Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 826
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 115
  • София
И аз с финансови драми се разписвам. Над 20К 😑. Не искам празници в момента.

# 2 116
  • sf
Моите са над 25к. Ама това да е, щом кме здрави.

# 2 117
Продължение... Де да беше сняг. Лед братче, един пръст дебел лед. За зла беда и стъргалката ми се разпадна. Добре, че бях купила един спрей на W5, от Лидъл миналия месец, иначе нямаше да има тръгване.

# 2 118
  • Пловдив
Добро в петък! Нямам търпение аз за почивните дни...

Кво правите рано-рано с тия хиляди вие двете...? Коли или апартаменти купувате? Smiley

# 2 119
  • sf
Аз ни едно от двете, за жалост. Оправяме едни бакии с БНД отпреди 15г.

# 2 120
Добро утро.
И аз се опитах да стържа лед,но не се получи. Предишната стъргалка беше супер,но ММ много натиска и я счупи. Новата е ужасна. Та след 5 мин мъка се сетих за едно трикче от тикток. Напълних топла водичка в едно пликче,завързах и минах прозорците. Работи! 😊
Леле Ре,Донси,аз с моите 1-2К съм си направо супер. 😒 Да се оправяте по най-лесния начин с тия неприятности.

# 2 121
Брр, много студено днес. Телефонът ми показваше  -1.

Момичета, дано финансовите проблеми се разрешат лесно и безболезнено!

Излюпих се аз след среднощната шопинг вакханалия, пуснах една пералня, заредих хляба в хлебопекарната, направих крутони. Вече съм пред компа, ловя крокодили и чипирам вомбати и коали Joy

# 2 122
  • София
Днес така съм подпалила, че студ не усещам. Мисля, че като ме пусне адреналинът, рязко ще се скльофна. Ама сега съм огън.

# 2 123
И аз идвах,с "бррр,хладно" 😂. Климатиците обезскрежават,значи наистина е.
Бърд,почти ми даде идея, какво да правя със стария хляб.Ама ме мързи,та може и телето в махалата да намаже.
От понеделник при нас се връщат присъствено,на ротационен принцип.Бях замислила на гости да ходим,но може и да ни се размине.Много са неизвестните.

# 2 124
Компът ми все още показва -2°. Брррр.

# 2 125
  • Оптимист по принуда
Добрутро.
Благодарна съм, че мойта колица има подгряване на стъклото, за 1 минута разтапя. Аз излизам много рано и всяка сутрин е заледено.

Днес 'почивам'. Т.е. ол инклузив, трябва да се яде, да се оправя. Мм е като буреносен облак от седмици насам и си е вкъщи.Confused

Хубав петък Hug

# 2 126
  • Пловдив
Деми, мм ми се фърля, че кат купи новата кола и повече повече няма да стърже Grin Та си свиркам и чакам...

# 2 127
  • София
Здравейте!

Кола нямам и затова съм далеч от вашите неволи. Имам си мои -  ще ходим да снимаме бял дроб на ПанТичка. Кашлицата беше намаляла, но сега сякаш се увеличава. ЛЛ разбира се днес не работи. Ще си платим снимката и ще ходим в дежурния кабинет за разчитане. Дано има читав педиатър на смяна, че там е лотария на кого ще попаднем!

Честит петък на тези, които утре почиват!

# 2 128
  • Оптимист по принуда
Уф, Панде, стискам палци Heart

Мисте, тя мойта не е нова хич, ама има някакви екстрички, дето ми идват екстра сега. Като я купувахме преди 4г, се дразних на мм, че избира толкова трудно, ходихме чак на м@йната си да я гледаме, обаче сега съм му благодарна.

# 2 129
  • Пловдив
Панде, дано всичко е наред! Да кажеш после...

Общи условия

Активация на акаунт