Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 268
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 615
Бабче, недей с лошото, ще нагласим едни дробчета....
Бъръльо, не изгаря ли тиквата?

# 616
  • София
Ние се разходихме.
Гледам аз Садгуру Джаги Васудев.Почивам си общо взето.
Въвеждам нов режим, ядене 2 пъти на ден и вкъщи:grinning:

# 617
Пак готвите вкусотии, а моят апетит е нескончаем, включвайте ме към всяка трапеза, само вино не се научих да пия, но ще ви правя компания с нещо по-хард!
Ени и моята хралупа не е поминала и продължава да ми се гади. Аман!
Аз не съм от мъдрите хора, но си мисля, че хората не се променят или поне не към добро. Няма как да си легнеш стрък маносан и да се събудиш биле омайно. Трудно, да не кажа невъзможно е да се надскочиш. От друга страна няма само добри и само лоши хора. Реагираме според ситуацията и моментното ни състояние. За себе си съм чувала както, че съм изключително добричка и сърдечна, така и че съм най-голямото вселенско зло. И  в двете мнения има доза истина. Пак казвам, реагирам според  това какво имам срещу себе си  и как усещам ситуацията, И 'ич ми не дреме, че не съм оправдала нечии очаквания.

# 618
  • Euskal Herria
И аз съм с главобол днес. Затова само ще лежа и ще си пия кафето. Wink

# 619
Ауу лошо, щом не съм само аз с главоболите. Да минават, че ще ги сменяме с ония. 🤭🐷

# 620
  • София
Не изгаря, Сирос. Ако се притеснявш, слагаш едно фолио отгоре. Печеш я няколко часа на 150-180.

Коректорът ми направи Сирос на Сорос. Scream

# 621
Свикнала съм и  на Сорос отговарям. 😆

# 622
  • Пловдив
И на Чироз също Joy  това по Кроталски Wink

# 623
  • София
Карамелита като каза хралупа ме подсети за вчера. Оплаквах се пред домашните, че ме боли хралупата. Точно и аз този израз използвах. Малката Панда се впечатли от израза. После отидохме на разходка в подножието на Витоша и видяхме едно дърво с издълбана хралупа доста на ниско. Щерката го удари с една пръчка и й направи впечатление кухият звук, който се чу в близост до хралупата. След това с възможно най-невинното изражение и ангелски тембър в гласа ме попита:
- Мамо, ако почукам твоята глава и тя ли така кухо ще звучи?

Трябваше аз да я почукам нея с пръчката, ама размина й се ... този път. Smile

# 624
Ох, бе Панди, така се разхилотих Joy Малката ПанТичка е уникално детенце Heart Eyes
И като каза Мисти - Чироз, къде и защо зачезна Кроталчето?
Кроти, дай знак, че си наред, липсваш Kissing Heart

# 625
  • София
Панди, ама на място, браво.

# 626
Оф пак нямате изчитане и осмисляне нямате, а па за отговаряне хич да не споменавам...
Ай наздрай с новото розенце - у-ни-кал-но е станало!!!
Скрит текст:

# 627
Мен очите ми останаха в онова, което е зад розето. Наздраве!

# 628
Наздраве!
Аз черпя с есен

# 629
  • София
Благодаря за почерпките! Бих комбинирала и двете - на одеалце, наблюдаваща есента и отпивайки розе с парченце шоколад. Разбира се, шоколадът няма да ми стигне, но парченце звучи по-така от купища шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт