Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 817
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 330

Тази сутрин не мога да изляза от ВЦ-то. УжасТ пълен. Зърна черен пипер ли се вземаха при разстроен стомах?
Да.2-3зърна черен пипер действат безотказно
Започна да ме налазва страхът от Ковид.Не искам децата да се връщат в клас.Страх ме е за детето ми.

# 331
Бъръльо, браво на дъщеря ти! Аз, като имах неизживяно фентъзи детство, от 10-ина години наваксвам. И съм голям фен на Бардуго. Има нова книга, която много хвалят, но не ми остава време да я прочета, въпреки че ми е заредена на четеца - Ninth House. Само за идея за подарък, ако решиш.

Пак ме наболява главата. Предния път от наболяване, стигнах да ми се доповръща, сега ще пробвам да се наливам с вода, барем се размине без хап.

# 332
Бърди, 1-2 с.л. оцет.

Попи, ще ти драсна лс по - късно.

# 333
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
купих си книга на Валери Петров "африкански бележник". кътах си я като съкровище в чантата. исках тук да я започна. да видя и през неговите очи това, което виждам през моите.
Sad Sad Sad сега се чудя  дали не са добавили нещо... дали изобщо той я е писал...
кофти е да се разочароваш от някого, когото много дълго си харесвал.
помня същото усещане след прочитането на писмо от Блага Димитрова до Стайнбек. "... от една ваша някогашна ученица..."
Cry

# 334
Бърд, скъпия пие оцет.Аз залагам на Лопедиум.
Шефа вечно е във вихъра си.Вчера сестра ми дойде на гости.Реши да подреди 🤭,като прибере част от играчите в торба.В момента,в който я остави на земята,беше изсипана,и съдържанието отново разхвърляно.Не повтори,а е малко куку на тема ред 🤫🤣.

# 335
  • Пловдив
Имам глоба с фиш Flushed  -20лв съм, ама поне свърших работата с банките...М тъй...спрях на място дето съм спирала поне още 100-тина пъти, оообаче ся намериха да ми напишат лист. Коли винаги има там, винаги и затова не гледам знак, ама за урок ще ми е...па и ся ще е на името на МУ Stuck Out Tongue Closed Eyes
Всъщност се чудя дали е легален, щот не е от кочан, няма номер, а е написан с химикал рег. номер на лист А4 и нерегламентирано спиране и т.н...
И тъй...главоболът ми се усили.

# 336
Скрит текст:
снощи получих съобщение в чата на комплекса, че у дома има щур купон, деца скачат като маймуни и пречат на нечие дете да спи.
в 8:15.
 Simple Smile аз си бях у дома, купонът си беше кротък по всички стандарти - трима възрастни и тридеца (двама младежи Wink и един скакалец на 5)
уверих ги, че ще приключим до часа, посочен в правилника и подсказах, че ако синът ми подскочи няма да го чуят, а ще видят краката му, пробили тавана. Simple Smile

а днес имаме женска среща и подозирам, че ще има съскане.

Сссссссссссесссссссссссстро, да дойда ли? Ссссссссветкавично ще долетя, ако се налага. Сссссс!

# 337
  • Sofia
Уф, аз май съм положителна за принцеса ли, кралица ли да се титулувам, още се чудя. Довечера ще знам със сигурност. Повече ме е страх от ПА. Личната въздъхна облекчено и ми каза, че все пак съм успяла да се заразя.
Гледам да мисля положително.

# 338
Юнче, леко и бързо да минава!

Мисти, тури му пепел.

# 339
Джун, леко да мине, каквото и да е.
Мисте, не се ядосвай. Неприятно е, но само ще изхабиш нерви.
При мен е леко мъгливо. Дано се раздигне и просветне. Следобед по прогноза уж трябва да е слънчево и по-топло, ама да видим. Бяхме се разбрали с дружка да хванем близката пътека за бърза разходка, но хем времето смотано, хем има опасност да залягам зад храстите, вместо да се разхождам, та ще кротувам у нас.

# 340
  • Euskal Herria
Джун, леко да мине и бързо да се възстановиш!
Мистик, при теб поне има фиш.  А на сина ни две писма с глоба за неправилно паркиране - преди 3-4 месеца упомената дата. Ходи, доказвай, че така е било.

# 341
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
снощи получих съобщение в чата на комплекса, че у дома има щур купон, деца скачат като маймуни и пречат на нечие дете да спи.
в 8:15.
 Simple Smile аз си бях у дома, купонът си беше кротък по всички стандарти - трима възрастни и тридеца (двама младежи Wink и един скакалец на 5)
уверих ги, че ще приключим до часа, посочен в правилника и подсказах, че ако синът ми подскочи няма да го чуят, а ще видят краката му, пробили тавана. Simple Smile

а днес имаме женска среща и подозирам, че ще има съскане.

Сссссссссссесссссссссссстро, да дойда ли? Ссссссссветкавично ще долетя, ако се налага. Сссссс!

реших проблема по гордиевски Wink
отидох на друго място, с други хора.
доволна съм. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
юнче, няма нужда от паника - ще мине и замине! така казвам аз, вождът Врящия чайник! Хау!

# 342
Джун, да минава бързо и да не прихване никой около теб. Само не разбрах личната ти от какво е въздъхнала облекчено.

# 343
  • Sofia
Попи, от 2020 като започна всичко с ковид-а, такива като мен рискови, ги обслужва личната много внимателно - подготвя ми документите предварително като й кажа, че ще ходя, сестрата ми ги даваше на входа, за да не влизам и т.н. И само ми повтаряха да се пазя много.  В началото на октомври вкъщи и тримата бяхме болни с еднакви симптоми. Доста дълго, аз и снимка правих, че кашлях. Тестове от аптеката - отрицателни. Все се надявах да съм го минала тогава, но май си имаше някаква грипна вълна, защото масово бяха с такива оплаквания. И по този повод, че все пак съм го олепила накрая, след като предните пъти ме прескачаше. Да се кротнем всички най-накрая. Да минава, дано леко го изкарам. ММ е ваксиниран, детото няма симптоми. Да го отмятам и това, да не го мисля, че имам други работи да се разправям покрай осмокракия.

# 344
  • Euskal Herria
Их, много съм задръстена и консервативна. Хич не вдявам терзания и оплаквания при бременност и търсене на съвети, писани от мъжки профил. Ама то в тия нови времена... явно не се вписвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт