🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 9 (31.10 - 07.11) 🐄

• 55 849
  • 1 240
  •   1
Отговори
# 1 185
Лора още в началото каза,че "не е на пазара " и според мен Виктор не би си позволил дори да я загледа

# 1 186
  • Варна
Лора още в началото каза, че "не е на пазара " и според мен Виктор не би си позволил дори да я загледа
Той и Виктор не беше "на пазара".
Цвети и мен заблуди, че го харесва. Imp

# 1 187
Къде прочете да коментирам тона на кожата ѝ? Нямам него предвид, като казвам, че си е правила пилинг, а плескането с кремове и липсата на петната от преди... Всички много разбират, ок, няма да споря.
Ваня има филъри в устните и пилинг, това е. Другото е, защото е напълняла леко. В тая неприятна по рождение брадичка, никоя жена не е толкова луда да завре и филър. Челюстта и също е естествено ясно изразена и там няма нужда. Едната уста и нови вежди променят цялото впечатление + 4-5  кила отгоре.
Цвета колко мислиш, че е качила? 16? Не! И тя толкова 5-6, но в лице стана като питка. Отгоре на това и с тия 5 кила отгоре, тя пак е слаба жена. Камерата уедрява всеки, а очите човешки тройно.

# 1 188
Цвети вече е на външния пазар, така да се каже. Пожелавам й да си запази добрите спомени от Фермата, да намери време и случай да се извини на Цоньо и Сия за грубия си тон и думи към тях, а в широк смисъл да си реши здравословните проблеми и един ден да си има хубаво собствено семейство.
Според мен напълняването и подпухналото лице накрая са заради хормонални проблеми, но това си е мое подозрение във връзка и с намеците за неуспешни опити за бременност.
Млада е, не е мързелива, за съжаление изтърва шанса от Боби да блесне като млад фермер, както и пропиля време да се подготви за дуел. За грешката с Виктор вярвам, че тя още във Фермата се осъзна и съжали.

# 1 189
Човекът е устроен да търси красивото, иначе нямаше да има стандарти. Първо гледаме с очите. С подобрения или не, красивото грабва. Може различно да виждаме красотата, но има и общо неща, които категоризират даден човек като красив или симпатичен, или невзрачен и пр. Също е важно и излъчването на човек.
Ралица, според мен си е загоряла за мъжко внимание 40 годишна дама, която се сдържа и се държи праволинейно, освен когато не пийне. Тя е с прилична външност, без да е красавица. Но не излъчва първична красота, която да залепи мъжа. Това си е мое мнение, де. Аз мисля, че мъжете и симпатизираха в началото, но постепенно се завъртяха около младото и красивото и Мартина, в която има нещо мъжко, нещо секси, което ги привлече.
Някой каза, че Живка е красива. Живка има правилни черти и очи с леко екзотично излъчване, но и в нея мъжкото ми надделява. За разлика от Мартина няма и секси излъчване. Като се гримира всяка  жена става по-хубава, без грим си личи естествената красота.
Живка е симпатична, красавица в никакъв случай не бих я нарекла.

# 1 190
  • Sofia
При Лора грима много влияе. Като се нарисува става красавица.

# 1 191
За мен Лори си е красавица отвсякъде, дори по-красива от Цвети.
 С грим става още по... Аз във Фермата виждам три красиви жени: Теодора, Лора и Цвети. Другите са ми в категория добре изглеждащи, като Мартина, когато е без грим и в близък план е доста далеч от представата ми за красота. На нея общото и излъчване е по-силно.

# 1 192
  • Другата България
Именно, Виктор вероятно нямаше да си падне и по Цвети, ако тя не беше проявила някакъв интерес към него.
Въпросът за мен е - защо? След като стана ясно, че за нея ТОП ъф да ТОПа е именно Пацо? Тя можеше още от самото начало да се предложи именно на Пацо, защо се пусна на Вики, след като самата тя, а и той си каза, а и беше видно, че са от различни вселени, буквално? И че навън няма шанс да има нещо между тях? Това за мен беше мега гадно, тя знаеше, че Виктор има навън "нещо" - каквото и да е, но е нещо, колкото и от скоро да е - има го. А Пацо е свободен като волна птичка. Въпреки това тя предпочете да разклати достатъчно неуверения Виктор, и естествено, в такава среда шансът Виктор да не "клъвне" клонеше към нулата - така и стана. И после, всичките ѝ иди ми - дойди ми, харесвам те - не те харесвам, не мога да те понасям - натискане и целувки под одеЯлото - много, много беше грозно за мен. На какво разчиташе, какво целеше - . Вероятно това да я задържи по-дълго във формата, което пък е още по-грозно.
А и отношението ѝ към Цоньо - .
Няма как да ми стане жал за нея изобщо, такива момичета - жени, не са от моята кръвна група.

# 1 193
Краси също ми харесваше на външност, но пък е невиждан киселяк.
Мартина с очилата ми харесва и в лице освен като фигура.

# 1 194
  • Варна
Ух, аз в Мартина нищо секси не виждам. Изобщо не харесвам татуировки особено върху жена.
Предполагам че подобна външност привлича мъже тип Стефан, които едва ли често срещат такъв типаж в ежедневието си.
Иначе Любо и Киро според мен я смятат за един от тях. Т.е. възприемат я като мъж.

# 1 195
От ИГ на Цвети

Редакция:
Ето какво написа преди няколко минути

tsvetelinalozanova Моята приказка приключи, но аз имах късмета и изживях радостта от шанса да се докосна до приключението наречено Фермата. Изживах невероятни моменти там вътре, научих толкова много нови неща за мен, с други не успях да се справя, но пък разбрах, че има чар дори и в това да не успяваш на всяка цена. Най-истинското, което ще остане за мен е, че през по-голяма част от времето ми прекарано във Фермата бях исткнски щастлива, така както отдавна не ми се беше случвало! А истинската победа е това, което ще остане в сърцето, за себе си смея да твърдя, че аз имам своята история там, история, която ще пазя цял живот! Възките, които създадох с хората там също! Никога няма да забравя и каузата, заради която всички ние бяхме вътре! Чувството да се докоснеш до това място, да помогнеш, за да му вдъхнеш нов живот е безценно!

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 14:00 от Bengun

# 1 196
Според мен Цвети се заигра с Виктор, защото жените, като нея не обичат да седят без внимание. С мъже като Пламен обаче нещата седят по различен начин. Това е мъж, който трябва да потърси нейното внимание, да й покаже, че иска нещо повече и тогава тя би откликнала.
Колкото до Виктор, много е сбъркано мисленето му относно жените. Не може да създаваш семейство на неговата възраст по практичен начин. Преди това трябва да си натрупал своя житейски опит, да се влюбваш и разлюбваш. Иначе рискува да създаде семейство, някоя девойка да му завърти главата и да се чуди какво да прави. Свестно момче е, но е много бос в житейски план.

# 1 197
Както вече съм казала,още в началото Цветка си падна по Пацо.Но тя търси парите.Разбра ,че чепеларския има пари,видя,че е объркан и че няма опит с жените и го налази!Като видях майка и просто картинката се завърши

# 1 198
  • Варна
Както вече съм казала,още в началото Цветка си падна по Пацо.Но тя търси парите.Разбра ,че чепеларския има пари,видя,че е объркан и че няма опит с жените и го налази!Като видях майка и просто картинката се завърши
Ако беше така, вече Виктор да й е направил предложение още докато бяха вътре.
Търси внимание момичето, да се покаже каква е сърцеразбивачка и че хич не е кифла.

# 1 199
Нямаше да има проблем, ако не беше казала думите за топа на топа Цвети. Точно тези думи я накараха да олекне много, ама много. Защото да харесваш един, а да се закачаш с друг е ...

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 14:46 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт