Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 810
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Джунко, не разбрах...сега болна ли си?Имаш ли симптоми?

Колежката си прави тест за антитела и има доста, а него е карала активно, т.е не сме разбрали ни ние, ни тя Simple Smile Но има два показателя и не разбрахме кво точно...на AU е 751,40 а на втория покозател BAU е 106,70.

# 346
Джун, по мои скромни наблюдения, този вирус не му харесват много, много имунокопмроментирани хора. Та исках да пожелая бързо преминаване и през тази гад, че си имаш друга да мислиш. Всичко ще е ок.

Ден.
Страхотно време навън при нас...Ясно, слънчево и топло.. Късната есен е тук.
Ще ходя към 17 на нивата, но преди това имам малко задачки..
Хубав ден, другарки!

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 13:17 от Thirteen#

# 347
  • Sofia
Мисте, имам, но интересно, че се появяват и изчезват точно като при грипа октомври. Само, че сега само аз ги имам и се надявам така да си остане. Бързият тест е положителен и според ЛЛ няма вариант пср да е друг също.

# 348
  • Пловдив
Мисте, имам, но интересно, че се появяват и изчезват точно като при грипа октомври. Само, че сега само аз ги имам и се надявам така да си остане. Бързият тест е положителен и според ЛЛ няма вариант пср да е друг също.
а, няма вариант...винаги може, Утре го повтори.
Да минава бързо и дано няма друго! Kissing Face

# 349
  • Sofia
Сега чакам пср какво ще покаже, официално да слагам балната роклА и домашните чехли. К'вот такоа. Животът продължава с нас, без нас, покрай нас...
Весе, пиши като мине прегледа ти Hug

# 350
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
видяхте ли клипа с портокала?
децата капват сок от портокал и теста излиза положителен.

лекарката да не се скъндзави, а да даде за ПСР.

# 351
  • София
Джун, леко ще е! Я колко много го изкарахме.  И ти така.

# 352
Мисте, BAU единиците ги въведоха в един момент, за да могат да се приравнят резултатите от различните тестове, понеже всеки тест има свои референтни стойности. Ето тук е описано и има таблица с интерпретация на резултатите в BAU, можеш да погледнеш:
Скрит текст:

# 353
Искам да се доизкажа, че сега се прочетох и малко двузначно ми е мнението.
МислАта ми е, че за хора със слаб имунитет поради някаква причина,  вируса не му е забавно да си играйка с тях... Минава много леко. Не му е интересно явно. Гадта иска да направи човека на мармалад и колкото по- силен е имунитета, толкова му е по- забавно.

Мързи ме да се надигна още, но вече трябва. Пофалих ли се с нови джамове? Чуд-ни, джам- огледало ви казвам 🤣

# 354
Аз я харесвах навремето, ама за нея не знам. Бе да я чете, обща култура, туй-онуй. Сама си избра Елиф Шафак. Flushed

Сега чете на един дъх поредиците на Лий Бардуго Гриша и Шест врани, на английски поне. Ония ден чела в трамвая и после докато се прибирала по тротоара. Някакви пазачи я изкоментира ли и моята май им се озъбила.  Почва да се прави на интересна, смела и оригинална. Леко се притеснявам, искам да кажа.
Чета ви и до тук стигнах ...
Браво на туй дяте! И че толкова чете, а и за добрия вкус 🙂
Скания, всичко е временно. Лошото също. Сама си се убедила.
Сис, айде бе теб те мислих ... И Крот мисля, даже и момичета, които с месеци не са се разписвали. Дано са здрави и са добре.
Продължавам с маратона по страниците ви.

# 355
  • София
Туй дЯте мойто ли? На мама убавицата. От Елиф Шафак до тик-ток маратон за под десет минути. Stuck Out Tongue Closed Eyes Вчера ме натиска вечерта да гледам някакви тъпни и ми вика "Вярно ли не ти е смешно?". Нищо не разбирам, начи, одрътела съм безвъзвратно. То тъпо, тъпо, че чак вдлъбнато за моите праисторически вкусове.

# 356
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Туй дЯте мойто ли? На мама убавицата. От Елиф Шафак до тик-ток маратон за под десет минути. Stuck Out Tongue Closed Eyes Вчера ме натиска вечерта да гледам някакви тъпни и ми вика "Вярно ли не ти е смешно?". Нищо не разбирам, начи, одрътела съм безвъзвратно. То тъпо, тъпо, че чак вдлъбнато за моите праисторически вкусове.
  Моето няма все още личен телефон или таблет, ползва моите или на баща му устройства, ако иска да поиграе, или гледа нещо в Тубата. Но явно в градината други дечица с по големи братя и сестри имат достъп, и моя убавец иска да го снимам как се лигави, и да го качваме в Тик Ток....

# 357
Днес мойта ми цитира следното от тик-ток, в отговор на повдигнатите ми вежди, след като ми каза "Shut up" - "Shut up? No. I glow up and when I see your face, I throw up". После заяви, че не знаела защо го е запомнила. Лошото е, че и аз го запомних. Та сега да предам и на вас тази мъдрост. Laughing

# 358
  • София
Попииии, Joy.

# 359
  • Пловдив
Попи...не схванАх аз, ама...нищо.
Да не е I grow up Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт