Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 814
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 130
Их, Панди. Стискам палци.

Добро утро. Аз направих разходка из Наксос рано рано с второто кафе.

# 2 131
  • Германия
Добро утро,
При нас преди половин час заваля първият сняг и още вали, сигурно ще натрупа. УжасТ. Дойде си зимата.

Пандичка, дано всичко е ОК с малкото панде.
И всички други момичета и цялото им домочадие да са здрави, всичко друго е маловажно.

Отивам да пия едно кафе навън да погледам снега как вали. После ще се върна тук да мрънкам колко ми е студено Joy

# 2 132
  • Пловдив
Якче, да фотнеш за мен Simple Smile Мнооого обичам!

# 2 133
  • София
Няма сняг, мрън. А така обичам.

# 2 134
  • София
Панди, да кажеш после, Ена спи вече от 13 часа, чудя се дали да я будя.

# 2 135
  • Пловдив
Панди, да кажеш после, Ена спи вече от 13 часа, чудя се дали да я будя.
Има ли Т?
Не я закачай...сънят лекува. Само я наблюдавай.

# 2 136
  • София
Няма Мистиче, не кашля.

# 2 137
  • Германия
Бъррр, студено е. Прибрах се на топличко. Ще отказвам цигарите, за да не мръзна докато пуша.

Мистик, ще ти фотна ако натрупа, за сега вали слабо, започна да се задържа по северните страни на покривите. Имам снимка от първите секунди като заваля, но не се вижда почти.

# 2 138
Нека спи Ена,така св възстановява организма.
Панде,дано няма нищо на снимката. Сигурно знаеш,но сутрин е по-силна кашлицата,заради спането,изсъхването и лигавици и т.н. Надявам се на добри новини.
Кой писа за Лилито?! Много сте гадни. 😆
Бабче Якче,нека,нека идва вече тая зима и да се маха,чееее... 🥶

# 2 139
Фактурата за тока е повече от прекрасна, а още не е станало студено Head Band

# 2 140
  • France
Добро ви утро, общество. Снощи забравих да се "похваля" - Монстърчо е с отит и начало на конюнктивит. Славчо започва да е със запушен нос, а моето гърло дращи и кашлюкам малко. Tired Face А едно време обичах есента.
И това ще мине Hands Pray

# 2 141
  • Германия
Фил, бързо да се оправяте. Забранявам да сте болни.
Като знам какво е детето ти да е болно, не мога да си представя и двете ти да не са добре, че и ти за капак.

# 2 142
  • Пловдив
Да се смееш ли, да ревеш ли...Норвежците направили филм в който Дядо Коледа е гей Flushed и на него посегнаха...На 3:19 от видеото е целувката.
https://life.dir.bg/lyubopitno/norvezhkiyat-dyado-koleda-se-vlyubi-v-mazh

# 2 143
  • Германия
Мистик, тъкмо го гледах, попадна ми от друга тема. Не стигнах до целувката, погади ми се още преди това. ЖДНБ
Предлагам да намалят малко темпото с което са го подкарали, че или да ме няма, или да си изгубя акъла и да не разбирам какво става.

# 2 144
Добро утро,налко преди обед! Simple Smile Извинявайте,но снощи много задачи пак станаха и не успях да се включа с пост.Ето единия модел терлички на една кука,сега разучавам един на две игли.Обещах и снимам и килимчето.Дано се виждат добре,макар и не добре изпънати/слегнал.

Някой да подсети как се правеше скрит текст,за да не ми става дълъг поста.

Общи условия

Активация на акаунт