Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 303
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 630
Елиф, красота! Благодаря ти, че сподели Heart
Като си говорим за шоколад, аз съм на това
Скрит текст:
Не бях опитвала досега, много ми харесва. Грух Animal Pig

# 631
Още някой, без капка жал, да покаже храна? Гадини!

# 632
Бърд и в шоколадите си приличаме Kissing Heart

# 633
  • Германия
Бърди, уникални са тези шоколади, опитала съм вече няколко, до тук фаворита ми е първият на четвъртият ред
Решила съм да ги пробвам всичките, но сега съм подкарала на Линд различните шоколади - само от два съм очарована, другите за сега не струват. Имам да се боря с още 2 докато направя новото зареждане.

Скрит текст:

# 634
Що ми трябваше да отварям скрития текст!

# 635
Елифче, страхотен кадър! Връщам се няколко пъти да го видя отново, благодаря за споделянето Heart
Обичам есента, обичам цветовете й, аромата й и дори мечтателната тъга, която ми носи, радвам се на последните лъчи на сиромашкото слънчице и искам като една дебела мечка да заспя зимен сън и да пропусна така омразната ми зима.
Офф, тревожно ми е без конкретна причина, просто някакво гадно усещане ме мъчи. И, опасявам се, че имам нещо в главата, но не мъдри мисли и разум, а нещо гадно... Неспирно имам болки и не се чувствам ок.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 21:09 от Caramella

# 636
Шоколад с мента хич не ми е любима комбинация, ура Simple Smile помня потреса си когато за пръв път опитах афтър ейт Joy

Аз обичам шоколад с цели ядки, преглъщам и стафиди ако има, но с цели ядки с ми фаворит. Ама няма да смятам от колко години не съм яла такъв Close

Бабче, кажи кой е, че на телефона ни да увелича мога ни да докарам дотам Simple Smile

# 637
  • Пловдив
Бабче, тая марка я помня от тийн гладните години Simple Smile Ама не, че съм го яла, ам че му гледах опаковката и преглъщах Wink на една съученичка майка и беше в Германия и...
Помня и майка какъв течен шоколад в бурканче ми носеше...мммм...а тогава беше дефицита стока Cry
Ай спирам, че...

# 638
Бабче, аз за първи ям от тях и взех, че попаднах точно на любимата шоколадово-ментова комбинация.
Сега пък точно хванах реклама - от утре са намалени в Лидл Simple Smile Мисля да ходя на лов и да заредя и други видове. Благодаря за снимката, и мен ми хвана окото точно твоя любим.
Не мога да устоя на шоколад, много ми е слаб ангела, за разлика от задните части Joy

# 639
  • Германия
Ули, ето този.
Аз обожавам всичко ментово и с кокос, даже може и шоколад да няма, щом има мента и кокос е супер.
Заради Уиш не го слагам в скрит текст, защото няма да го отвори Stuck Out Tongue Winking Eye

# 640
# 641
  • София
Имам едни скрито запаси с джънк, там са скрити и шоколадите. Не ме карайте да го вадя.

# 642
  • Пловдив
Имам едни скрито запаси с джънк, там са скрити и шоколадите. Не ме карайте да го вадя.
аз отивам...

# 643
А, мерси, този ми е в графа "мога да го ям мога и да не го ям" Joy
Много харесвам на Киндер продуктите аз, киндър кънтри, буено, абе май само детските им шоколадчета не харесвам Grinning

# 644
  • France
Отивам да си отчупя парченце. Подстрекателки!

Общи условия

Активация на акаунт