🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 616
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 050
Ако и Ралица се размърда като Ваня, ще се радвам и тя да победи някоя там. За самочувствие, за настроение и да покажат на Любо и Ивайло как Пижо и Пенда имат повече шанс от тях за финал 🙂

# 1 051
Ванчето стискам палци да не се вземе несериозно сега като спечели две битки, нищо хубаво няма да излезе. Да си продължава в същия дух и ще върви напред.
Най се кефя, че Мартина остана без едното си сукалче, а пък Лори още преди няколко седмици осъзна, че Мартина си гледа нейните интереси и хич не им е чак такава майка, а по-скоро мащеха. От Цвети и Лора, първата беше по-заблудената и по- неприятната. А и вече много се изчерпа любовната драма.

# 1 052
  • Варна
Кого ще предложи Цвети за фермер според вас?

# 1 053
Дано предложи Пламен или Лора.

# 1 054
  • Велико Търново
Пламен, може би.
А нищо чудно и Мартина.

# 1 055
Мартина най-вероятно. Виктор също може или пък Кирил.

# 1 056
  • София
Според мен Пламен.

# 1 057
Залагам за Мартина или Пламен, 55%-45% като избор на Цвети.
Възможно е да посочи и Лора всъщност, за да опита да и помогне да остане още време в играта.

# 1 058
Айде Пламен да го видим, макар че Ваня може да си вземе въпросите.

# 1 059
Би ми било интересно да видя Пламен фермер на седмицата

# 1 060
Кирил преди в прав текст е казвал, че не иска да е фермер. На въпросите за фермер беше пълна скръб, дали нарочно или не.

# 1 061
Виктор със сигурност няма да го предложи за фермер, но според мен ще е Лора или Мартина.

# 1 062
E пък не беше лош дуелът. Много интересни игри и Живка пак излезе права - играта за 7 точки си беше точно за Ванчето. Моето уважение за Ваня - като катеричка рунтавелка със опашчица къделка събираше лешниците-точки във дуела.
Цвети заслужаваше да вземе малко точки, но се посъбуди твърде късно. Къде отиде онова момиче, което опука стъклените плочки за нула време в битка за имунитет само преди месец и нещо. Но и пред екрана нещата сигурно изглеждат по-лесно постижими.
Почти всичко е изписано вече и няма смисъл да повтарям, но за мен имаше един безценен момент в епизода - как мъжете с мрачни погледи гледат състезаващата се Ваня.Laughing Laughing Дали пък няма и те да поискат да се свържат със светлината.Smile Smiley Laughing
Голяма червена точка за Живка и особено за Георги, че подкрепиха Цвети. Приятелчетата ѝ, които рисуват красиви плакати, се предават по-бързо и от нея.Worried
Малко ще ми е мъчно за Цвети, на мен ми беше приятно нейното присъствие във фермата, но просто нямаше как да продължи по-напред в такова физическо и психическо състояние.

# 1 063
Ваня, според мен, не е чак такава машина  на арената - просто и се падат куци опоненти.
Според мен Теодората ще я отвее, за жалост, ако се стигне до там. Да не говорим за Марта. .
Но мноого се кефя, че Цецка си замина. Лагера трябва да се разреди, че не ги търпя тия лешояди, настръхнали срещу по- зрелите,щот на по-зрелите не им харесват игри от рода на,, развален телефон ". Киро ли...и той е същия недорасляк, ама със самочувствие на интелектУалец, разбираш ли...

# 1 064
  • Варна
Кирил преди в прав текст е казвал, че не иска да е фермер. На въпросите за фермер беше пълна скръб, дали нарочно или не.
Чавдар беше казал, че не иска да е фермер, защото щели да го намразят.

Общи условия

Активация на акаунт