Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 954
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 085
И аз почти като Мързелчето. 😆 Правя маникюр,основно на себе си. Лепя гоблени с диамантчета. Гледам китки.
Показвай ни твоите плетива. Много искам и аз да се науча да плета,но от ютуб едва ли ще успея.

# 2 086
  • Euskal Herria
А дървата що ги забрави, Мързелотке, м? Stuck Out Tongue Winking Eye

И като говорим за плетива - Добри, какво стана с онова одеалце?

# 2 087
Ох бе, Мързел 🤣
Преди години се амбицирах и се научих, да плета на една кука. От книга, от клипчета. Оплетох шал на свеки и приключих. Нито имам ръце, усет, нито нерви. Ако се гримирам, Сисунчева ще припадне  от ужас. Копче не мога да зашия. Хвърлям ризата директно. Толкова съм зле в ръцете.

# 2 088
Ааа, Мързелче, не така. Знаем, че и петли скубеш Simple Smile

Аз едно време бродирах гоблени. В тази дейност се работи по схема, няма особено творчество, но освен традиционните картини, правех и разни дребни неща - книгоразделители, коледна украса, непотребни джуджавки. Там вече има повече възможност да развихриш фантазията при оформлението.
Иначе за всякакъв друг ръчен труд ръцете ми са пъхнати на онова тъмно място, дето слънце не огрява. Майка ми плете, аз нищичко не отбирам от плетки, нито на една, нито на две куки. Копче някак ще зашия, ама с огромно неудоволствие. За грим, маникюр и прическа да не отварям дума. Напоследък забелязвам, че съм станала много нетърпелива и припряна, пипкавите нещо много ме напрягат.

# 2 089
  • Euskal Herria
А на мен пипкавите (ама не бродерия) много релаксиращо ми действат.

# 2 090
  • Пловдив
Хм...майка толкова да ги умее тоя шев и кройка+плетиво, па аз на кой ли се метнах? Simple Smile  А на времето като малка ме учеше и знаех лице и опъко Wink Сега пак много искам да мога...мисля, чв ще разпускам така...

Аз се натанцувах. Не готвих...взех ядене от столовата за дятето, па мм квот намери. За утре ич незнам...
Изкъпах се и омотах една купа печена тиква със заквасена сметана. Само така я прекарвам Grinning
Отивам да суша косището...

# 2 091
  • Германия
Хайде пак за плетки ще си говорим. Моята любима тема. Предложих ви с Добри да направим една тема за курс по претиво. То има една за претачки, но там са много напред с материала, а ние ще направим за начинаещи. Ще я караме бримка по бримка и накрая пулоФерче.

Вярно Добри, какво стана с одеялото за бебето-стелт или за египетският ти домашен любимец Joy

# 2 092
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много сте сладки всички. 💝

На нас от РЗИ още не са ни звънели.

Все още ме боли тЕлото, и имам главоболие. Малко ме е страх Sad  Но се надявам да съм добре, и да мина без усложнения.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 21:28 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 2 093
  • Пловдив
Ще мине, Лоли...Kissing Heart

# 2 094
Хайде, де, за нова година да почнем с песен плетки Simple Smile
И по една среща в зуум с кой каквото пие Simple Smile

ММ готви и днес, великолепни ребра, ама пусто и от тях не остана за утре Flushed

# 2 095
Ще минеш, Съншайн! Гадта бута психиката. Няма да се даваш.

За феновете. Гадта взе на детето играчката. От 15 мин доволно размахва опашка

Последна редакция: пт, 26 ное 2021, 09:54 от Сирос

# 2 096
Ще минеш, Съншайн! Гадта бута психиката. Няма да се даваш.

За феновете. Гадта взе на детето играчката. От 15 мин доволно размахва опашка

Киликандзера гледа на подлуда 😀

# 2 097
  • София
Ах, Киликандзер! Heart Eyes

Някой да даде акъл с какво да мажа вече избил херпес на ПанТичка? Педиатърката каза с крем, съдържащ цинк. Ми крем Здраве има цинк, но не действа. Или много бързам? 🤔 Втори ден мажа вече.

# 2 098
Ах, Киликандзер! Heart Eyes

Някой да даде акъл с какво да мажа вече избил херпес на ПанТичка? Педиатърката каза с крем, съдържащ цинк. Ми крем Здраве има цинк, но не действа. Или много бързам? 🤔 Втори ден мажа вече.
Ацикловир?

# 2 099
Ацикловир?

Общи условия

Активация на акаунт