Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 81 694
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Пловдив
Добро утро!
Аз напържих мекички, а сега кафе Simple Smile

# 1 261
Добро утро, мерси за кафето.
Надявам се да сте в добро здраве всички. Голямо чистене му дръпнах вчера и колкото повече чистех,  толкова повече се ядосвах на домашните, че нищо не пипат. Аз ли все ще съм балъка в почивните дни да се претрепвам из къщи. Ей, не можах да ги науча начи, да са по активни  у дома.
Ще гласувате ли вие? Аз вероятно ще, колкото и да не ми се. То в последното десетилетие избора ми все е  по  - малкото зло, та нямам желание много.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 09:23 от ogitsa

# 1 262
  • Германия
Добро утро,
Мистик благодаря за кафето, ама къде са мекичките Confused
Да си хапна поне на картинка, че скоро не съм правила.
Оги, аз не, близо до мен няма секции, а нямам никаква възможност да пътувам за да гласувам.

# 1 263
Близо до нас има секция за гласуване,но идея си нямам за кого да гласувам. Не вярвам на никого от кандидатите!

# 1 264
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сиси написа моите мисли.
има секция, бих могла да ида, но...
гласуване "против" не ми е по сърце, а "за" не мога да избера... Sad

# 1 265
Добро утро!

Да се вдигне мъглата и отивам да гласувам.

Никога не съм вярвала в магическото ни оправяне (pun intended, дето се казва). За моя радост в последните пъти в листите има хора, които вършат работа и които следя отпреди да се кандидатират и знам, че вършат работа.
За тях ще гласувам, защото е крайно време някой да започне да я върши тая работа по ягодите. С месии не става, това поне мислех, че е ясно, ама се оказа, че не е...

Неприятно ме изненада мъглата, надявах се да е ясно поне.

# 1 266
  • Mediterraneo
Добро утро!
Моето мнение и друг път съм го казвала- нямам морално право да гласувам и няма да го направя отново. Живея в чужбина, там отглеждам децата си и плащам данъци, не мога да се меся в решаването на бъдещето на друга страна. Така то разбирам, така го правя.
Ай, със здраве! Последен напън за мен, после пътуване и поне 2 месеца ваканция. Знам, че в един момент ще започна да мрънкам, че искам да почвам работа, но след сезон съм като утрепана и физически, и психически, та нямам търпение да изляза.

# 1 267
Айде за Бабче закуска:

# 1 268
  • София
И аз не знам за кого да гласувам. Всички са маскари, както е казал някой си. Такова повсеместно политически падение не можех да си представя.

На гости съм и май си почивам. Не го очаквах от себе си, мислех, че ще се напрегна на чуждо място, заради вътрешните ми дяволи. Едно сега, че съм доволна от приятното прекарване, второ - доволна съм и от себе си, че се отпуснах.

# 1 269
  • France
За пръв път никой от семейството няма да гласува! Да видим дали ще стане на морето дупка.
Добри, и аз бих се заслушала.

# 1 270
Имам доста голямо количество сварени кестени, които трябва някак си да ги оползотворя! Кажете някой сладкиш или супа ,или друго с кестени!
Ули,би ли споделила с нас ?!

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 10:38 от Sissy

# 1 271
  • Пловдив
Реших да не дразня и затова нямам снимка Simple Smile ама се отядох на тестено...

Ули, интересно ми е кои са тия хора? Аз незнам за някой дет върши нещо различно от това да си натъпче джоба Confused

Натоварихме багажника и ще се чудя кое къде и как да вреждам и готвя.

# 1 272
Давам си сметка, че не всички имат късмета да имат в секцията си човек, когото са следили какво прави.
ххх

П.П. Ще изтрия след малко, защото наистина не агитирам, а отговарям само.

П.П.П. Трябва да сменям чаршафите, хич не ми се почва Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 11:25 от Ули

# 1 273
Добър ви ден, общество.

За избори си говорите. И аз ще гласувам не "за", а "против". Като гледам социологическите проучвания, няма да има особена полза от моя глас, но все пак ще отида да го пусна. 
Едно време дядо ми много се интересуваше от политика, много се палеше, а аз недоумявах защо. Сега започвам да разбирам, поне донякъде. За първи път изпитвам толкова анти чувства към политик и именно омерзението към него ми е водеща мотивация да пусна бюлетина. Абе, остарявам и почвам и аз да се паля Joy

Сутринта пържих банички-пурички, да не вземем случайно да заслабнем в къщи. Пак не спах добре, пак ме боли глава. Аман.

Снощи се изкуших с една рокля, много намалена. Следя я от лятото, нищо особено не е, но получих известие с цена под 12 лв и реших, че е грехота да не я поръчам. Ако вземе, че ми стане и се одобря, ще е супер сделка.

Сиросче се губи, да се отбележи.

# 1 274
  • Sofia
Гласувах с подвижна избирателна секция, защото съм в карантина. За мен е важно да дам своя вот, пък било и то "не подкрепям никого". От партиите избирам най-малкото зло, според моите разбирания и очаквания. За президент обаче не давам гласа си за никого и смятам, че това също е важно.
Всъщност всеки глас е важен и най-вече за тези, които живеем тук. Защото негласували, оставяме съдбата си в ръцете на хора, които даже и името си не могат да напишат. За тези в чужбина съм на мнението на Тарти. Ако живеех навън вероятно нямаше да гласувам.
Лирично отклонение, ама да се изкажа.
Чистих до сега. Нещо съм изнервена, добре че след малко ще излизат домашните, та да се поразредим малко.

Общи условия

Активация на акаунт