Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 797
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 145
  • София
Кантарион, аз не виждам снимката.

Днес ще украсяваме елхата. Коледните лампички ще ги нарека прайд, не шарени. Да съм в тренда и аз.

# 2 146
Не се вижда нищо. 😔
Скрит текст- [spoiler ] и отзад [/spoiler ] ,само че без интервалите.
Сега видях. Много сладко обущенце. 🥰

# 2 147
Пускам в отделен пост снимките,че като са две нещо не се споделиха.

# 2 148
Панде, стискам палци всичко да е наред.
И малкото Ени бързо да се оправя.
Съншайн, вие как сте?
Кантарион, много са хубави и терличките, и килимчето, браво.
Норвежкият Дядо Коледа изобщо няма да си го причинявам. Полудя светът.

Сняг обичам, но само на снимка. Или да го погледам за кратко някъде в планината - чисто и бяло. В града хич не искам сняг. То не че през последните години има много, но мога и без хич да мина.
И аз тръпна в очакване на сметката за газта.
Правя крем супа за обяд, МУ ме гледа злобно, хем има и друго за ядене.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 11:46 от Birdflower

# 2 149
Благодаря!Ето и двойната шапка на малкия.

# 2 150
Оплаквам се, че нямам никакви излишни пари за пазаруване днес... Позитив - тъкмо няма да харчаааа....

При нас последната фактура за ток беше доста приемлива...
Норвежкият дедо Коледчо да си седи в Норвегия, отвратително е това... лошото е, че веднъж започнало, не може да се спре...

Кантарионче, живо ме интересува как се прави килимчето...
Отивам за два чАса на бач, после у дома да приготвям празнична трапеза, щото ММ е рожденик днес...

# 2 151
Мързелче, да ти е жив и здрав, много послушен ,и да спре да те юрка за всичко,че да можеш отново да си истинско мързелче!
Оплаквам се,че съм забравила какво е да се разхождаш в снега! Не съм виждала сняг от 7-8 години поне!

# 2 152
  • Германия
Мързелче, да ти е жив и здрав ТМ. Щом е стрелец, съм сигурна, че животът ти с него е много интересен.
А представи си какво е да сте двама стрелци, че и родени на една дата Joy  Животът е голям купон.

Сис, ела ми на гости като натрупа, хем ще видиш сняг, хем ще се намръзнеш за следващите 7-8 години Kissing Heart

# 2 153
  • Пловдив
Мързелотка, да ти е жив и здрав!

Елифко, дзакни и се разпиши...
Карамелка...?

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 12:46 от mystic woman

# 2 154
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
всичко видях, всичко изчетох, нахаресвах, но може да съм пропуснала някъде да се разпиша - шъ прощавате.

на въпроса - дадохме одеалото на бабата на бебето стелт. то е малко, ние пътуваме... прецених, че не е добра идея да ходим лично. дала ли го е, не е ли... Cry
освен одеалото, шала и кошничките завърших един снуд за съседчето под нас - най-малкото испанче. Simple Smile то пък си има две сестрички тук и сега правя и за тях по един снуд. искаше ми се и за майка им нещо. Simple Smile да не Оди головрата.
в темата за плетене не показвам, след като ми нашокаха канчето колко вредни са точно тези прежди, как се откъсват парчета от тях и бебетата ги вдишват и как "нежните бебешки телца се нуждаят от натурален състав".
истината, както винаги, е някъде по средата, но не ми се спори.

за уроци съм винаги готов. Simple Smile Simple Smile

Дописвам с е Wink искам си с да ме гримира. Донси да ми направи маникюра... Плащам в натура.

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 13:32 от st. Dobri

# 2 155
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бърди, малкия е добре, вчера имаше рев, баща му го строи да си събере играчките, че не можеше да се ходи по пода.
 Аз, все още нямам сили, но май съм по добре. Гаден вирус Sad

# 2 156
Мързелче,здрав да е ТУ,и повече да не те оставя да се разправяш с авто майстори!
От понеделник големият е В училище.Плана пропада,ще е по коледните празници явно.
Хляба за галета е забравен във фурната.Намислила съм тутманик, тъкмо до довечера ще е готов за мелене (хляба за галетата 😁). Мозъка ми пак зацикля,значи е време за следобедна дрямка 🤭

# 2 157
Ренко, защо пропада планът?
Мързелотка, да е жив и здрав твоя мъж!
Съншайн, радвам се за дечко. И ти по-бързо да се възстановяваш.

# 2 158
  • Euskal Herria
Ех, пак болни! Оздравявайте!
Мързелче, да ти е здрав рожденикът!
И при дъщеря ми има сняг, прати ми снимка. А тук си продължават дъждовете, утре щели да са най-интензивни. И температурите паднаха.
Първо кафето сега, после работата. Мозъкът ми още спи. Simple Smile

# 2 159
Ренко, защо пропада планът?
Уговаряхме се и мислихме,с децата да отидем в Пловдив при родителите ми,хем да се видим,хем след работа скъпия необезпокоявано да поправя разни неща у нас.А при нашите пък през учебно време е единия ми племенник,който не се знае кога ще минава присъствено.Абе,сложна работа е, по-нататък.

Общи условия

Активация на акаунт