КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 41 089
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Връщам ОВ както обещах! Изключително щастлива съм, че картите и Peypy познаха!! Мама се върна на работа, получила е цялата си заплата при положение, че е била в болничен месец понеже имаше леки ослужнения, нямало е друг човек на нейното място, чакали са я да се върне.
Благодарности на Peypy!! ❤️
За момента, след като дамата се възстанови напълно и се чувства добре ще излезе от тази изолация ( защото covid е 100 % изолация и се отразява зле и на психиката )
Ще започне да се труди, ще бъде усърдна и уверена, възможно е някой колага, колежка да й помогне, дори и само с мил жест или думи
Късметът е на нейна страна и ще има шанс и възможности 🍀

# 271
Здравейте!
Днес попитах картите: Това между мен и другият човек окончателен край ли е или пауза.
Излязоха
1. 10 чаши
2. 6 чаши
3. Паж на чашите

Аз мислех , че е край, но с толкова чаши се обърках.
Картите са много добре разбъркани.

Моля ако някой има желание да изкаже мнението си.
Благодаря!

# 272
  • Варна
Отдавна не бях теглила карти. Има един разговор, който се надявам да проведа, не знам дали ще се случи във времето, а ме мъчи и ми е важно. Питах "Ще имам ли разговор с Г. по темата?". Картите са 2 мечове, 8 пентакли, Асо мечове.
2 мечове свързвам със застой, докато Асото точно обратното. 8 пентакли е положителна карта, но съм дотук. Не мога и нямам умения да ги свържа помежду им. Може ли мнението ви?

# 273
Според мен с този паж чаши накрая очаквай действие, може да се забави. Или самото действие може да по - малко като например съобщение,чела съм че паж чаши означава също и младежка енергия флирт. Нека се включат и другите ако греша. 🤗
Здравейте!
Днес попитах картите: Това между мен и другият човек окончателен край ли е или пауза.
Излязоха
1. 10 чаши
2. 6 чаши
3. Паж на чашите

Благодаря!

# 274
някой иска ли да ми тегли карти, ще съм много благодарна и ще дам обратна връзка за развитието😊 Въпросът ми е
"Ще успея ли да се видя с А до 15.02?"
хубав ден на всички ♡

# 275
На въпрос Какво ме очаква в бъдеще изтеглих колесницата, асо жезли и паж чаши. Как да ги тълкувам, като благоприятен период?

# 276
Мария, въпросът ти е доста общ , за мен картите отговарят, когато има конкретика Simple Smile също е препоръчително да се посочва и време
Форумът е с друга цел, а не е он лайн *гледане*  
Затова и никой не се включва !!!
Когато нещо лично Ви интересува отидете на таролог е най добре, за да Ви рагледат енергията конкретно на Вас. Това се отнася за всички...
Всичко е време и енергия.

Все пак за мен въпросът ти е в любовната сфера насочен, очаква те мила ,нежна комуникация, наситена и с мн страст и желание, голяма е вероятността да е на разстояние мъжът...
🍀

# 277
Форумът е и за гледане ,не на кой определи и кога,че не е .

# 278
Според мен с този паж чаши накрая очаквай действие, може да се забави. Или самото действие може да по - малко като например съобщение,чела съм че паж чаши означава също и младежка енергия флирт. Нека се включат и другите ако греша. 🤗
Здравейте!
Излязоха
1. 10 чаши
2. 6 чаши
3. Паж на чашите

Благодаря!

Толкова много чаши, говори за липса на всякакви действия. Чашите НЕ СА любовни карти - те са мечти, илюзии и нереален поглед върху ситуацията. 6 чаши на средна позиция те връща отново и отново към мислите "Ах колко хубава беше тази връзка", а реално истинска връзка няма. Не знам дали този модел на отношенията "събиране и разделяне" не се е повтарял в миналото?
Съжалявам наистина, но смятам че на този етап е нереално да очакваш някакво съществено развитие.

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 12:50 от BelaDeLSiera

# 279
Здравей те и яз искъм да се науча на карти Таро имам ги в къщи някой били изявил желание да ми помогни ? Просто като правя самата колода  след това ми е трудно като ги разчитам за всяка една карта търся отговор в книгата и нещото после немога да събера крайния отговор ,някой може ли да ми помогни ?Карти ми са на Уейт.

# 280
  • sf
Интересно ми е, ако на даден въпрос се изтеглят едни карти, възможно ли е след някакъв период, на същия въпрос да се появят други?

# 281
Здравейте ,на въпроса какви чувства има даден мъж към мен :
- обърната двойка пентакли
-слънцето
-рицар на пентакли

Моля,ако някой има желание да изкаже мнение .Yellow Heart

# 282
Здравейте ,на въпроса какви чувства има даден мъж към мен :
- обърната двойка пентакли
-слънцето
-рицар на пентакли

Моля,ако някой има желание да изкаже мнение .Yellow Heart
Въпросите относно чувства според мен са най-трудни... Но все пак това мисля аз, като може да греша:
В момента мъжът е затрупан от много други неща и може би се чувства изтощен, това е нещо свързано с работата. Мисля, че не му остава много време да мисли за теб, но това слънце не мога да го разтълкувам. Не знам дали слънцето са неговите романтични чувствам, или просто е щастлив в компанията ти и нищо повече? По-опитните може да се включат 🤣🤣🤣

# 283
Момичета, искам да Ви питам какви опитности имате с Обърнат Маг. На мен тази карта ми се падна за един човек, с който имахме приятелски отношения и това може би беше мъжът, който по никакъв начин не се опита да ме сваля или манипулира. Два пъти се е падала при теглене на карти за негов психопрофил, но тази карта не се прояви в лош смисъл, даже напротив!
Комуникацията ни приключи с много топло и много приятелско чувство.
Не разбирам, наистина!

# 284
Здравейте,
Мога ли да помоля някой да ми изтегли карти за отношения.
Въпроса е “Как ще се развият отношенията ни до месец?” и "Има ли шанс за сериозна връзка между мен и този човек?"  - Полина- 28г. за Д. - 37г
Сърдечно благодаря на отделилите от времето си. Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт