Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 663
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Sofia
Панде, пробвай с лакочистител, ако имаш или спирт за шкафа. Което не мога да махна и със спирт, успешно свалям с лакочистителя.
У нас ОИ тече с пълна пара. От де имам сили, не знам, спах около три чАса тая нощ. Поне всички сме спокойни и в добро настроение останалите, че иначе...

# 2 236
  • София
Сис, аз точно АЦЦ й давам, сироп предписа педиатърката.
Мазане на гърдите не дава.
Инхалации първите дни правеше, сега се дърпа сякаш ще я коля. Вече е голяма магарица и насила не мога нито да мажа, нито да инхалирам. Поне сиропа пие, макар да се мръщи.

Сега готвя пилешка супа. Да отмъстя индиректно на пернатия художник. 😈 Следобед ще мия прозорци.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 12:51 от Pandachina

# 2 237
Леле,ма то вярно нарциси били 🤦! Явно са някакви диви, защото са много мънички и ухаят много силно! Тук ги наричат и зимно цвете и пишат мантинади за тях 😜

# 2 238
  • Euskal Herria
Ужасното време продължава и днес. Порои, гръмотевици, градушки, вятър... Писаха, че имало и паднали дървета. За днес и утре са предупрежденията за най-силни бури. Значи излизане само за най-необходимото и мързел вкъщи.
Първо кафето да си изпием и тогава пазаруването.

# 2 239
  • София
Леле,ма то вярно нарциси били 🤦! Явно са някакви диви, защото са много мънички и ухаят много силно! Тук ги наричат и зимно цвете и пишат мантинади за тях 😜
Много любима група и песен
https://youtu.be/pQVREq-MKVI

# 2 240
Деми,
Скрит текст:
не съм се оплаквала, но покрай преместването на офиса се претоварих миналата седмица. Сега съм с излив в коляното. Докторът ми пусна първо изследвания, преди да ме подпука с инжекциите, следващата седмица. И защото имам час за вторник, трябваше днес да ги направя, за да излезе всичко до тогава. Иначе преди четири месеца бях пак с аналогичен проблем, но само болка. Обиколката на единия ли крак при коляното е с 5 см повече, отколкото на другия. А как боли само.
Аз отхвърлих пазаруването, почти наготвих и сега релакс. ОИ ще чака, още малко може.

# 2 241
  • Оптимист по принуда
Ех, Кло,
Скрит текст:
ужасно. Дано бързо те облекчат. И моите колена са ми слаба точка..

Добри, едвам ме нави Hug На страхотна цена е, май ще си го подарявам за Коледа.

# 2 242
Кло, да минава.
Още не съм пазарувала.Хапнах и се опънах да зяпам филмче,но нещо не ми е кеф днес.Поревах си.Много ми е смърцафърцано.Чувствам се надута като балон.Ще полежа още малко пък ще се дотътря до Лидл и до аптеката.Детето иска да украсяваме,но хич не ми е до елхи и боклуци.С две думи прецакване деня и на околните,да не съм само аз сдухана.

# 2 243
  • София
Кло, никакъв ОИ за тебе, няма да избяга. Почивай, да минава.
Аз се сецнах нещо в банята, миейки едни едри чарколяци с подвижния душ. Не можах да се изправя. Поседнах, после полегнах. Помина, ама още боли. ММ готви, т.е. ако не пиша довечера, търсете ме в токсикологията.

# 2 244
Аз сложих да варя сладко от портокалови корички, да видим що ще стане. Отдавна му се каня, ама най-сетне био портокали на свястна цена намерих.

Кло, болезнено звучи много, дано бързо се изясни какво е и да се излекува.

Бъръльо, и ти си почивай.

Аз позамазах, пуснах втора пералня, ще видим до колко ще го докарам днес.

Чудя се на една патица, ама нямам тава с капак или достатъчно голям гювеч и се чудя ще мога ли да я сготвя без да я изсуша.

# 2 245
  • София
Ползвай фолио, или я нарежи. Гърдите на тиган, бутчетата и крилата на фурна със зеле или картофи, останалото на супа.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 14:47 от Reunion

# 2 246
Кло, почивай.
Ули, удари ме в сърцето с това сладко. Опитвала съм веднъж преди доста години. Почерпи ме една възрастна дама, истинска аристократка. За съжаление, отдавна не е между живите.
Мерси на Пандето и Сисун, че усмихнахте тоя скапан,   сдухан ден. Много  ми е тъжно и самотно.

# 2 247
  • Euskal Herria
Кло, да минава бързо!
Днес е ден за релакс, дами, никакъв ОИ. Само приятни занимания да имате!
Сирос, Hug.

# 2 248
Сиросче, ако стане, ще дадеш адрес да ти пратя едно бурканче.

Преди няколко години в Гърция в селското кафене ни почерпиха сладко от портокали. Много беше вкусно, уж ми обясни как го прави жената, врътвала портокалите в робота и после варяла със захар. Пробвах тогава, ама хич не се получи.
Сега по-връткаво, имам малка надежда, че може и да стане Simple Smile

# 2 249
  • Sofia
И както се похвалих за спокойствието, така си покрещяхме с недовършения. По-точно той ми крещя за някаква глупост. Разбрал, недоразбрал нещо, казано от детето, идва да ми държи висок тон, ама иначе на всички ни шътка да говорим тихо, че го дразни всеки шум. И тъй писах я съботата обичайната идилия.
Сирос, ех, не си ми близко. Щяхме да пием по едно навън, с мезе, без мезе, на сладка приказка. Hug

Общи условия

Активация на акаунт