КАРТИ ТАРО - ТЕМА 27

• 41 039
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Весели празници, момичета Christmas Tree! Благодаря ви, че сме заедно в тази тема и бъдете здрави Flowers Four Leaf Clover

# 211
Весели празници,момичета!Прекрасни сте!Благодаря ви за всичко!Здраве,мир и благоденствие желая на вас и любимите ви хора! Heart

# 212
Здравейте при нас на работата дойде колега който не е нов служител, а го преместиха от друг обект. Между нас, определено има симпатия и привличане. Забелязвам, че се опитва да научи информация за мен, но аз не правя нищо тъй като знам че си има половинка. Изтеглих карти за отношенията помежду ни-излезнаха крал жезли, дявол обърната, крал мечове. От любопитство обърнах 4та карта беше слънцето, а на дъното на колодата  паж пентакли.... аз ги тълкувам така: има химия помежду ни,  не сме  безразлични един към друг, дявола според мен е страхът от това да не сбъркам. Възможно ли е краля мечове да показва край на неговите отношения?... или по скоро аз нищо да не очаквам?

# 213
Maria LazarovaНа този етап ти нищо не очаквай,даже може и да се дистанцира от теб(това по КМ на трета).Хубав мъж,харесван и от жените,и от хората като цяло,умее да флиртува,служи си добре с думите и знае как.Не виждам страст аз.Ако комбинацията беше КЖ+Дявола в права позиция-да,но така-не мисля.Ти определено го харесваш(КЖ на първа,а и Слънцето го показват).Аз от Паж Пентакли реални действия и развитие досега не съм виждала при мен.И все пак това е моментна енергия,всичко търпи промяна 😊
Влюбените+2Чаши+8Ж-очаквам обаждане(или съобщение) до края на седмицата от мъж,няма причина засега да не го получа.И на пръв поглед ще го получа заради комбинацията от 2Ч+8Ж,която приемам като бърза комуникация(бързо започва и бързо ще приключи),породена от привличането на 2Ч и нетърпението на 8Ж.Обаче като махна розовите очила,май ще си остана с чакането-Влюбените винаги ми показва нуждата от правене на избор,с 2Ч по книга е супер комбинация,ама май в реалността не е,2Ч неглежира,измива останалите карти,вода+огън(нищо),а и двете карти са много нестабилни и бързо отминаващи.Ако имах 6П или 3П на средна позиция,щях да съм сигурна,защото вече се е проигравало,но така...Та ще получа ли обаждането,момичета,според вас?
Здравейте при нас на работата дойде колега който не е нов служител, а го преместиха от друг обект. Между нас, определено има симпатия и привличане. Забелязвам, че се опитва да научи информация за мен, но аз не правя нищо тъй като знам че си има половинка. Изтеглих карти за отношенията помежду ни-излезнаха крал жезли, дявол обърната, крал мечове. От любопитство обърнах 4та карта беше слънцето, а на дъното на колодата  паж пентакли.... аз ги тълкувам така: има химия помежду ни,  не сме  безразлични един към друг, дявола според мен е страхът от това да не сбъркам. Възможно ли е краля мечове да показва край на неговите отношения?... или по скоро аз нищо да не очаквам?

Последна редакция: вт, 28 дек 2021, 23:19 от Анонимен

# 214
Здравейте и весели празници. Напоследък мисля за един определен човек, който не съм виждала много години и не знам на какво се дължи, но е изключително натрапчива мисъл за този човек, включително сънища. Чудя се на какво се дължи? Той ли мисли за мен и оттам някаква енергийна връзка ме кара и аз да мисля за него? Ще го срещна ли? Каква е причината да мисля въобще за него?

# 215
Здравейте при нас на работата дойде колега който не е нов служител, а го преместиха от друг обект. Между нас, определено има симпатия и привличане. Забелязвам, че се опитва да научи информация за мен, но аз не правя нищо тъй като знам че си има половинка. Изтеглих карти за отношенията помежду ни-излезнаха крал жезли, дявол обърната, крал мечове. От любопитство обърнах 4та карта беше слънцето, а на дъното на колодата  паж пентакли.... аз ги тълкувам така: има химия помежду ни,  не сме  безразлични един към друг, дявола според мен е страхът от това да не сбъркам. Възможно ли е краля мечове да показва край на неговите отношения?... или по скоро аз нищо да не очаквам?
Аз не бих се забърквала с този човек.
Обърнат Дявол е повече от ужасна карта, а между 2 дворцови от висок регистър, с Крал меч на трета, нещата не само няма да са в твоя полза, ами и може да пострадаш.
Бих те посъветвала да стоиш на много разумна дистанция. Дъното на колодата и Слънцето нямат значение.

# 216
Здравейте! Ще съм ви благодарна за помощ в разчитането на картите по 3 въпроса.
Какви са чувствата му към мен? - Силата, 7 Жезли, Колесницата
Как ще се развият отношенията ни до 3 месец? - Асо мечове, Звездата, Рицар Мечове.
Каква е причината той да се появи в живота ми? - 10 меча, 2 меча, 3 жезли

# 217
Здравейте и весели празници. Напоследък мисля за един определен човек, който не съм виждала много години и не знам на какво се дължи, но е изключително натрапчива мисъл за този човек, включително сънища. Чудя се на какво се дължи? Той ли мисли за мен и оттам някаква енергийна връзка ме кара и аз да мисля за него? Ще го срещна ли? Каква е причината да мисля въобще за него?

Здравей ,аз имам такова преживяване... с човека имаме неизживяна връзка.... предполагам,че имаме нещо кармично защото мина много време от тогава... Не можеш да мислиш за някой който не мисли за теб.
А ако не е такова нещо при вас вероятно ще го видиш да. Simple Smile А защо... и до ден днешен не мога да си обясня тези знаци.

# 218
Maggie, Janetm При мен е същата ситуация. Може би защото сега сме в периода на ретроградна Венера. Връщат се бивши и тн.

# 219
Аз не бих се забърквала с този човек.
Обърнат Дявол е повече от ужасна карта, а между 2 дворцови от висок регистър, с Крал меч на трета, нещата не само няма да са в твоя полза, ами и може да пострадаш.
Бих те посъветвала да стоиш на много разумна дистанция. Дъното на колодата и Слънцето нямат значение.
Много ви благодаря,  ще се вслушам в думите ви. Обаче... мен ме потърси бившия ми приятел, а аз сега не знам какво да правя.  Изтеглих отново 3 карти как ще се развият нещата с бившия през следващата година-   6 мечове,  6 чаши обърната и смърт. Може би 6 чаши, да показват разочарованието му, съжаление за действията му спрямо мен. Не знам, объркана съм, не откривам отговор

# 220
Как ще се развият отношенията ни до 3 месец? - Асо мечове, Звездата, Рицар Мечове.

Kaia, аз по тези карти за момента чувства не виждам, по-скоро някой е решил вече да се държи като отвързан. А и с тази Звезда на втора, по-вероятно е развитие на отношенията да има, само в сферата на фантазиите и бляновете.
Този човек свързан с миналото ли ти е?

# 221
  • При децата ми
Момичета, как се изчисляваше личната карта за годината?
Рождената дата + тази година, която предстои ли, или?

# 222

Kaia, аз по тези карти за момента чувства не виждам, по-скоро някой е решил вече да се държи като отвързан. А и с тази Звезда на втора, по-вероятно е развитие на отношенията да има, само в сферата на фантазиите и бляновете.

Не съвсем! Познаваме се отдавна, само, че възобновихме комуникацията си тази година. Аз съм резервирана към него, понеже мисля, че ми е изпратен като урок от миналото ("Същата история, но с друг човек").

# 223

Не съвсем! Познаваме се отдавна, само, че възобновихме комуникацията си тази година. Аз съм резервирана към него, понеже мисля, че ми е изпратен като урок от миналото ("Същата история, но с друг човек").

Да, аз точно това имах предвид, че по някакъв начин е свързан с миналото, а не че задължително е бивш партньор. Според мен, третата конфигурация те съветва, да се освободиш от стари модели на мислене/поведение/страхове/; да се научиш да балансираш емоциите си; да слагаш ясни граници, когато е необходимо; да си по-уверена в себе си, по-оптимистична и същевременно да не пренебрегваш "червените флагове" , когато са налични.

# 224
Момичета, как се изчисляваше личната карта за годината?
Рождената дата + тази година, която предстои ли, или?

Да. Обаче ако първо сведеш всички дати (ден, месец, година) до едноцифрени числа може да се получи различен резултат от събирането на числата така, както са си.

Общи условия

Активация на акаунт