🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 614
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 75
Ако има и други култови моменти с видео от предишни сезони, моля споделете.

Засега, настоящите герои не предлагат нищо неочаквано. Ако Чавдар беше останал, можехме да видим и по-големи изблици на гняв, но тази нишка свърши.

# 76
Една клюка да ви пусна, не знам дали е писано тук, но Петър от миналия сезон работи като технически съпорт с немски език в някакъв телеком. Grinning

# 77
Тоя сезон ми се струва невъзможно жена да спечели формата. Ако в сезон 5 беше гонено и Веселка непрекъснато беше издигана на пиедестал, в сезон 6 дойде по-скоро спонтанноа (макар и много заслужено). Но предвид, че имат квота, не е и невъзможно, финалът е многокомпонентен.

# 78
  • Другата България
Една клюка да ви пусна, не знам дали е писано тук, но Петър от миналия сезон работи като технически съпорт с немски език в някакъв телеком. Grinning
А с Косъма какво става?
Заедно ли са?

# 79
А с Косъма какво става?
Заедно ли са?

Нямам идея, съвсем случайно ми попаднa в LinkedIn.

# 80
Хепи Ванче сподели наскоро че Петър пак е пилот.

# 81
  • Другата България
Пак се завъртя промото.
Мартина към Ивайло :"Тия не трябва да дищат" и жест с крак, все едно стъпква нещо /някого/.
Просто без думи.
Като се сетя, че отначало я харесвах.....все още я смятам за най-подготвената физически жена във формата, но това мутренско поведение просто е толкова отблъскващо, че не виждам как би била подкрепена от зрителите на финала. Явно това го е забравила, че зрителския вот е сериозен компонент от крайното точкуване.

# 82
  • Монреал
Петър отново лети. Аз го следвам в Инстаграм:-) Няма никакви снимки с Антония. Доколкото се разбира са приключили взаимоотношения.

Относно Виктор и Цвети, какъв обрат отново… тц, тц. Говорят едно, действията други. Според мен има искра между тях, но много са им пречките и от там идват неадекватните реакции. Под пречки имам предвид, от една страна патриархално-закостенялото възпитание на Виктор. А от страна на Цвети, реакцията на обидена кифла, на която не играят по свирката… Тя се инвестира едва ли не показвайки интерес и давайки карт бланш за заигравка, а Виктор се отдръпна... И се получи емоционална неразбория. Обикновено така става като няма реална и искрена комуникация.

# 83
  • София
Хайде де, нали повечето сте фенове от първи сезон, кажете какво се е случвало със строежите и градините? Само за играта ли са строени в първите сезони? Някой нанася ли се в тях, продължават ли да се ползват?

Значи не съм на 100% сигурен, но всичко след тях е или разрушено или просто не се използва.
Но всичко това което построиха в миналогодишния сезон 6 си се използва и функционира на пълни обороти от стопанина. 🙂 Така че за това съм напълно сигурен, за останалите сезони не съм, но май Мирон беше казвал миналата година, че искат този път да построят нещо полезно, което ще остане и след тях.

# 84
Хайде де, нали повечето сте фенове от първи сезон, кажете какво се е случвало със строежите и градините? Само за играта ли са строени в първите сезони? Някой нанася ли се в тях, продължават ли да се ползват?

Значи не съм на 100% сигурен, но всичко след тях е или разрушено или просто не се използва.
Но всичко това което построиха в миналогодишния сезон 6 си се използва и функционира на пълни обороти от стопанина. 🙂 Така че за това съм напълно сигурен, за останалите сезони не съм, но май Мирон беше казвал миналата година, че искат този път да построят нещо полезно, което ще остане и след тях.

Единствената ферма, от която нищо не съществува, е тази от 3-ти сезон. Тогава имаха временни постройки и юрти, бяха до язовир и беше редно да се махнат тези постройки.
Доколкото аз знам, фермите от първия и втория сезон си стоят и се ползват от собствениците. Чувала съм за тази от 2-ри, че е станала къща за гости.
От 4 и 5 сезон реално фермата е една и съща. Постройките стоят и доколкото знам наследниците се опитват някак да го направят туристически обект, ама с променлив успех досега. Мястото е много некомуникативно и няма течаща вода там.
За 6 вече е казано, което е чудесно.
А иначе градините са насяват по-рано, защото те, ако август месец си засадят домати, няма да имат никога реколта. Обикновено няколко месеца преди началото се подготвят градините, но след влизането, фермерите сами си ги поддържат.

# 85
Ами Живка сама си изпрати Чавдар. При женски дуел, нещата щяха да са различни.

# 86
  • Разпиляна във въображението
Какво е това масово наговаряне? По правилата ли е? Изобщо такова нещо имало ли е - за по-паметливите?

# 87
Лорчето се напрегнА! Ох, майкооо!😀😀😀

# 88
Ами Живка сама си изпрати Чавдар. При женски дуел, нещата щяха да са различни.

Живка не го е изпратила.
Може би пропускате, че в този сезон групата гласува за първи дуелист, а не само фермерът.

А Любо се показа в пълен блясък. Той нямяло какво да направи за Цвети, че да не отпадне. Тепърва очаквам от него да се върти като шило.

# 89
Лора е много глупаво момиче. Тук няма близки хора. Става дума за едни 100 бона.

Общи условия

Активация на акаунт