КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 41 038
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Картите сами ще те изберат...🍀
Разгледай колодитена живо пипни ги, усети ги
И сама ще усетиш кое е за теб....🍀

# 256
Здравейте,
С удоволствие ви следя,  все още съм начинаеща в тази материя  и ви благодаря за тълкуванията  които правите и  позитивната  енергия в темата. Сякаш потъвам в истории..
Опитвам се да си обясня ситуации с картите, но не знам дали ги тълкувам правилно. Ако някой иска да помогне, днес изтеглих тези карти с въпроса? Какви са чувствата му?
Как ще се развият тези отношения?

В дъното на колодата стоеше Крал мечове

# 257
Хубава колода, а ти какво мислиш ?
Дай своето мнение и Ние ще дадем също

📃 определено си запленена от господина, обаче той дали наистина е искрен с теб или ти с него ?

# 258
Здравейте, днес изтеглих карти на въпрос дали ще забременея,  никога не съм питала такова нещо  дори не знам дали е редно да го правя.. знам, че понякога картите не искат да дадат отговор. Изтеглих висша жрица ( знам че показва бавно развитие на нещата), рицар чаши и 3 чаши. Ако може някой да помогне, ще съм благодарна

# 259
Здравей,Мария!Според тези карти мисля,че даже не се работи сериозно по въпроса за бременност.Една красива мисъл,мечта в твоята глава,която не е гласно представена на този етап (Висшата жрица) и не се предприемат конкретни действия по въпроса (рицар чаши),та даже и известна доза несериозност (3 чаши).Няма отговор по тези карти,по-скоро сегашна фактология.Може би защото не си задала срок?
Здравейте, днес изтеглих карти на въпрос дали ще забременея,  никога не съм питала такова нещо  дори не знам дали е редно да го правя.. знам, че понякога картите не искат да дадат отговор. Изтеглих висша жрица ( знам че показва бавно развитие на нещата), рицар чаши и 3 чаши. Ако може някой да помогне, ще съм благодарна

# 260
Здравейте!
При въпрос "ще се разведем ли със съпруга ми?" отговорът е тройка жезли, страшния съд и единица мечове. Всичките прави. Разтълкува ми ги момичето, което ми гледа, но е субективна 😁 и ще съм благодарна на обективно тълкувание. Благодаря!

# 261
Здравейте!
При въпрос "ще се разведем ли със съпруга ми?" отговорът е тройка жезли, страшния съд и единица мечове. Всичките прави. Разтълкува ми ги момичето, което ми гледа, но е субективна 😁 и ще съм благодарна на обективно тълкувание. Благодаря!
А ти искаш ли да се разведете?

# 262
Здравейте!
От много време нещата не вървят добре, но последните 4-5 месеца съм вече на ръба. Безкрайно търпелив човек съм, но въпреки това и аз имам граница, която той премина при един от скандалите. Говорим за тенденциозен и непрекъснат психически тормоз и натяквания за ситуации, в които съм постъпила по даден начин за да се съобразя с него, а не защото така предпочитам. На кратко - ще ме е яд за пропилените години и всичко, което съм инвестирала в тази връзка, но вече не се виждам да остарея с този човек. Не знам какво чудо може да се случи, че да реша да не се разделяме.

# 263
Здравейте!
От много време нещата не вървят добре, но последните 4-5 месеца съм вече на ръба. Безкрайно търпелив човек съм, но въпреки това и аз имам граница, която той премина при един от скандалите. Говорим за тенденциозен и непрекъснат психически тормоз и натяквания за ситуации, в които съм постъпила по даден начин за да се съобразя с него, а не защото така предпочитам. На кратко - ще ме е яд за пропилените години и всичко, което съм инвестирала в тази връзка, но вече не се виждам да остарея с този човек. Не знам какво чудо може да се случи, че да реша да не се разделяме.
Аз мисля, че ще има развод.

# 264
Благодаря!

# 265
На мен ми е интересно защо почти всеки иска да чуе от картите това, което сърцето му иска да чуе, но не си го признава
....
📃🌷Много често 1 човек чете за Нас  карти, след това питаме и друг , и друг с тайничката надежда, че този предишния не ни е "познал" , другия ще Ни каже "истината", която жадуваме да чуем....
 😊
Доверете се на себе си и свободната воля, Таро не *гадае*
Картите са съвсем друг инструмент и не вземат решение вместо Нас !!!

На този етап Таро казва, още Няма да имаш Развод, ще Ти дадем още 1 шанс да изметеш *старото * и ненужното от тези отношения и да ги въстановиш...
📚 сега , ако питаш още 2 ма човека ще ти кажат и друго , и друго
Аз съм сигурна, че дълбоко в себе си Не си готова за Развод.. , но това дали ще си го признаеш пред себе си е твой избор

# 266
Исках безпристрастно мнение, защото тя ми е приятелка. Знае, че ако се разведем това ще е тежко и за мен, и за него, и за децата. За всички ще е най-добре нещата да се оправят, но за съжаление ме съмнява да е възможо. Затова и въпросът беше "дали" ще се случи, а не "кога". Благодаря и на двете за тълкуванията!

# 267
* Дали * утре ще пия кафе с него ?

📃Зависи от мен самата 🌷😊

Картите Не определят бъдещето Ни това се опитах да обясня, но явно ....

Днес енергията е една, след 5 дни е друга
📩

# 268
  • Варна
Ох, ми и аз се обърквам.. Тогава какви въпроси е подходящо дасе задават на Таро?

# 269
Не виждам развод по тези карти . Но наистина минавате през много труден период ,може да си откарате така години наред по Страшния съд. За добро или за зло,няма активни карти,които да доведат до реално действие.

Общи условия

Активация на акаунт