Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 223
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 025
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Тоя вирус ми изсмуква енергията, и в съчетание с болките в мускулите, е голяма гадост.
 Мъжа ми само ме подканя да ям, защото още не съм изгубила  вкус и обоняние. Но мисля да не ги губя, пък.
 От три дена съм си вкъщи, и установих, че хлапето на съседите е доста ревливо.😀

бъръльо-бъръльо, тежко нещо е пубертета, моето е на 7, и имам няколко щастливи години, преди да "избухне".

st. Dobri, хиля се на твоите писания, а мъжа ми ме поглежда угрижено. 😂

# 2 026
  • София
Съншайн, мъжът ми така го изкара. Мускули, глава и умора. Не вдигна температура, пардон, веднъж до 37 и обяви, че има. Пий много течности, помага. Чайове и вода. Да минава и да забравяте. Другите у вас как са?

# 2 027
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Съншайн, мъжът ми така го изкара. Мускули, глава и умора. Не вдигна температура, пардон, веднъж до 37 и обяви, че има. Пий много течности, помага. Чайове и вода. Да минава и да забравяте. Другите у вас как са?
Мъжа ми е добре, дребен също.
Да, и аз нямам повишена температура и хрема, кашлям малко, но главоболието и мускулните болки са неприятни.

# 2 028
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
смехът е здраве!
щом ти се смее, значи не си болна. Simple Smile
кой пита как ми ги ражда главата?
не ги ражда изобщо. гледам го как се катери по краката на бюрото и само описвам наблюдения.
тая твар ме мрази. връща си за провалената любовна връзка сигурно.
само приседнах и веднага се метна да чисти до диванчето и ме гази по краката. как досега не му се чистеше тук, а сега му се дочистило!

давайте нещо за готвене, че зациклих.
леща картофи, зеле, грах, ориз съм минала по два пъти, с различни прибавки. и дробчета по селски, с лук, без лук, с гъби...
и супите три вида съм отчела.

# 2 029
  • София
Добри, мусака с патладжани.

На мен ми се яде такава. Sunglasses

# 2 030
  • Пловдив
И аз нямам идея за готвене...снощи беше кис.зеле и мръвки отделно.

Ся
Скрит текст:
я ми кажете...колежките ми мрънкат да ходим с една нощувка до Одрин и Чорлу др.месец...Дърпах се, че само на мен ми се струва студено и неприветливо сега, а и кво ли толкоз ще диря да купувам като нищо не ща...ама не, цепила съм се от групата и т.н...Та се чудя кво да правя...днес събират парите и уж се записах, ама нещо не ми е ок отвътре...незнам що.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 11:26 от mystic woman

# 2 031
  • София
Не ходи. Как ли пък да не се търмешкам някъде, щото някой друг искал, а аз не искам.

# 2 032
  • София
Здравейте!

Четох ви по диагонал, че съм изпуснала близо 300 поста, а съм изтощена от последните безсънни денонощия и нямам сили за подробно четене.

Видях, че си имаме нов член във вещерското общество. Добре дошла, Кантарион! Готин Ник!

На болните пожелавам бързо оздравяване!

Малката Панта също е болна. Затова липсвах.до момента отрицателен антиген тест, отрицателен бърз тест. ОПЛ натърти на факта, че това не е 100 % сигурен резултат. Затова стоим затворени.
Голяма мъка. Винаги Малката Пандичка е вдигала Т бързо, но тези дни ми скри шапката. От Т 36.5 след 5 минути (буквално без преувеличаване) я беше качила на 38.7.

Минахме през много лекари, включително спешен кабинет в неделя. С едно изключение всички бяха адекватни като реакции и отношение. Върнаха ми вярата в доброто. А споменатото изключение е специалист УНГ с изцяло положителни отзиви в Супердок. Не разбрах ние ли провокирахме с нещо това отношение, или просто й беше кофти от друго. Разплака детето и взе да се обяснява как нищо лошо не й била направила. Отговорих й, че именно присъствието на детето я спасява от това, което аз бих й направила на нея в тази ситуация.

Добре, ама голям любовник тоз робот! 🤣

Аз ще се пъна да панирам кашкавал за вечеря, дано не го докарам на супа. 😆 За обяд ще дояждаме грах.

# 2 033
Мисте, щом не ти е ок и имаш колебания, пропусни. Мен лично лошото време би ме  отказало. Ходила съм по това време на годината, улучихме гадно време и дъждец цял ден, ми не ми беше приятно.

Добри, голям палавник си имаш у дома Simple Smile
Покрай мусаката с патладжани на бърлъльо се сетих за онова чудно патладжанено ястие с моцарела и сложно италианско име. Сирос да напомни как се казваше, че на мен все ми бяга името. Врътня е, но е много вкусно.

Изчезвам на пазар аз и да врътна малко крачки.

Ох, Панде, бързо оздравяване на Пантичката!

# 2 034
  • Германия
Добро утро,
Мистик, щом така ти говори интуицията не ходи, то пък баш сега не е време да си развяваме гъзовете. А и е студено.
Стой си в къщи на топло.

Панди, да се оправя малката ПанТичка. За този  специалист УНГ, ще си премълча, но ти си представи как бълвам огън и жупел.

Все забравям да поздравя новото попълнение Кантарион. Добре си дошла и да пишеш по-често, та да има какво да чета.

Добри, имам едно предложение към теб. Да вземем да се сродим по линия на роботите. Моят ще се окаже от женски род. Обича да е отдолу Joy Непрекъснато го отклещвам от бягащата пътека. Навира се отдолу, вижда че не може да се набута в ниската част, но напъва, напъва и хоп почне да реве че се е заклещил. Твоят обича да е отгоре, та ще се разберат. Ще си размножим роботчета и ще правим бизнес. Другият път ако не забравя ще ви го снимам.

# 2 035
  • Пловдив
М да...и аз така мисля...

Ох, Панде! Да минава и при вас бързо!

# 2 036
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
машалла, сега и с робо свакя се сдобих. с бизнес нюх и планове. пак машалла. и ашколсун даже. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
бързо да се оправя панТичката. а на майка ѝ да дам акъл - при подобна ситуация с УНГ светило в ИСУЛ изпратих детето при баща му и вербализирах мнението си за нея.
след това тича след мен по коридора в опит да си върне.
да, ама не!
от тук до Крушовица да тича, а аз срещу нея да бягам пак не може да ме стигне в приказките.

# 2 037
Добър ден вече станало. Приключих с ХО за днес /пу пу/ и ще си погледна малко детето, че...

Мисте, не бих отишла като не искам. Хеле сега, да се бутам с една камара народ. Пък нека ми се сърдят.

Добре, и аз зациклих с манджите като теб. Имам малко патешка супа за обяд, ама какво да мисля за вечеря, не знам.

Панди, да оздравява малкото мече.

Липсващите, да идват тука на отчет, че да няма задвратници.

# 2 038
  • Германия
машалла, сега и с робо свакя се сдобих. с бизнес нюх и планове. пак машалла. и ашколсун даже. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
...................

Ще ти подшушна и още нещо, ще си имаме хубави мулатчета, че твоя ако не се лъжа е бял, а моята е чернокожа.
Вече ни виждам горди и богати баби на мулатчета, обикалящи света Joy

Нещо май съм изпаднала в Сатурнова дупка, не ми се говори, не ми се пише. Вечер разговорите с ММ по телефона от моя страна се свеждат до - Ъхъ, Да, Добре, И... Айде чао. Уж сме на една дата с него, ама той не изпада в такива дупки, все говори ли- говори и не млъква и хич не му пречи че само ъхъкам. Усещам как скоро ще заспя докато ми говори и ще чува само хъркането ми на карпатска мечка.

На мен пък ми се ядат много неща, но не ми се готви: мишмаш, зеле с мръвки, грах, мусака, пълнени чушки, картофена яхния, ориз с бутчета, боб, леща,  пилешка каша, всякакви супи особено шкембе, всякакви варианти на спагети/макарони ... още искате ли

# 2 039
  • sf
Добро утро 😉
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт