Донорски яйцеклетки

• 15 919
  • 97
  •   1
Отговори
# 60
Във фейсбук пишат , че агитират в Надежда определи хора за замразени яйцеклетки заради процента който вземат ...
А най ми е тъпо, че като кажат глупост от сорта вие сте за септември...се чудя кристална топка ли имат или какво , че знаят, че септември ще имат Бг донор
Не съм по конспирацията, но вече съм убедена в това за процента и акушерката

# 61
Не го харесвам изобщо. Веднъж замества на пункция моята докторка. Акушерката му каза, че фоликула е някак безформен и попита дали ще го бодем. Той каза- Супер е. Е, нямаше яйцеклетка - да не му избяга хонорара за 1 пункция- безсърдечие и комерсиализъм...

# 62
  • София
Имах навремето 2 такива празни пункции при тогавашната му асистентка Тихомирова, защото той беше в болничен, но тя изрично се консултира с него. При това единия път те ми бяха объркали районирането и беше ясно, че на 45-тия час вече всичко се е спукало. Дори без преглед, но уж имаше останали здрави, ама друг път.

# 63
Днес трябва да отида в Надежда за блокираща инжекция . По донорска програма с БГ донор. След това какво следва , Стаменов иска свеж трансфер . Какви са страничните реакции на тази блокираща инжекция? Моля някой ако знае, да сподели. Благодаря !

# 64
Здравейте, обмисляме инвитро с ДЯ, след доста неуспешни опити с мои.
Моля за информация за чужда банка за ДЯ, която предлага пълна информация за донорките, включително и снимка.
Не искам да е българска банка, нито така предлагаща яйцеклетки от Украйна. Благодаря!

# 65
Какво имаш предвид под пълна информация? Не можеш да знаеш самоличността на донора.

# 66
  • София
Донорството в ЕС е анонимно, а и защо ти е нужна такава автосугестия, когато дори не е сигурно дали точно с тези Я ще успееш?

# 67
Какво имаш предвид под пълна информация? Не можеш да знаеш самоличността на донора.

На една от пункциите, жена сподели, че ще ползва чужда банка, но за сперма и там колкото повече платиш, толкова повече информация ти дават за донора, дори снимки и запис на гласа. Същото може да има и за яйцеклетки. Много е гложди как ще изглежда евентуалната донорка- физика, черти на лицето...За това още не се решавам. Ще направя още няколко пункции, докато имам още мои яйцеклетки.

# 68
Значи са го обърнали на търговия. В коя страна е това?

# 69
  • София
В България донорството е анонимно и няма как да заведеш донорка и да ползваш нейни яйцеклетки. И е безвъзмездно.

# 70
А и да заведе, може да не са съвместими  двете...

# 71
Значи са го обърнали на търговия. В коя страна е това?
В Европа беше тази за спермата, не помня къде.
Аз иначе намерих щатска, от която направо по пълно досие се избира - албум от 5-6 снимки, автобиография..но много голяма е цифрата - 19 000$ за 6 броя яйцеклетки ...
Ако ви е любопитно-разгледайте https://donornexus.com/

# 72
Включвам се само, за да Ви благодаря. Гигант сте, не просто велика жена.
Преди 2 години едно момиче дари и аз получих част от яйцеклетките, за съжаление без резултат. Но благодарение на Вас, продължавам да вярвам и да мечтая, че ще стана майка някой ден.
Признателна съм. Бъдете благословена. 

Здравейте!
На мен лично не ми допада този подход на клиниката, изглежда ми като изнудване да заведете,  за да не чаката, та нали им плащане.
Аз съм от другата страна на нещата донор съм на яйцеклетка, даряваля съм много пъти,  ще даря и следващия месец процедурата е стартирана,  но не бих взела и стотинка за това нещо, което ме кара да се чувствам толкова горда със себе си, вдигаме толкова високо! И не е лесно да си донор, спазват се много неща около процедурата, възстановяването също не е лесно,  но чувството заменя всички неудобства.
Много пъти изгубих и работата си заради процедурите, но не съжалявам!
Знам ,че съм помогнала на много жени и семейства да сбъднат мечтата си.
Съветвам Ви да смените клиниката.
Успех на всички!🩷
V klinika NADEJDA,kazaxa che ste me vkluchat v Donorska programa samo ako zaveda donorka na qicekletki i taka poluchavam predimsvo da  ne chakam 1-2godini za donor.zatova tyrsq po spesnost i zatova predlagam da platq na donorkata za pomosta!
[/quote]

# 73
Здравейте,
В сайта на Надежда пише, че предоставят частична информация за фенотип- цвят на коса и очи. Интересуваме, който е минал програмата и е използвал донорски яйцеклетки, получава ли се информация за възраст на донора, височина и тегло.

И някой ползвал ли е от тук яйцеклетки:
https://www.cryosinternational.com/en-gb/cy-shop/private/how-to/ … uying-donor-eggs/

Благодаря!

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 17:50 от Baby1313

# 74
[quote author=Baby1313 аз нявам идея , тъй като съм от другата страна на нещата, дарявам, но съм предоставила моя детска снимка и съм попълнила нещо като анкета link=topic=1381934.msg48492305#msg48492305 date=1725190882]
Здравейте,
В сайта на Надежда пише, че предоставят частична информация за фенотип- цвят на коса и очи. Интересуваме, който е минал програмата и е използвал донорски яйцеклетки, получава ли се информация за възраст на донора, височина и тегло.

И някой ползвал ли е от тук яйцеклетки:
https://www.cryosinternational.com/en-gb/cy-shop/private/how-to/ … uying-donor-eggs/

Благодаря!
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт