Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 806
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Сирос, не знам, сигурно, като те чета. Joy

# 376
  • София
Веселинкова, сигурно ушите ти пищят вече. Да вземеш да се сетиш, че от нас иде пищенето?! Драсни два реда да не те мисли толкоз народ.

Момичета, в кашони щях да ги сложа книгите, ако имах къде да държа кашоните. То по-добре да си стоят в секцията, че иначе кашоните ще стоят на пода пред секциите и ще ги прескачаме с овчарски скок - Стефка Костадинова рЕпа да яде пред таланта, който извира от хилавите ни телца.

Уинд, ама колко добре те разбирам, сестро! Същото диване е и Малката Панда, а е само 2 клас ( отказвам да си представям в какво ще се превърне по-натам).
Хем не иска да й се кара госпожата, че е без домашно. (Реве като хипопотам, настъпил кабърче, ако нещо е сбъркала и я смъмри учителката. Извива го на  канарче в предсмъртна агония тоз звънък гласец. Едно от двете или и двете според тежестта на драмата).   Хем домашното не иска да пише и трябва да се караме.

Ама посмях се с тези вашите автомобилни изцепки. Laughing Благодаря!

# 377
  • Пловдив
Абе..някой май ме си е пил хапа за помнене, а? Stuck Out Tongue Winking Eye
Хапнахме със синко. Ич не здравословно...не ми се занимаваше.
И у нас дрънна Школо, ма моя ще оттърве точилката тоя път Wink За сега...има 5 по математика. Ма тва що е мн.Добър на Теория на вероятностите...т.е прекрасно смята кога е за ошамарване Joy
Та тъй...не отидох на танци.
Сипах си, а нямам сили да се преоблека...

# 378
  • sf
Наспорт, група! Метнах едни свински каренца в тиганчето и се поглезихме с детето по една торта от Неделя, въпреки че не ги харесвам много. Май ще почиваме в понеделник, дано!
Замислям се за ваксина, ама още не знам.

# 379
Тийнове, на които им пука? Такъв щам още не се е пръквал в къщи.

Като ще си бъбрим за автомобили - една вечер се прибирам от работа, късно, на моето място никакви паркоместа, на резервното също, затова компромисно оставам колата на трето. Прибирам се в къщи и уведомявам МН, зер две глави да помнят и знаят. От следващия ден останах ХО и хич ми не трябваше кола. Търкулват се 1-2-3 дни и ми притрябва. Ииии няма я! Няма я там, където обикновено я оставям. Отивам на резервното място - и там я няма. Стоя, мисля, стоя, мисля, по едно време усещам, че само си стоя Simple Smile Въздъхнах и вдигнах телефона: Елифкин, откраднали са ми колата. Как откраднали?! - не вярва той. Ами ей тъй, няма я, ходих тук, ходих там, НЯМА Я. Въздъхна и той, тежко-тежко, пък добави - отивай в полицията. Тръгнах аз, обаче минавайки покрай един импровизиран паркинг гледам една колица досущ като моята, номерът - и той така. Еврика! Това е моята кола!

# 380
Каквато съм отнесена в последно време,дано не ме сполети вашата автомобилна участ 😂

# 381
Веселина се явява по ваша заповед и се отчита:
Първо-няма корона, има типичен грип бе!
Второ:прегледаха ме в спешното, всичко е наред, ако вдигна температура евентуално, тогава да отида на преглед там.
Трето:всички болни да оздравяват!
Четвърто-налЕх си, опвам краци и ви казвам Наздраве за ваше здраве, момичета!!!

# 382
  • Пловдив
Весе, то ясно че не е Корона...от теста ти, но платено ли мина? Там мрънкаха ли за прегледа, как беше? Че да имам инфо и от теб Simple Smile

И аз имам случка с изчезване на колата...ма паяк я отмъкна, не друг Stuck Out Tongue Winking Eye

# 383
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
маКак паяк!
нали знаете вица за блондинката: "щъркел. че  носи бебе вярвам. виждала съм го по телевизора, ама паяк да носи кола..."

# 384
  • София
Едно време имах фобия от паяци ( насекомите). Достатъчно беше някой да спомене за онези другите паяци с колите, за да почна да се оглеждам в ужас докато установя, че не говорят за насекомото и че няма такова около мен. Smile

# 385
Мисти, нищо не съм плащала, може би защото показах телка. Помолих ги да ме прегледат, защото кашлям и искам да съм сигурна, че надолу няма!

# 386
  • Пловдив
Супер, Весе! Сега да минава бързо!
Джунче и ти се оправяй!

# 387
Болните, оздравявайте! МУ е с отрицателен антигенен. Днес мина през лаборатория, но пък тотално си е загубил гласа. Температура йок, сетива - всичко е ок за сега. Карък ми е той. Още в края на септември си сложи противогрипна, но ще да лепнал различен щам.

А за колите...
Един ден той ми звъни малко преди края на работния ден и ми съобщава, че е на зъболекар, на връщане щял да мине да ме прибере към къщи. Аз се зарадвах, защото имах две огромни папки с "домашна работа". Обаче кой да се сети, че сутринта бях отишла с колата именно заради тях. Това си е за муните, приемете го за оплакване.

Лека от мен, очаквам с нетърпение петъка.

# 388
Кло, да оздравява ТУ бързо. Надали е грип обаче. Там температурата минава 39. Ние окъсняхме с противогрипната с боледуването на детето.

Май сме много шемети на едно място. 😀

# 389
  • София
А ние с щерката отидохме при ЛЛ да ни постави противогрипните ваксини в ден, който не е за ваксини (вторник и четвъртък са му за ваксини и профилактични прегледи). Извиних се още с влизането в кабинета. А той каза, че ще ни боцне, няма да ни връща, защото доколкото ме познава пак ще цъфнем в  неправилен ден. 🤭

Общи условия

Активация на акаунт