Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 793
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 160
  • София
Мързелота, да ти е жив, здрав и послушен рожденика!

Добри, искам и аз съседка, която да ми плете като теб! И от палачинките искам!

Канех се да правя нещо за следобедно похапване, ама тя Пантичката като е болна, не ми се занимава, защото няма да хапне.

Минахме през рентгена. Снимката е ОК. В такъв случай май ще пропусна ходене в дежурен кабинет, че там ме светнаха, че може да я заведа чак сед 20 . 00 ч. Отделно не знам дали ще попадна на читав педиатър. Кашлицата й е на серии. Може часове да не кашля, но после влиза в серия с безкрайно кашляне. Притесних се от това, че нощес започна да кашля, а до момента кашляше само денем + че беше намаляла кашлицата и затова направих снимката. Но май ще се ослушам и тази нощ как е и утре ще реша дали да ходим да се бутаме с още болни деца пред дежурен.

Сега спи. Заспа преди два часа. Не е кашляла откакто заспа.

Току-що подадох за сефте документ, подписан чрезп електронния ми подпис. С трепет чакам отговор.

Събуди се. Грабвам термометъра и отивам да я видя.

# 2 161
  • Пловдив
Панде, да не е тип алергична тая кашлица?

# 2 162
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз това си помислих.
иначе би трябвало да кашля повече като спи - като лежи по гръбче секрета се стича, дави се...

# 2 163
Мен понякога ме хваща ларингитна кашлица,ей така от нищото.Случвало се е с часове да ме мъчи,даже съм преграквала.Един антихристамин,и съм като нова.
И аз уважих Лили 😁.Снабдих се с балсами за устни за поне половин година 🤭

# 2 164
  • Германия
Кой ми завидя, че снегът спря да вали Angry

Добри, показвай си при нас. Аз четох спора в онази тема, трябваше да се намеся та да ме сдъвчат яко. Аз съм голям фен на акрила, още от преди 30 години (тогава беше ПАН). И  как точно се откъсват парчета от тях и се вдишват Grinning Моят син е отгледан с плетени неща от акрил и не съм разбрала да му е навредило.
Вълната ми  боде, памука ми е неприятен на пипане, и то остана само акрила.
Аз какво мога да ти дам, че да получа от натурата ти Joy

# 2 165
  • София
Мисте, Добре, вирус е. Гърлото е зле и според педиатърката и УНГ кашлицата е от гърлото. Все пак пие и противоалергично с цел отбъбване на носа. Хремата и запушеният нос почти ги преборихме. Кашлицата остава, но тя по принцип най-бавно минава. А на мен май ми се отразява Ковид ситуацията и се филмирам повече. Вероятно преди Ковид нямаше така да се шашна.

# 2 166
  • Пловдив
Панде, паниката не ти е приятел! Kissing Heart

# 2 167
Аз имам алергична астма, която дълго време лекуваха като възпалено гърло. Гърлото изглежда възпалено и подуто и в двата случая,за това е трудно да се разпознае.
Добри,палачинките безглутенови ли са? Ако не ще се наложи да измислиш нещо друго за мен 😜

# 2 168
Панде,споко. И при Синеочка точно след хремата и запушения нос следва една такава силна кашлица. От утре ще е по-добре. 🤗 Да се снабдиш и ти с Вапоруб от някъде. На последното боледуване изобщо нямаше кризи с кашлица,като друг път. Мазах един или два пъти само.
ММ си готви свинска глава! Блякс!

# 2 169
Добрииии, хич няма да отварям прозореца!!! Яхвам метлата и ида! Вятърът, дето цял ден духа като луд ще ме довее до теб! Smiling Imp
Болничките, оздравявайте бързо и повече да не ви се случва!
Панди, правете инхалации - много помагат, откакто си купих инхалатор ги правя с физиологичен разтвор, когато нямах тая джаджа или съм наемала или над теджерата съм ги държала. То голямото търпеше, ама малкия дзвер беше неудържим - ще кажеш че го колиш с тъп нож, а не, че го караш инхалация да прави.
Кантарион, чудни са ти нещата! Аз мога лице и опако, като за един шал, туй терлиците са висш пилотаж. Иначе бродирам, правя си разни неща. Ако знаете, откога не съм пипвала иглата...  Flushed Ще трябва да се размърдам обаче, поне една -две нови играчки да си направя за елхата. Материали имам бол и пластмасова панама и стириопорени фигурки, дори и картон специално надупчен като панама със специална джаджа, но мерак и вдъхновение нямам, трайно са избягали.
Налях си питие и след малко ще вървя да се въртя покрай печката, обичам да хапвам, но мразя да готвя, когато музата ми я няма, а тя милата трайно е избягала от мен.

# 2 170
  • Германия
wind and fog, я бързо да откриеш къде си загубила вдъхновението си за твоите красоти. Точно вчера си мислех, че скоро не съм виждала във ФБ да пускаш от тях, даже проверих да не си ме разприятелила Kissing Heart
Аз така от време на време се сетя, че не съм виждала някоя приятелка да пуска постове там и се сетя да проверя дали още ми е приятелка, ама пусто никой не иска да ме изтрие, то сигурно щото хич не пиша там.
Може ли в 16,30 вече да е почти напълно тъмно. Обичам нощите, но нещо много рано идват. Депресирам се така, от 22 декември ли започваше да расте деня?

# 2 171
Бабче, във фейса само зяпам май, почти нищо не качвам от много време, някое поздравление по повод най-много. Зяпам по групите на другите хора красотите и уж се вдъхновявам. Grinning А като не съм шила, няма какво да добавя в албума с джвъчките. Flushed
Утре, ако прогоня мързела, може и да се засрамя или в неделя, през седмицата вече е абсурд да шия. Само на дневна светлина се хвърлям, иначе на лампа и с очките и пак не видя, карам на интуиция де са дупките на панамата. Ех, старост нерадост...

# 2 172
Още не ми е дошло.Утре ще ходя за тест.Тази вечер чийтвам от режима и си плющя сланина с домашно вино.Асан и той ора!

# 2 173
  • Германия
Уми, не е честно, сланина има от къде да си взема, ама домашно вино - не.
То аз и не съм много по пиенето, на мен ми дай кафе и цигари и всичко е точно.
Пуши ми се зверски, но ми е студено да изляза на вън да пуша. Ако някой ми каже начин да ги спра тия пущини, ще съм му благодарна цял живот. Пуша от 18 годишна и пуша по много - да му се не види
wind and fog да се поправиш, правиш много хубави неща може и тук да ни се хвалиш Kissing Heart

# 2 174
Здравейте, общество!
Не съм се вясвала, ала едва ли сте усетили Simple Smile)) Прочетох последните постове само, че иначе още седмица нямаше да се разпиша.
Жив и здрав да е рожденика на Мързелче!
Малкото Панди да оздравява и мама да се успокои.
Сланина обсъждате, дефицитна напоследък стока. Черния петък го уважих с бельо и джунджурийки. До Лили-то не стигнах, а ДМ-а се правят, че е сряда.
И се оплаквам от студа днес. Zzzzz

Общи условия

Активация на акаунт