Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 253
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 325
ММ ще ходи на втор игла и ми е много свито.Като добавим,че още съм без цикъл и ми иде да ревна,че да не млъкна... Sad

# 2 326
Страдам, защото имаме проблем с парното. От началото на отоплителния сезон съм ги викала от Топлофикация седем пъти, за да допълват инсталацията. Вчера техника заяви, че някъде има теч, защото било спаднало налягането до 2 атмосфери за три дни. Не можахме и едно денонощие да се порадваме на топло. Тази нощ пак всички радиатори бяха студени, спадна за 12 часа. Долният кръг, т.е. до 4 етаж нямат проблем. Всички нагоре имаме удоволствието да плащаме сградна инсталация и да стоим на студено. Теч, не теч, мен слабо ме интересува каква причина ще си измислят. Всичко е сухо в мазета и тавани, искам си топлото.

Разбрах, че и свеки ще идва след час. Вместо да довърша ОИ, аз ви се оплаквам от битовизми. Поне обяд имам готов.

# 2 327
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кло, да си проверят къде  теча, защото освен другото плащате и топлоносител.
и да подскажа вариант, при нас един ентусиаст беше вързал кръга на парното за чешмата си. така ползваше топла вода без да минава през водомера. Wink

# 2 328
  • France
Аааааа! У нас е военно положение! Монстьо не иска да му се капят капки в очите. Мен ме изкара извън кожата, сега мм крещи. Б@си за 4 години не е викано толкова. Съседите ще повикат полиция вече Joy

# 2 329
Фил, тръгвай доброволно с полицията, ако дойдат. Joy Ще си починеш. Ама де този късмет.

# 2 330
  • France

На този позволявам и белезници да ми сложи Yum

# 2 331
  • София
ММ пи парацетамол, спинка, хапна и сега е по-добре. Само другото му остана, ама може и да съм го опущила, когато го е правил. Пак лежи, за всеки случай, да не му стане нещо. Да кажем, че краят на света се отлага за малко.

Фил, въх, къде го тоз? Преди години с една приятелка много държахме едни полицаи в Атина да ни упътят. Не знаех, че гърците имат такивИ хубави полицаи, бяха 10 от 10.

# 2 332
Добър ден,сладури!
Гледам,че снощи е имало хубава музика Heart
Болните бързо,бързо да оздравяват!
И днес времето е хубаво,не пропущайте разходка.
Вчера мама беше у дома,аз готвих и чистих цял ден,вместо да се видим с нея и да побъбрим.Не се бяхме виждали един месец.
Днес продължавам с ОИ,докато беб спи.
Силици не ми останаха.Как се справят другите хора,беее?Другите жени,по-точно..
Тая къщна работа все извира от някъде!
Искам да изгледам един филм или да прочета половин книга.
Или пък да си гледам в една точка,просто така.

ИзвинетИ за капризното мрънкане...

Хубав дееен!

П.п.И аз давам да ме арестуват!

# 2 333
  • Германия

На този позволявам и белезници да ми сложи Yum
И не само Heart Eyes. Може и палката да употреби.
Спирам че става 18+. Отивам да сънувам красоти Joy

Тук вече 11 месеца не съм попадала на полицай и не мога да се изкажа по въпроса

# 2 334
Бабче, JoyJoy

Мноу от рано за палки си мислиш...

# 2 335
  • Германия
Бабче, JoyJoy

Мноу от рано за палки си мислиш...
Няма рано, няма късно, по всяко време, че не се знае още колко ми остава Joy

# 2 336
Ама много си права!
То никой не знае колко му остава,така че...

# 2 337
  • София
Как рано, аз  още 5,30 сутринта, да се заредя за рсбота😂
Сега ми се разби режимЪт.

# 2 338
Едно позвъняване и вече съм на черешата. Гаджето на синковеца е с положителен тест, неговия е отрицателен, но не се чувства много добре, та най-вероятно и той ще се е короновал. Стискайте палците, леко да я минат, аз тук тихичко ще се побърквам. Когато си далеч и не можеш много да помогнеш е отвратително. Казах му какво да си накупи на първо време, чу се и с наш близък лекар, че ЛЛ му е тук. Абе....брало си е лайката.

# 2 339
  • София
Късмет на синко и гаджето. Младите леко го минават, ще видиш! А ти ще си се притесняваш, то е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт