на връзката ми в момента.

Общи условия

Активация на акаунт