Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 753
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 220
Панди, пробвай с лимон, ама не знам дали ще помогне.

Толкова е ясно времето, направо е красота да гледа през прозореца човек. Обаче, за да е така ясно, явно вятърът е много силен. Ще видим дали става за излизане.

Чистене и пране ме чака, обаче не знам дали ми се подхваща Simple Smile

# 2 221
  • София
Добро утро. Пека баница със сирене и праз, след малко става готова, заповядайте.
Пия кафе, после ще чистя, довечера елхата. Времето е топло и духовито. Явно утре ще заснежва. Не искам да се оплаквам и гоня натрапчивите мисли. Да сме живи и здрави.

Изпуснах май рожденика, но простете. ЕГН. Да е жив и здрав.
Болните да оздравяват бързо.

# 2 222
Ха дубрютру...Не дойде гостът поканен снощи, изморен бил, та само семейно си бяхме, тоест аз, ММ и лос чаветас... никви роднини не щъ да каним, натоварват ме, и мойте, и неговите...  хапнахме, пийнахме, посмяхме се... и толкоз.
Но пък ме сюрпризира, че идната събота е поканил екипа си на гости у дома. Супер, аз събота и неделя съм на село, да се оправя. Харесвам екипа му, добре са дошли на гости. Тъкмо без мен ще им е по-спокойно и отпуснато.

Мисля утре и ний да извадим елхичката...не ми се чака 01.12

# 2 223
  • София
Ааа как да заповядвам мм, лошо бъръльо, жулс си хлорофил и това е.

# 2 224
  • Пловдив
Добро!
Ние тръгнахме за свеки.
Тая сутрин ми излезе снимка, че веч съм имала украсена елха, та утре след ОИ може и да я вадим. Мисля и на  дефилето да се отчетем, ама да видим...

# 2 225
  • София
Аз от вятърко не спах нощес. На нашият балкон винаги има някакво течение и когато е ветровито, тук духа повече. Та чуваше се силно нощес.

Много успешно последните седмици!!! си затварям очите пред нуждата да измия прозорците. Обаче днес май ще се предам. Някое пернато създание е украсило прозореца в кухнята с шедьовър, излезнал от тъмните доби на тялото му. С влизането в кухнята първо това виждам. Уважавам изкуството във всичките му форми по принцип, но ... явно това е твърде висша форма изкуство за моите ограничени сетива на прост любител.

# 2 226
  • France
ДобрЮтро. Как са дечковците? При нас Славчо е наред. Tired Face

Панде Joy

# 2 227
Гутен ви сабахлен у събота, Куклани!
Събирвам сили да излезя , щото има облаци и мИгла! Ша прослушвам банкоматЯ, който ша изрИве на умряло.  После пазар, влогове у изипея, портмонето ще пищиии! 😀
Мързелче, честит ти рожденик, да е жив и здрав, прав и корав и да слуша!
Съни, никакви лоши, черни мисли, забранено е!
И язе кашля кат малката ПанТичка.... чак блока са тресе.... понамаля пущината... пия цай от мащерка... има ефект!
Айде от мен толкоз!
До скоро, Хубавелки!

# 2 228
Добър ден!
Разпъргавила съм се от сутринта, вече се уморих. А как ме мързи, няма да ви обяснявам.

МУ вчера донесе разни мръвколяци, рязахме и пакетирахме за фризера. Сега ще варя една плешка, правим нещо като "шунка", харесва се в къщи. Една рибица чака да бъде осолена, но се оказа, че нямаме едра сол, та някой трябва да се жертва да отиде до магазина. От миналия ден съм се сетила за напуканите какаови сладки, но да видим ще стигна ли до тях.

Как са болните днес?
Гонете ги тези пусти черни мисли. Знам, че е лесно да се каже, но не трябва да се даваме.

Ох, Панде, разсмя ме с тоз шедьовър.

# 2 229
  • Германия
Добро ви утро, или ден, както си го пожелаете.

Егати ноща, егати чудото. До 3,30 се въртях като пиле на грил, не мога да си намеря място да заспя. В 4,30 ставах да пия сода, че щях да умра от киселини и съм заспала седнала в леглото, някъде към 20 мин съм си поспала така.
После в 7 като се събудих повторих упражнението още за 20 мин. Сега ми е криво, та криво. Чакам да стане 1 при нас и да полегна за час-два
Моята кашлица 2 дена я няма на третия ще съборя къщата и после пак така. Не мога да разбера какво я провокира, и това е всяка година по това време.
Помрънках, сега отивам да изпия още едно кафе, после малко ОИ и почивка.

# 2 230
Пандии,😂🤣🤗! За кашлицата на дребната имаше едно време едно прахчета, които се разтваряха в топла вода, АЦЦ акут или нещо подобно беше. Много ми помагаха като дете преди да открием астмата,питай за тях в някоя аптека,мисля че са безвредни.
Рано сутринта съседа по магазин ми донесе малко букетче от едни чудно ухаещи цветенца, които тук наричат манусакя и сега целия магазин ухае 🥰

# 2 231
  • София
Приличат на нарциси.

# 2 232
  • Пловдив
Ау, Сис супер! Тук има подобни, ама не ухаят така и цъфтят чааак на пролет.

Панде, тоя шедьовър е един път! Wink
Ако малката дава и прави компрес на гърдите...аз моя така го лекувах.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 13:54 от mystic woman

# 2 233
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Не искам да ходя в темата, ако имате отзив за тази прахосмукачка, споделете, плийз.

като доволен собственик на две подобни прахосмукачки (пЪрдон, втората е доказан мъжкар Wink )мога да кажа само - грабвай и бЕгай!
едната ми е и-робот, маркова суперска, изкара сума години и сега е на село. втората е куче марка от ЛИДЛ, особена разлика между двете не виждам - чисти, събира добре праха, отменя ме в ежедневното прахосмучене на пода и намлява осезаемо праха в къщата.
първата успяваше да премине прагчетата по-уверено, мъжкаря се мята някъде и там се закеркенечва, но това не ми е болка за умиране.
моите и двете са с виртуални стени, не с ленти. и само чистят, не мият. Simple Smile

уау! къде цъфтят нарцисите?

# 2 234
Охх от два часа се каня да пиша. Направих баница,сложих да я пека и звънна вуйчото на ММ,закъсал с колата. Да ходим да го прибираме. Намалих фурната на 100 и отидохме,ама те се мотаха,обикаляха тая кола,не ще да пали. Сюрпризираха ме да го дърпам,но аз не съм дърпала до сега. Е справих се и с това. Дойдох и тичам да видя баницата,тя още не беше готова. Сега я чакам да се доопече.
Деми,хареса ми името на роботчето. 😁 Гуфи! Много сладко. Вземай я. Аз имах обещание за коледен подарък,но май пак няма да ме огрее. 😒

Общи условия

Активация на акаунт