Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 969
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 275
Джун, ти как си? Домашните успокоиха ли се?

Веси, ти как си?

Бабче, теб да те питам ли за кашлицата Stuck Out Tongue

Сиросче, и аз те чакам Heart

# 1 276
  • Пловдив
Ули, изтрила си...

Поседнах за минута да си включа телефона. Дори кафето ми е на крак Head Band

# 1 277
  • Euskal Herria
Замесила съм тесто за рогчета, чакам да втаса. Пия кафе и се ровя във форума. Сънят тази нощ беше мираж, дремнах на сутринта.
Аз и да искам, няма къде тук да гласувам. Най-близката секция е поне на 250 км от нас.

# 1 278
Здравейте, ида от мъглата! Вятър поне няма, но мъгла бол от сутринта. Събирам сили да изляза, трябва да пазарувам, ще ходя и да гласувам. На мнението на Джун съм.
Скания, сърцето ми се свива, като те чета. Не са му притрябвали децата иска теб да смаже психически, не се давай!
Ще ми се да можех да ти помогна някак. Стискам палци да си намериш работа, тогава ще си много по-стабилна. Много ли е голяма сумата за адвокатката? Тук държавната такса е малка /поне така беше преди 8 години/. Таксата на адвоката вече е по-тлъстата част от разхода/но в моя случай не чак толкова - 550 лева/. Ако бях предявила в иска претенции загубилата страна да плати таксата за адвоката ми щях да се разведа буквално за без пари. По принцип бяхме говорили да си разделим разходите по делото/всички не само държавната такса/, защото в един момент едва ли не той ползва моя адвокат - не си нае негов, имахме среща при моя - изяснихме какво - що, адвоката задвижи нещата, минахме през съда и за има няма 15 минути ни разведоха. БНД естествено се направи на улав и би отбой, та плати само държавната такса, която беше смешна сума, а аз платих на адвоката, но не съжалявам - спокойствието цена няма.При нас обаче делото беше само за попечителство и издръжка за децата, не сме делили имущество, нито съм искала издръжка за себе си. При вас обаче ситуацията е друга, ти не си работила, защото си се грижила за дома и децата, така че според мен във вашия случай право на издръжка имаш и ти. Та тоз недовършен иска да те побърка само и само да вдигнеш ръце и да му спестиш разходите, а така също и да ти го върне задето си го зарязала.

# 1 279
Мисти, като приключи изборният ден, ще ги напиша пак и дали са влезли в парламента Simple Smile

Аз познайте дали и един чаршаф съм сменила Stuck Out Tongue Winking Eye
Хич не го обичам това занимание зимата, докато вкарам завивките в чаршафите направо ръцете ми се откъсват Simple Smile

# 1 280
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нищо от писаното не закачих.
видях мнения като моето, видях и други.
хубавото на темата е, че никой не бие инакомислещия през ушите.
ако имах фаворит може би бих гласувала.
ние не сме тук завинаги, все някога ще се върнем.
и плащаме данъци и всичко в България. та и по тази точка не могат да ми отнемат правото на глас, но кажете за кого да гласувам, като са вземи единия, удари другия.
та сама си се ограничих. Simple Smile

# 1 281
Ули, и аз недолюбвам частта с пликовете. Направя мразя да напъхвам завивките в чаршафи.

Пия следобедно кафе и излизам. Мрачно е, студено ми е, но ще врътна едно кръгче малко да се освежа и да ми се проясни главата.

# 1 282
  • Оптимист по принуда
Ще гласувам, макар и в чужбина. Аз пък мисля, че имам право. Това управление ни докара до там да заминем. Нито съм искала, нито са ме питали. Мм без работа цяла една година стоя, брояхме си стотинките за магазина. Та ще гласувам, защото знам, че ще се върна и не ми е все тая какво се случва.

Цяла сутрин ои, аман. Даже не съм готвила, не знам какво...

# 1 283
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мъчи ме дна мисъл. ще я поскрия, защото не искам скандали, но може пък някой да работи в сферата и да може да ми отговори.

Скрит текст:
ако човек няма симпроми или не са ясни и категорични за ковид той може да реши си направи антигенен - по-бърз, по-евтин.
но
антигенния не се признава за сертификат, а и може да е фалшиво положителен.
и човека с положителен антигенен отива на ПСР за да е сигурен, а и за да може да си издаде зелен сертификат по-късно.
излиза резултата и ПСР също е положителен.
за системата и статистиката това един положителен  ПСР + един положителен антигенен ли ще са? т.е две бройки?
или отчитат, че двата теста са на едно име?
т.е. за цифрите, които публикуват всеки ден, дали се отчита, че случаите/бройките с положителен антигенен най-често се потвърждават и с ПСР?

# 1 284
Добри, щом издават поименен сертификат, значи в системата трябва да вървят под едно име. Поне в his.bg аз като съм си вадила сертификата, си е видно всичко, кога, къде, какво. А и мисля, че и ЕГН-то се отчита.
От там нататък не знам кое как отчитат. Антигенните доколкото аз следях могат да са фалшиво отрицателни, но не и фалшиво положителни, ама може и да се е променило, знам ли.

# 1 285
  • София
Аз гласувах за пръв път от не помня колко време. Просто за пръв път сред кандидатите има човек в когото вярвам. Няма да пиша име, защото не е редно, а и не агитирам никого. Само ще споделя, че вярвам във въпросната личност именно, защото е личност. Познавам я лично. Досега не е била в политиката, но вярвам, че не би се изкушила да граби за себе си. Кандидатства в изборите за НС . За президент не гласувах.

Май ще правя спагети със сирене за вечеря. С много сирене се озовахме изведнъж.

# 1 286
Ох, вий сте лесни, аз на къв огън съм… След повече от година обмисляне и отлагане с надежда да се размине, утре отиваме за нов член на семейството- кученце пудел.
Не съм мигнала, страх ме е, как ще се справя, какво ще е, как ще го научим на всичко.
Ми аз за децата не съм се тревожила толкова бе😅🤪😱😱😱
Жаки е в еуфория подскача като на пружинка.
Но отговорността ще е изцяло моя. ММ беше против и каза да не го занимавам 😅
Дано е някое кротко, че ако е беладжия жална ми майка…

Не мога с търсачката да открия има ли за тази порода тема. Аз толова четох… ма кел файда, то ще си е с характер.

# 1 287
Не знам вече, аз от първите симптоми, съм с отрицателен писиар тест, след седмица с положителен антигенен тест! Според лекуващия лекар, имам типична клинична картина на ковид! Абе, брало си е лайката!

# 1 288
Е, Жаки, браво Simple Smile сигурна съм, че и ти ще се влюбиш в кучо Simple Smile пу-пу послушен да ви се падне Simple Smile

# 1 289
  • Euskal Herria
Аз нашия рошльо не го исках, беше избор на мъжа ми. Обаче рошльо избра мен. И сега сме като сиамски близнаци. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт