Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 81 704
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 245
Сканиа, на хубавите ябълки ... по- натам знаеш 🙄 Натъжи ме ти 😞

Ще ви постна малко от днес.. дано ви разсея. Малко кафенце, сувенирчета, трактор, захвърлен арт куфар, подплашени овце 🤭 Те пък много чувствителни. Аз от страх възкликнах, те бяха на една полянка, но ме изненадаха 🤭 и като хукнаха се скриха на мястото си.. Малко надникнах през един дувар.. пусто любопитство ☺

Скрит текст:

# 1 246
  • France
Страхотни снимки, напълни ми душата.

# 1 247
  • sf
Нейо е по-добре.
Трябва да ходя на рд, а не ми се пие, не ми се излиза, ама не ми се и прекарва поредната събота вечер на дивана, няма угодия 🥴

# 1 248
Тринки, прекрасни снимки. Добре да си прекарате. Медвен и Жеравна ни бяха в плановете това лято, но нещо стана и пропуснахме. Скоро надявам се, че ще заведем децата по онзи край.

# 1 249
  • Германия
Фаталната мадама страхотни снимки показваш.
Донсита, много се радвам, че милата душичка е по-добре, а ти си дигай д-то и отивай да се забавляваш.
Скания, няма ли организации там, които да ти помогнат.

Още, като прочетох, че мъжът не видял как е била облечена жената, като е излязла, си го помислих. .....................
ММ сигурно не може да ти каже цвета на очите ми и цвета на косата ми, какво остава с какво съм била облечена, нищо че вече 33 години сме заедно. Мъже, какво да ги правиш. Жалко за жената и детенцето и

# 1 250
Много ми е гадно за момичето, а как се чувстават родителите и… да си изгледаш детето, да го омъжиш, внуче да имаш и някой да ти го убие?! Не някой зетят!!!! Ми не те кефи, не се разбирате или квото е там, ми дай си ми я бе! Изгони в, разреди се, но да отнемаш живот?! Кой си ти, роди ли я, гледа ли я?! Дано изгние в затвора, но едва ли… Свекъра бивш дансаджия ли какъв бил…
А детето сираче… буца имам на гърлото. Много ме бутат такива новини:(((

# 1 251
  • Пловдив
Затова не гледам новини...

Моите вместо риба ми донесоха това Simple Smile

Мноу добре ми легнаха в тиганчето Wink и риба има, ма само на снимка. Такива са жалостиви, че я пускат Simple Smile

Инак се уморих...ам на село е тъй. Гаврътнах 2 менти с тоник и май ще лягам Sunglasses

# 1 252
Мисте, ти съвсем с кокошките.
Моите сега се прибраха от пазар в Одрин. Аз доволен.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 02:06 от 💙 Clo 💙

# 1 253
  • София
Здравейте!
Снощи се прибрах от работа късно и Малката ПанТичка спеше. На масата ме чакаше това послание. Оправи ми настроението. Прибрах си го в кутията за спомени.
Скрит текст:

Сутринта я събудих. Игра с момичето един час и после се гушнахме на дивана. Не се чувствах добре и тя ми чете книга. От 30 години никой не ми е чел. Вълшебно и лековито е рожбата ти да ти почете, пък било то и детска книга. Два часа ми чете неуморно.

Следобед ми мина малко и решихме да се разходим до Джъмбо  пеш, за да купим нещо за стаята й. Хубаво се разходихме, но в Джъмбо се сблъскахме със суровата действителност - забравила съм си телефона вкъщи, а сертификатът ми е в него. Няма сертификат - няма Джъмбо. Мъка! Връщахме се до вкъщи и пак до Джъмбо. Добре се разходихме, добре се посмяхме.

Донси, бих завела Нейо на вет. Как е в момента ?

Търтийнче, благодаря за снимките!

Още искам да пиша, но котката ми се вре да я гушкам и не мога да пиша. Тъкмо да прочетете сегашните ми писаници, ако имате търпение.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 22:15 от Pandachina

# 1 254
Панди, златно детенце си имаш Heart
Преди един милион години имах безотказно болкоуспокоително - две малки ръчички, увити около мен.

# 1 255
  • Германия
Малката ПанТичка е много сладко дете. Наистина е златно, както каза Елиф

Елиф и на мен ми липсва това успокоително. Другото беше да си гушна кучинката, но нея вече я няма, а ръчичките станаха ръчища. Да са ни живи и здрави децата.

Кло, покрай Елиф и ние намазахме да видим нещо хубаво Kissing Heart

# 1 256
Пантата и Горинч,хилки номер едно! Пандата се държи,Добри овладява понякога смеха с бейлис.Smiley
Панде,много мило дете,здрава да е!

Дълъг ден беше,имах чувството,че съм Хамерикански доктор на линейка по "Хелоуин" .

Мернах Принцес Веселинкова,почивай,спи,почивай,спи! Ще пием рИкия и ще денсим,требе си сила да имаш!
Джун! И ти и ти!

Тринки,кеф!

# 1 257
Кло, разкошен маникюр в любимата ми форма Heart Eyes Изящни пръсти имаш! Да ги пазиш и повече глезиш.

# 1 258
  • sf
Нейо е екстра. Сега се прибрах и го изведох за една цигара време. Търчи като луд. Не знам какво му беше.
РД беше чудесен , добре че отидох, разтоварих, пийнах, ама чак във вторник съм на работа, тъй че не ми дреме.

# 1 259
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вие знаете, че живеем в затворен комплекс. има кафета наблизо, но някак няма мерак за разходки по тъмно, затова вечер присядаме на балкончето, пускаме си музичка, гледаме луната и пийваме по едно.

понякога даже си бъбрим, но по-често само седим.
и снощи беше така.
бейлисче за мен, биричка за него, Елла и Луис за двамата...
по някое време се включиха Джони Кеш и Уили Нелсън...
на Леонард Коен от най-близката палма се откъсна една сянка и продължи по пътечката.
Simple Smile оказа се, че неизвестен ценител на хубавата музика е слушал заедно с нас.
когато ме чу да казвам на половинката кой пее е разбрал, че ние всъщност сме на балкона, може би си е помислил, че го виждаме и
тихо като сянка се скри в тъмнината.

Общи условия

Активация на акаунт