Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 055
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Джунче, да минава леко.
И другите болни да се оправят.

# 391
  • Euskal Herria
Разсмяхте ме с вашите истории, благодаря! Ама последно в онази тема съм писала аз, та няма как да ви нося Simple Smile.

# 392
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Морнинг, излюпих се в 5, по старото време. И да, петък е. Града се събужда, чувам шума отвън.
   Веси и Юнчето да оздравяват бързо.
На другите, спокоен петък.

# 393
Добро утро!

Мъглата при нас е толкова гъста, че с нож да я режеш. Снощи се изпокарахме с родителите на малката, в групата във Вайбър. Да не сме се съгласявали да им правят щадящи тестове, за да си останели всички деца онлайн. В крайна сметка, това е поредната учебна година, в която вървят към неграмотност. Моята лятото се беше пооправила, но сега пак върви към асоциализаця. Не искам да ѝ го причинявам. Нито искат да се ваксинират, нито да им се тестват децата. Тази вечер втора родителска, да видим какви ще са резултатите от проучването от вчера и в крайна сметка, ще се връщат ли в училище или не. Две деца вече ги преместиха в друго училище през последната седмица. Не мисля обаче, че това ще им реши проблема с не правене на тестове, освен ако са в частно училище.

# 394
Добро утро! За първи път виждам мъгла тук, а се преместих преди 15г.
Колата няма как да я забравя, защото без нея няма и как да мръдна където и да е. Но пък съм я губила в мол, имало един полуетаж, до който трудно се стига и баш него бях уцелила. И уж на същия етаж търся, на същия номер, та цели три часа натоварена като магаре. Хич не обичам молове значи!
Джун, леко да минеш през кралския период!
Тук селфтестовете на децата се правят вкъщи, дават ни ги безплатно от аптеката и после влизаме в една платформа да ги регистрираме. Дребната ми обясни, че на тези с тестове, имената им светели в зелено в системата на училището и ги пускали. Тези, които са забравили да ги направят или регистрират, директно кръгом обратно към къщи. Не са ни питали. Дано няма ДО!

# 395
  • София
Добро утро! Аз пак не разбирам драмата с плюВането в контейнерче ли беше, фунийка ли, ама карай. Тъпа съм.
Но ако за пореден път спрат държавното първенство на дъщеря ми, ще има да четете нервозните ми излияния. Та молете се да не го, за ваше добро един вид.
Дали някой от екипа въобще е писал, поработил, прегледал нещо? Познахте, не. Т.е. Бъръльо ви, ако иска работата да е свършена, ем ще я свърши, ем ще я отчете, а за парите после - ехей, опашка. Там всички са в екипа.
Джунче, как си тази сутрин?

# 396
  • Пловдив
Добро петъчно!

# 397
Добрютру, брей днес няма мъгла, не вярвам на очите си Simple Smile

Бъръльо, а искаш ли работата да е свършена Simple Smile Ако разпределянето на парите после не зависи от теб, предавай щафетата на този, от когото зависи Simple Smile

# 398
  • София
Добро утро!
Благодаря за кафето!

Аз съм в почивка днес, затова сега съм на ДО. Купонът е безкраен! 😆 Благодарна съм, че успявам да видя смешното, защото иначе щях да си изпиля нервите.

# 399
  • София
Бъръльо, а искаш ли работата да е свършена Simple Smile Ако разпределянето на парите после не зависи от теб, предавай щафетата на този, от когото зависи Simple Smile
Ох, дълга и широка е там. Искам, не искам - договор съм подписала и искам с тези хора да работя и за в бъдеще. Не с моите преки колеги, с тях, без тях, поне с част от тях, все тая. Мрънкам си и си пиша по задачките.

# 400
  • Sofia
Оффф, другарки, ще измрънкам тук, че иначе ще се пръсна и хептен ще се ос*ре работата. От сутринта съм с ПА, щото близките са убедени, че ще умра от тромб. Ми правя това, което уж трябва, на челна стойка ли да застана, че да не ме застигне?! Аха да има кажа, че и без това не е ясно дали Вселената няма да ми направи услуга. Знам, че се тревожат, обаче аз съм на пангара се пак.
Извинете, че си го изливам тук, обаче не понасям паникьосан народ. Да, сериозно е, да много е сериозно, спазвах мерките изключително стриктно, даже и навън ходех с маска. Каквото е могло, съм го направила и се надявам поне малко да ме е предпазило от количеството вирус, който си отглеждам. Пфууу!
Между другото ММ е ваксиниран и няма никакви симптоми. Надявам се да го прескочи, както и детето. Не съм се изолирала вкъщи.

# 401
Мога да те успокоя, че от тромб първо не винаги се умира. Второ при Ковид, най-често тромбите се случват до няколко месеца след боледуването, затова е хубаво поне три месеца след оздравяването, да се пие поне Аспирин протект, или нещо по-силно, зависи от кръвните изследвания. Пий достатъчно вода, и гледай да не се залежаваш, това също са рискови фактори. Ако имаш проблеми със стомаха може да не е Аспирин Протект, а Натаспин. Ако имаш тромбофилия, или кръвните изследвания покажат висок Д димер или тромбоцити, лекарите ще кажат какво по-силно да пиеш и за колко месеца. Важното е да се направи превенция.
Извинявам се за пространствената лекция Simple Smile

# 402
Юнче, прегръдка! Всичко ще е наред!
За ПА - валидол, мента,  глог и валериан, да се разсееш нещо. Разбирам те, колко е отвратително и тревожно. Оказа се, че китайската твар, много действа на психиката. Често се срещат ПА. Знаеш, че това е ПА и ще премине. Тромбите, ако стават, то е след време. Не ги мисли сега.
Няма за какво да се извиняваш, за това сме тук. Давай на воля, ако това те разсейва от ПА и ти олеква.

Ваичка, много полезно!

# 403
  • Sofia
Благодаря, момичета! Disappointed Relieved
ЛЛ е тотално безхаберна, аз звъня да я питам за още протекция, освен аспирина, тя ми вика, записвам си, че сме се чули, че сте добре! Ама и болничен ли ще ви трябва?! Angry  Не, една гьостерица и една права лопата ми трябват!

# 404
Оф, Джун, личната ти води класация.
Надявам се, че домашните ще се вземат в ръце да се притесняват по-дискретно, строявай ги ако трябва да се притесняват в банята. Сори, шегувам се, но се надявам, че ще успеят да се успокоят скоро.
Дано поне покрай техните притеснения не ти остава капацитет и ти да се притесняваш.
Всичко ще е наред, ще следиш д-димера известно време, за да сте спокойни.

Общи условия

Активация на акаунт