Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 783
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Пловдив
Мисля да кажа аз едно Наздраве, а? Как мислите? Simple Smile
С домашно мезе и вино също Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 10:01 от mystic woman

# 2 176
Много лоша,Мисти, много!

# 2 177
Мистева, пристигВам!

# 2 178
Ена тенжура руска салата, ено гювече пържоли с лук  и бира, кисели краставички, печени чушки с олио и оцет, салата зеле, и кво - още го няма... че и приятел поканил, в 18,00 ме сюрпризира. Добре, че почистих и подредих... нещо ми беше бръмнало... иначе какквато е кочинкаааа...

# 2 179
  • Пловдив
Ади, заповядайте! Така ми се е приискало да имам гостЕ Simple Smile

# 2 180
Ади, заповядайте! Така ми се е приискало да имам гостЕ Simple Smile
Мисте,дан тъй налазя Wink

# 2 181
Хайде,нямам търпение още някой да сподели свое творение. Simple Smile

# 2 182
Аз нямам много какво да споделя. 😁 Че само един гоблен съм налепила,а и съм го показвала,но ето:
Скрит текст:
Елифче,радвам се да те видя. 🤗
Сега чакаме Карамелчето,Веси,Джун...
Мистее,ида и аз! 😍😁
И при Мързелчето ще мина. 🤪

# 2 183
  • Пловдив
Ени, тя в съседния квартал...ще идем всички Wink

# 2 184
Чудно! 😁 После ще минем при Кло и Веселинкова,а накрая и при Ренко,да намачкам бузанчото. Кой друг беше майничка? 😁

# 2 185
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кой се силеше да се включва в защита. не мой, бре чеде! няма смисъл и полза няма да има.
в края на краищата всеки прави каквото иска и с каквото е свикнал.
 случва се и да разнообрази Simple Smile Simple Smile
да направя двата снуда и ще се похваля непременно Simple Smile
днес ни е съботата утре неделя - пазарен ден и от понеделника са моите дни - има ОИ, има всичко, но и по някой час за себе си открадвам. Simple Smile

може да се разходя и до магазина за прежди. предния път си купих лентата за 3,50 на кило. сега се чудя ако отида пак дали:
а)  ще са я вдигнали;
б) ще ми кажат, че предния път е станала грешка;
в) ще си купя още по-хубава на още по-хубава цена. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

сис, стандартни са палачинките, но ако кажеш за теб ще сервирам домашен сладолед.
пасирано манго, замразено е хладилника.
без захар, без брашно, яйца, подсладители, емулгатори, презервативи и натурал идентични аромати.
Wink

# 2 186
Добри, и палачинките, и сладоледа не отказвам аз.
Якче, и аз туй се чудя. Пуша от 20+ години, по много, и само се заканвам, че ще спра, особено с мъж непушач. И особено с тия скоци на цените, не се издържа вече, особено в момента.
Вчера в Била се потресох от новите цени, а не бях ходила само седмица ...
Болните съвсем не се отчитат, дано се подобряват вече.

# 2 187
  • Германия
....................
в) ще си купя още по-хубава на още по-хубава цена. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

........................
Този вариант, но май при тях никога не се знае.

vaychka, не ми говори, при мен цигарите са майка си и баща си. Боро 100 ми е 7,30 евро, късото 31 бройки в кутията е 10 евро. РИва ама пуша.

Елиф, а бой де, никой не питал за теб. Преди няколко страници някой питаше. Аз по принцип не питам много много, само си се чудя сама що ви няма.
Карамелчето,Веси,Джун също да се явят. Жакито също, въпреки че при нея е много напечено и май не и е до форум.

Аз се навечерях, сега ще си поглезя душата с едно руло, още не съм го отворила, но се надявам да е хубаво. Ако ли пък не - имам шоколад. Добри като не ме покани на палачинки Cry, а щях да донеса кленов сироп Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 188
  • София
Ами при мен и синът ми е принц с корона вече,.

# 2 189
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
зло да те забрави.
Simple Smile айде специално за теб ще отпусна и от меда Simple Smile бананов е. пчелите са пасли в бананова плантация. и със сладичкото ще те изкуша - от грозде. лично съм го правила. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт