Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 924
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Пловдив
Сис, да ти е честита рожденичката!

# 2 071
Панде,да се оправя и Пантичката.
Мид да каже как са?
Аз ей ся бърша сълзи от смях. 😂😂😂
Синеочка ми казва,че утре едно детенце няма да е на ДГ. Питам защо. Отговорът беше "Защото ще колят прасе!"  Реших,че не съм чула добре и питам пак. Ми ще колят прасето,те за това са го гледали. 🤭😆😂 Не знам,адски смешно ми стана.
Иначе госпожата й каза да си измисли какво иска за ядене и готвачката в ДГ ще й сготви специално,само и само да я видят да яде. 😆
Сис,честита да е!
Не видОх никво ядене. Много бързо трие Добри.
Аз съм в цикъл от снощи и корема ме боли жестоко. Лежа цял ден. Даже мисля да пропусна готвенето. Някой ако има нещо излишно,да метне. 😁

# 2 072
  • Пловдив
Ох бе, Ении Smile и аз заради това мисля отпуск да си взема Yum

Инак съм без идея за вечеря, а трабва да е бърза, че мисла през Лидл да мине и за танци да сколасам...

Ууух, как ме дразни тая класна на синчето начиии Neutral Face  отговора и е, че всички чакали? Абе кои всички бе...? Close Angry Питам аз, една майка на дете от класа ти...ми отговори подобаващо, па изрази няква съпричастност, нещичко поне...

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 16:58 от mystic woman

# 2 073
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нищо не съм показвала Wink
тая наръпана питка за показване ли е.

# 2 074
Е, може ли да сте такива гадинки! Когато имам време за форума си траете, аха не пишете. Обачееее, в момента в който не мога да долазя до тук и изписвате света!!!
Едвам ми изчетох/догоних!
Всички болни да се оправят!
Другото щях да пиша, ма избяга. Ако се върне в тиквата ще споделя, ако ли не ще си останете неизвестени!
И трябва да готвя, а идеи нямам! Много лоша работа....

# 2 075
Аа Сис сигурно е писала за тези от линка,че са страхотни. 😆 Блонди под прикритие съм...

# 2 076
  • София
Бива, пие лекарствата, ние с маски, само аз се занимавам с нея. Пита само някакви неща и така

# 2 077
Ех,всички бързо да оздравявате!Сърцето ми се къса за болните малчовци!
Айде вече да се приключва с тоя вирус,има ли надежда ?!Не ми отговаряйте, и аз не харесвам темата..
Ние пък бяхме на месечната консултация и се оказа,че бебешорчо е наддал само 300гр.Това за месец и половина,почти два захранване.Не му стигало.. Ше се гътна вечем,пак излиза,че грешно преценям..

Боб и сладкиша с майонеза от мене.Такава тенджера завъртях,че ще ядем 4 дена фасул.Grinning

# 2 078
Добър вечер и от мен!Днес пак някакъв никакъв ден.Започнах да плета един вид бебешки терлички да се забимавам с нещо.Ще накарам мъжа да ходим до бившия дом да си взема още материали,та да направя един килим за вкъщи.

# 2 079
Кантарион, разкажи за този килим. Стана ми интересно Simple Smile

# 2 080
Кантарионе,  я покажи нещичко. Явно си майстор. Възхищавам се на сръчни жени.

# 2 081
  • София
Звъннах от РЗИ.
Шапчки за деца правиш ли Кантарион че?

# 2 082
Плета като имам време покрай малкия и сега пак ми се иска да се разгърна в тази област.Плета различни неща.Килимите ги плера на една кука и стават дебели колкото палец.По-късно може да снимам едно малко за пред мивката,което си направих.Почти нищо не пазя на телефона,а онзи ден ми смениха дисплея.Миналия месец точно и шапка двойна изплетох на сина.Много ми действа зареждащо плетенето.Хем нещо за вкъщи да си направи човек хем удовлетворението,че сам.За новия дом ще поръчам и плат да си ушия възглавници за дивана.После ще снимам килимчето и шапката.Благодаря за интереса,даже се разпалих.Вие имате ли някакво такова хоби/професия занаятчийско?

# 2 083
Занаятчийско не бих го нарекла,но аз обичам да гримирам,себе си,модели,рядко печеля пари от хобито си 😜, повече харча! Ноктите така и не ми станаха страст, въпреки че и за тях имам куп дипломи от семинари и курсове!

# 2 084
Хоби до хоби и занаят до занаят са при мене. Президент на клуба на леворъките моем да станем, ръчичките ми се едно в *** са напъхани, пея като лешояд с ангина, рисувам агне - то на вълк прилича... Очната ми линия на тризъбеца на Посейдон прилича, когато се престраша да пробвам, сенките на единия клепач винаги са повече...
Всъщност забравих  -  мога едно  -  да пържа тиквичкиииииии...

Общи условия

Активация на акаунт