Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 979
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
О,Добри, любимците на скъпия.Не съм фен на по-хард звученето,но ги увековечих в торта,за негов рожден ден 😁
Скрит текст:
С кеф изслушах Принс,сега ще си го тананикам, докато заспивам 🎶

Горинич, на 12. поканите бяха навито на руло червена хартия с черен "детонатор" и надпис ТНТ Wink

# 2 311
  • Пловдив
Добро неделно! Тук се мъчи да напече иззад балкана...
Заповядайте!

# 2 312
Добре,тва вече е високо ниво за мен,китара не мога да направя,ку ще,на челна стойка да застана 😂
Еконта днес,в неделя,ще ми доставят разни неща 😳.От кога бачкат в неделя? Вчера пак идваха,че са ми разделили пратката на две,ама днес 🤔
Гофрети правих,ай добрутро!

# 2 313
  • София
Добро утро. ММ го боли глава. У нас е апокалиптично. Най-малкото антигенен тест ще правим, ЯМР, кръвен тест за сифилис, ангиография и колоноскопия. Нали, нищо общо няма, че вчера цял ден зяпа телефона без прекъсване, излиза навън по тениска и супер тънко яке, или не яде или преяжда до пръсване, не спи като хората.

# 2 314
  • Германия
Добро утро, благодаря за кафето.

Карамелка, радвам се че се разписа. Още повече се радвам, че вече имаш легло Kissing Heart

Леле, вчера каква музикална вълна ви е понесла. Много добре, давайте сега песньовки за събуждане.

Бърльо, това мъжете не са хора. Спасявай се ако можеш докато му мине главоболието или го натири него пак навън по тениска да му дойде акъла ако изобщо е възможно

# 2 315
  • София
Добро утро! Благодаря за кафето! То стана добър ден докато стигна до форума.

Снощи съм изпуснала музикалните поздрави, но сега се разцепих от кеф. Благодаря!

Добре, тортата на Горинич ми събра очите! Сега остава да кажеш, че ти си я правила и ще те обявя за божество.

Поредна сутрин , в която всичко се тресе от откашлянето на Малката Пандичка. Напред детето чак се разплака, че не можеше да спре да кашля дори, за да пие вода. През деня е по-добре и знам, че е нормално това откашляне сутрин, но ми се свива сърцето. Когато пристъпа отмина се скрих да се нарева на фона на вашите музикални поздрави.

Сега съм на кантар дали да правя сладките от вчера, или да бъде грис халва.

Май ще измия още един прозорец днес. Някак вчера провлачих крак и сега сърце не трае.

Карамелче, радвам се, че се разписа! Честито легло! 🥳 Вече може да бъдеш щраус по цели нощи. 🤗

Темата с болните мъже дори няма да я подхващам, че имам много материал за писане по нея . Съчувствам на Бъръльо и пожелавам скоро да му просветне на недовършения!

Хубава неделя да имате!

# 2 316
Опитай да й увиеш обикновен чорапогащник около врата - винаги е помагало за пристъпите ми на кашлица.

# 2 317
  • Германия
Опитай да й увиеш обикновен чорапогащник около врата - винаги е помагало за пристъпите ми на кашлица.
Това сериозно ли, я дай малко повече подробности, на кое казваш обикновен чорапогащник, защото аз такова чудо не нося, колко време трябва да стои на врата и т.н. Това не го бях чувала, но обичам такива щури лекове

# 2 318
Ренко,заради черния петък и коледните пратки ще работят и в неделя куриерите. Вчера разбрах и аз.
Добър ден.
От 4 се въртя,че ме заболя зъб. Хем боли,хем не е толкова силно,че да стана за хапче. Крива съм.
Карамелче,радвам се! 😊

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 09:51 от Anyyyone

# 2 319
Бябa Яка, нормален найлонов чорапогащник (бежов, черен, какъвто намериш). Страдам от дете от ужасна кашлица. Когато съм болна и знам, че ще имам пристъпи и няма да спя цяла нощ, увивам преди лягане около врата си обикновен женски чорапогащник и слагам по/висока възглавница. На мен ми действа безотказно.
Дори не помня кой ми го e препоръчал.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 10:00 от Aerin

# 2 320
Добро утро, лоча кафе и тръскам глава на клиповете с музика. Вкус като вашия, ние динозаврите си обичаме музиката от нашата младост, че и малко преди това. Grinning
На работа цял ден радиото е на бг радио, тихичко под нос си подпявам на страхотните песни, но пускат и еднииии
като чуя "счупена любов"или онзи ужас "нямаш ли пари, тя ще те остави" Scream Меджик тв си пускам у дома, поняскога и на компа пускам тубата и си слушам музика за разтоварване на душата.
Апартамента е на вили и могили. Изсипах гардероба на тийна на земята и сега ще го връщам в подреден вид, що ли се мъча, като ще е за ден. Всичко тръгна от там, че тийна не можеше да се начуди какво да облече. Ще ходят на излет, в рамките на града е, трябва да се доберат до единия край на града/с градски автобус/ след туй по едни туристически кози пътеки да се качат до един манастир, да се спуснат по други пътеки отново до града.
За него разходката за мен ОИ-то.
Карамелче, стийскай зъби, малко е останало. След рязането на лентата трябва да си осигуриш стабилна почивка!
Панди, не рискувай с формите. Тези сладки не случайно се топят в захар и се прегъват няколко пъти. Маслени са, трябва да се вадят при леко порозовяване иначе ще станат твърди.

# 2 321
Това с тънките чорапи и чорапогащници и на мен са ми го препоръчвали.Но ми казваха,че трябва да са нови,не прани.Имало нещо в състава, което действало безотказно при кашлица.Така и не съм го пробвала.

# 2 322
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тортата е от Чочко Simple Smile аз ако я направя ще гръмне Wink
приемам кафетата, приемам всичкото. и коктейл от цианкалий и витриол да дадете - пак ще приема.
чистя от сутринта. нали днес ми е понеделник - моите са навън и аз... пране, миене, чистене... Sad

успокоявам се, че по-долу няма как да падна, а когато съм долу съм горе Wink

a послееее
Скрит текст:

# 2 323
  • Германия
Aerin, това определено ще го пробвам, тази седмица като отида за седмичният пазар ще купя един да приложа лечението и ще докладвам. Само, че аз трудно ще го изтърпя нощем, но ще видим. Луд фен съм на всякакви такива щури лечения, защото не обичам да пия лекарства, не обичам да ходя на доктори. Аз съм на принципа, щом си стоя на краката значи не съм за доктор и другото с което подлудявам ММ като го кажа е - аз и без лекарска помощ мога да умра. Да не дава Господ да се налага често да ходя на лекар, че ще се гътна от самия факт. Като бях бремена мрънках, че трябва да ходя веднъж на месец на преглед. Струваше ми се прекалено често.

При нас е минус 2 градуса и май няма намерение да се променя целият ден. Ще стоим на топло и няма да пушим (мечтите са безплатни Grinning)

# 2 324
Юхуу, Карамелчик, вижда му се края! Чакам скоро да обявиш грандиозния финал на грандиозния ремонт!
Болничките да докладват как са, малкото Панде да му минава кашлицата, че се измъчи милата душичка.
Ренко, вашият магазин до здравната служба работи ли в неделя? Майка ми е мераклийка да го навестява днес.
И аз чакам пратки, нищо от никъде не идва.

Досега пълних чушки, пъхнах ги във фурната.
Пускам една прахосмукачка, минавам с парцала и ще видя следобед какви ще ги къдря.

Общи условия

Активация на акаунт