Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 285
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 400
13, тъкмо вчера те мислих, викам си изостави ни, не се мярка изобщо Simple Smile
Така да ни зарадваш с някоя снимчица от Търново? Много го обичам този град, много! Особена атмосфера има там.

При мен пече, вали, духа, 17 градуса според телефона ми. Ненормална работа. Сега се поскри слънцето.
Поръчката ми от Лили вече пътува, сигурно утре ще е в офис на куриер.

Хайде, време е за кратка почивка и следобедно кафе Coffee

# 2 401
  • Германия
........................ .
Хайде, време е за кратка почивка и следобедно кафе Coffee
Това твоето е като проклятие или всички са го взели много на сериозно. От 2ч. до сега никой не е писал. Помислих, че пак ми е изчезнала темата.
При нас поваля малко сняг, спря и стана много студено. Вече в 16 започва да се стъмва и това направо ме депресира. Вечерите ми се виждат ужасно дълги. Искам си лятното време.

# 2 402
  • София
Не сте писали от ... не знам колко часа. Не мога да смятам толкова. Да не ви удави дъжда? Пепел ми на тъча.

Аз се боря с подаване на заявлението за детски надбавки онлайн с електронен подпис. Ми явно съм от каменната ера. Големи мъки. По-бързо щеше да ми се получи по старомодния начин- леви-десни до социалните с химикалката и хартийките в мен. Ма не, нали съм модерна и ще песъя време, няма да се бутам излишно по институции да дишам общ въздух с други хора в пандемичната обстановка. На ми сега.

П.П. С Якчето сме писали заедно.

# 2 403
Четири пъти излизах днес,все различно беше времето.Сега бая на понеделнишкия боб,и си правим дискотека с дребния.Поне да има повод да е превъзбуден и да заспи трудно,че снощи ме подлуди.Една от най-любимите ми песни!
https://youtu.be/CQAT5qdG8tI

# 2 404
Мда, или сте се отдали на почивка, или пък сте запретнали ръкави и трескаво работите. Понеделнишки предполагам, че е по-скоро второто Simple Smile

С главобол съм, аман от таз глава. Отметнах няколко служебни задачи.
Ще метна във фурната пържолки с топено сирене, имам още малко останал бульон от вареното шункоподобие, та ще залея пържолите с него.

# 2 405
Тегав понеделник, но не се оплаквам, щом сме здрави.
И аз боб ще джуркам.

# 2 406
  • Euskal Herria
При нас е леко страшно вън. Току се чуе сирена. Би трябвало вече да спират дъждовете, дано!
Вчера правих руло мозайка, имаме и за тази вечер. Хванала съм се да разчиствам и подреждам секцията в хола, много са ми омразни тоя род дейности. Предпочитам да боядисам апартамента, ама дойде ли ред до това... дяволите ме хващат. Simple Smile

Копирам си снимките от друг мой пост
Скрит текст:
Това е от околните градчета/квартали (снимките са взети от вестник, малка част от публикуваните са)

И при нас има наводнени части.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 18:10 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 2 407
  • София
Ние сме на риба и печени картофи.

Ренко, харесвам Куин, харесвам и песента. Благодаря!

Бърд, много добре те разбирам за главоболието. Моето вече 20 години е част от живота ми. Отглеждам си го внимателно.

Яни, да отминава лошото време вече и да няма жертви! Стойте си вкъщи. По-добре скучно, отколкото с проблеми.

# 2 408
  • Пловдив
Чудя се кво да Идем Simple Smile имам джолан с картофи, ама...незнам кво искам.
Гледаме сериала по Бтв, лапето е още на фитнес, доволен, че днес на теста по география има 6 след тройката от входното ниво Grinning
Утре съм офф...ще попътуваме леко с мм по работа.

# 2 409
Олеле, Яна, ужасен ужас е при вас! Да спират валежи и градушки, да спада нивото на прелелите реки и ситуацията да се нормализира!
Тъкмо влизах със замах да се жалвам от понеделника, но ще си замълча, това е много по-страшно. Природните стихии са страшно нещо.
Аз мисля децата, чух ги преди малко и успяха да ме ядосат, добре, че си налях питие предварително. Синковеца е с втори отрицателен антигене тест, но с болки в тялото и дразнене в гърлото. Гаджето днес е била на пср, не разбрах дали е излязал резултата от него/толкоз ме ядосаха/, ма преглътнах глътка ракия и си спестих, част от нещата, които щях да кажа.
На работа въргал, кофти ситуация се заформя и там похабих нерва. Трябваше да си купя един валидол, снощи сърцето ми се разлупа. Уж го раздавам непаникьосано, но явно съм си на черешата. Свекървата успокоявах, че тя чак на рев го избива заради младежта, абеее ще си сипя още едно питие, но да хвърля първо една манджа във фурната, та да не се гътнем от глад, а не от ковид и прочие екстри вървяще с него като стес за родата на боледуващите.
Много взе да ми идва всичко, трупа се малко по малко и бам по тиквата!
Малкия и той вчера го отнесе, като се прибра, в един момент се убих да звъня на телефон, на месинджър - звъни си, не ми пречиш, телефона на без звук пък ти си трепери. Трябваше с вълшебната пръчка/точилката/ да го срещна, ама му се размина.
Фил, дано да не си слагате и вие корони, редно да останат и повече хора без кралски титли, че то не може крал до краля и кралица до кралица, традиционните кралски семейства сигурно със зъби скърцат вече от яд, толкоз короновани особи, направо им подбиха статуса.
п.с Крото, идвай, да пием сериозни питиета, че другите са на Бейлис и производни! Липсваш, момиче!

# 2 410
  • Германия
Леле, Яна, при вас е страшно. Дано да няма жертви, но за автомобилите как ме е яд, но пък са само ламарини.
Винд, да спрат да те ядосват твоите младежи, ама те майтап си мислят че е всичко.

Аз също се чудех какво да вечерям, и май ще хвърля на тигана малко сьомга и една витаминозна салатка и това ще е.

Краталката да идва да се разписва и тук, че ще пращам морските гарги да я дирят и доведат

# 2 411
Една супа сложих аз, поне за някаква част от домочадието да има нещо, другите кой каквото намери ще е.

Аз гоня едни минутки, не ми излизат и понеже предполагам, че ще се хванат за тях, ровя и смятам, ама пусто като на едното място смята с точност до секунда, а аз закръглям на 5 мин... абе...

Не излязохме днес, ми то току се излееше порой и така и не събрах желание Simple Smile

# 2 412
  • София
Пустият му гаден рак. Загубих роднина.
От яд и нерви се натъпках, сега ми се и повръща. Още отказвам да ми стане наистина мъчно и го обръщам в злоба. Ще е тежка нощ, спомени нахлуват в главата ми.

# 2 413
  • Пловдив
Съболезнования...

# 2 414
  • Германия
Бъръльо, съболезнования.

Общи условия

Активация на акаунт