Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 828
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 100
Бабините рецепти всичките щипят/болят.
Със сол, паста за зъби.
Май и с мед можеше. Ама избил ли е, ще си трябва време да мине.

# 2 101
Аз пък да шия с игла мога. Шия копчета, шия дупки и бримки, и фестон бод шия. Толкоз.

# 2 102
  • София
В листовката на Ацикловир пише, че не е ефективен при вече появили се корички. Няма да ни свърши работа. Изобщо всички кремчета от този вид каза педиатърката , че помагат, ако се хване в началото. А ние го хванахме когато вече беше избил. Мислех, че само са й сухи устните, а то херпес избивал, но като на мен не са ми излизали, не го разпознах навреме.

# 2 103
Панде,аз след като хване коричка мажа с кокосово масло. Ама много често и по много. Омекотява и пада коричката бързо. Иначе след това се мазах с едно друго за белези,щото от първия път си имам белег,та втория път се сетих за това Кело Кот май беше,много бързо изчезна всичко.

# 2 104
  • София
А кокосово масло от супера става ли, или ми трябва някое специално за козметични цели?

# 2 105
  • София
А ако е подуто около херпеса? С какво се маже?

# 2 106
  • Euskal Herria
На моите вкъщи за херпесите най-  им помага прополдерм.

# 2 107
Ами моето е някакво уж био,от Кауфланд съм го купувала. То просто трябва да омекотява,защото много изсъхва кожата и опъва,неприятно е много. Та за това мажех през половин-един час. Пробвай ако имаш.

# 2 108
  • София
Нямам, но в супера има. Утре ще купя  Но!
Всъщност имам бадемово масло. С него дали ще стане? 🤔

# 2 109
Нямам представа. 🥺

# 2 110
Минавам среднощно да ви подшушна за Черен петък в сайта на дрогерии Лили. Почти всичко е на 50%.
Който не може да заспи, харчи пари по нощите Joy

# 2 111
Бърди, заспивай, стига харчи Simple Smile

Панди, мажи с мед, той също ще омекоти, ако има нужда.

# 2 112
Добро утро! Чак очила сложих, за да видя, това по колите, паркирани под уличните лампи сняг ли е. Ще разбера, чак когато изляза, след час. Ако не се стопи до тогава. Добро утро!

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 07:13 от 💙 Clo 💙

# 2 113
Добро ви утро, какъв сняг, ма никакъв сняг, не искам сняг, мразя сняг... и студ мразя...

# 2 114
  • sf
Добро утро! Не можах да спя добре, имам ядове, слава богу не са здравословни, но пък са едрофинансови, ама и това ще мине.
А снощи пък имахме кучешка свада на разходката и един зъб ме порна по ръката. Не е дълбоко, ама посиня и щипе. Добре, че е петък и имам да си взимам часове, та ще си тръгна по-рано. Само срещата ми довечера се провали, ама и без това съм кисела.
Айде  приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт