🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 545
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Варна
Аз съм зодия Скорпион, също като Пламен, но никога не може да ме впечатли такова безхарактерно същество като Теодора, няма шанс.
И аз съм зодия Скорпион, но я харесвам. Като външен вид, като грация. Има една женственост в нея.

# 1 156
  • Варна
Аз съм зодия Скорпион, също като Пламен, но никога не може да ме впечатли такова безхарактерно същество като Теодора, няма шанс.
И аз съм зодия Скорпион, но я харесвам. Като външен вид, като грация. Има една женственост в нея.

Това е роля, така живеят някои хора.

# 1 157
Теодора е хубава жена, но не знам с какви нерви трябва да си да изтърпиш това превземане и реване. Но пък може би в мъжете се пробужда желание да я закрилят, защото е една такава невинна и деликатна. А реално за мен е една доста злобна и хитра жена, ама...

# 1 158
  • Варна
Теодора е хубава жена, но не знам с какви нерви трябва да си да изтърпиш това превземане и реване. Но пък може би в мъжете се пробужда желание да я закрилят, защото е една такава невинна и деликатна. А реално за мен е една доста злобна и хитра жена, ама...

Много точно си я усетила.
Ако я наблюдавате внимателно се вижда как на моменти се изтърва и физиономията й става лоша и злобна.

# 1 159
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами то вчера се видя истинското лице на Теодора. Голямата светица, а като казваха времето на последната битка каква ехидна физиономия направи и бутна Мартина. Реве за най-малкото, а уж близка приятелка напуска предаването и тя се подхилква. Роля от всякъде е нейното.

# 1 160
  • София
А кога Цвети е разказвала за секса в пилотската кабина, прочетох, че и Живка разказвала за някаква съблекалня, но съм изпуснала. От кой епизод е това?

# 1 161
А кога Цвети е разказвала за секса в пилотската кабина, прочетох, че и Живка разказвала за някаква съблекалня, но съм изпуснала. От кой епизод е това?
Петък, на интервюто с Коцето в "Коцето пита".

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 12:07 от Bengun

# 1 162
Бележки си писаха и Данчо с Даяна, уж какви СМС биха си пратили, ако имаха телефони в тях. Доколкото не са ги чели пред групата, пак може да се брои за тайна комуникация 🙂
Точно за Моро и Марина от Къртицата се сетих снощи. Тогава реално продукцията предизвика жената на Моро да си изтърве нервите и да провокира агресия. Струва ми се и сега, че някой трети ще изтрещи - Любо или друг. Теодора казва, че са й дали някаква Бел, т.е. може от продукцията да са й я дали.

# 1 163
Никой не черен или бял, включително и ние. Всеки се дразни от нещо в поведението на други хора и е склонен същото нещо да го оправдае в себе си или хората, които харесва. Ако ние виждаме основно плачещата мадона, то е защото това са кадрите, които ни показват на нас. Участниците вътре я виждат 24 часа и едва ли им реве толкова. Виждат и други страни на характера й, които може би я правят прекрасна в техните очи. Тя с повечето не влизала в конфликт, напротив има прекрасни взаимоотношения. Ако ние сме на тяхно място вътре, няма да имаме същата гледна точка. Ако камерата е уловила нещо в злобно в погледа в момента на играта и ние доизграждаме облика й, то едва ли другите вътре го виждат. Пък всеки в отделен момент изпитва различни чувства, това не го прави непременно лош човек. 
Когато си умишлено злонамерен или си готов винаги да захапеш или нараниш с думи, без дори да се замислиш човека отсреща, ми за мен това е кофти личност и няма начин да го харесам. 

# 1 164
Само не знам какво си е мислел Пламен.Пише кодирана бележка, дава я тайно на Теодора и...тя я разчита и му се хвърля на врата...оффф

# 1 165
  • Варна
Само не знам какво си е мислел Пламен.Пише кодирана бележка, дава я тайно на Теодора и...тя я разчита и му се хвърля на врата...оффф
Вариант 1 - Пламен пише тази бележка, защото има нужда да сподели някакси и се надява никой да не я разчете.,
 Вариант 2 - Пламен пише бележката за забавление, просто това е първото, което му е хрумнало. Innocent
Вариант 3 - Не се сещам засега.

# 1 166
Егати кефа!

Смятах да пиша на други теми днес, но вчерашният епизод беше страхотен.

Първо, няколко заключителни думи за Цвети.
Подцених я. Очаквах да е доста зле, но тя надмина очакванията ми и се оказа направо трагична. Ще оставя на Diavolo да коментира спортното й майсторство (ако иска).
В крайна сметка, той пак беше точен, като предрече след петък разгром на 0.  Аз си мислех, че все в някоя игра ще се добере до победа, ако ще и на късмет. А то - никакъв шанс.

По отношение на характера й: помните ли моментите, в които викаше на Цоньо, че не знае някои работи и забиваше пети в земята? Тези моменти ми разсеяха всички съмнения за какъв типаж става въпрос и вече знаех, че ще последва катастрофа.
То е като горната част на айсберг. Ако видите ясно стърчащия къс лед над водата, можете да сте сигурни, че отдолу има грамадна буца. Просто няма вариант да не е така. Който игнорира индикацията и се натресе там, вероятно ще му се стъжни.
(Вметка за майките на момчета: обърнете им внимание на това, защото този тип поведение се разпространява като епидемия сред момичетата и това ще дойде и в България. Да знаят да се пазят и да не се връзват по засукан външен вид. По някакви причини, западният свят агресивно поощрява тази комбинация: повърхностна хубост с много фалш, огромно самочувствие и претенции, скромно покритие.)

Сега за Ваня.
Гледах записа на предаването без звук и ви препоръчвам да го направите, ако имате време. Постоянното подвикване отстрани разсейва.
Играта на Ваня ми напълни душата. Мислех, че не е чак толкова добра, а тя блестеше на арената. HeartHeartHeart
Изкефих се, както като гледах на олимпиадата скоковете на Юлимар Рохас и бяганията на Сифан Хасан.
Бързина, сръчност, увереност, мисъл, концентрация - много съм впечатлен.
Ваня не се състезаваше с Цвети, а със себе си и направи най-доброто си представяне.
Това дотук е любимият ми епизод от този сезон и особено частта с басейна и фигурките.

# 1 167
Не съм убедена,че когато мъжете мислят с долната глава ,зодиите имат някакво значение Grinning

# 1 168
Оф, Пламката сам си подлива вода с тези изпълнения. Още не съм си направила окончателни изводи. Първо искам да видя епизода, т.к. промото може и да е подвеждащо.
От продукцията ни подготвят за преразпределение на лагерите от известно време и може би тази случка е катализатора това да стане.
На мен не би ми било странно, че Пламен си е паднал по Теодора - хубава жена е, с отлична фигура, умее да влиза в ролята (в моите очи си е роля) на "крехката, чувствителна жена", работи без да се оплаква, но умее и да се забавлява  и т.н. Странното е, че е решил да си признава чувствата с кодирани бележки (?), знаейки, че първо подобна комуникация е забранена и второ, още по-важното, Теди си има мъж. Той беше този, който даваше акъл на Любо по повод Лора и много правилно постъпи, а сега си потъпква принципите. Изобщо цялата работа ми е много нехарактерна за него и ми намирисва на намеса на продукцията. Надявам се да има нещо повече към историята.

# 1 169
  • Sofia
Скрит текст:
И аз мисля, че Киро защитава Пламен. Може би наистина всички му скачат заради наказанието. Марта може да изпроси наказание, ама Пламен не може. Пак двойните стандарти. А Киро колкото и да лъска имиджа, ние вече го видяхме колко струва. Ако ще и челна стойка да направи, няма как да забравя колко просташки се е държал. Пламен би ме разочаровал с такова аматьорко изпълнение, ама на фона на другите мъже, ще си остане фаворит. Нали, най-малкото зло...

Тедка може да.реве така, защото и тя го харесва. Един вид, до сега е подтискала чувствата си и сега като Пацо е признал, се случва най-страшното за нея, да си хареса някой вътре. Но и 100% преиграва, знаем я и нея...

Пламен нали казва на масата, че ”това беше шега”. Хм, интересно, дали наистина е било шега или се оправдава. Не виждам нищо смешно аз Joy

Но забележете, че тамън Цура е аут и назрява нова любовна драма... Хм, продуцентитИ, не сме чак толкова тъпи, но и Пламен не ми прилича да човек, който би играл такъв сценарий, но до вчера не приличаше на човек, дето би се изцепил така... Grinning
Нали Виктор беше без опит с жените? Не съм чула такова нещо за Пламен.
Имам някакъв спомен /на "Коцето пита" ли беше,или.../,уж бяха на бар с Цветка и трябваше  да я сваля.Та тогава май каза,че няма много опит и не е свикнал той да сваля.
Ама може и да бъркам...

Общи условия

Активация на акаунт