Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 086
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 705
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Панде,след бърза справка с Гугъл,холинта се причислява към витамините от група Б.Стана ми любопитно за това "вълшебно" хапче.Сподели,да видим има ли бг еквивалент.
Ако има празнуващи-здрави да са!
Много държа на режима на сън на малките деца.На познати детето, което е колкото малкия,има тотално омотан режим-ляга по нощите (1-2-3,4 понякога) и става на обяд.Чакам с нетърпение развитието на съня му, когато се наложи да посещава детско заведение.Шефчето заспива в 21:30 най-късно,сутрин преди 8 не го търси, понякога (много рядко) в 9 се излюпва.
Понеделник,ден за боб 😁🤣

Е как дете на годинка ще го държат до 1 след полунощ?

# 706
Здравейте, банда! Опитах се да изчета прилежно всичко, ама няма да стане...
МинАх по диагонал, но освен за шоколада и бонбоните, всичко друго игнорирах. Достатъчно ми е мръчкаво по роднински /здравословно/, та ще се опитам да не се напрягам допълнително.
Преди години на летището в Доха намерих магазин на Линд. Имаше безброй цветове от любимите бонбони! Розови, черни, сини, зелени, кафяви, лилави...  Тук имаше само червени. Не бяха никак евтини. То пък там и какво ли е евтино, че това ли? Обаче като се гмурнахме с щерката - по шепа от всеки цвят! Оказа се, че сумата, която платихме беше 1/2 от цената на лиготиите ни за 10 дни на Малдиви...
Ми то майната му на парите, ами се оказа, че са ни викали по уредбата, че само ние не сме се качили на самолета за София Joy
Естествено не бяхме чули уредбата, телефоните ни бяха изключени, а по бордна карта имахме още 15 минути до качването.
Е, качихме се де и всички ни изгледаха мръсно, докато минавахме по пътеката - закъснели, ама щастливи и с по голям плик бонбони.

# 707
Скрит текст:
Панде,след бърза справка с Гугъл,холинта се причислява към витамините от група Б.Стана ми любопитно за това "вълшебно" хапче.Сподели,да видим има ли бг еквивалент.
Много държа на режима на сън на малките деца.На познати детето, което е колкото малкия,има тотално омотан режим-ляга по нощите (1-2-3,4 понякога) и става на обяд.Чакам с нетърпение развитието на съня му, когато се наложи да посещава детско заведение.Шефчето заспива в 21:30 най-късно,сутрин преди 8 не го търси, понякога (много рядко) в 9 се излюпва.
Понеделник,ден за боб 😁🤣

Година и 7 месеца.Той от началото още му е объркан режима.Явно майката няма проблем с това 🙄.Бащата и ММ са колеги,почти всеки ден разказа-Прибирам се от работа,те още спят.Към 6-7 стават,следобедна закуска,туй-онуй, малкото дивее, таткото заспива на дивана вече...Към полунощ се оттегля в спалнята,а детето тепърва ще вечеря.Наскоро разказвал,че неговите хора заспали чак на разсъмване (към 5 това) 😳

# 708
Ренко, егати сбъркания режим. Имам едни познати така. детето ляга сле 2-3 ч нощес.  Майката си го гледа, не посещава детско заведение. Още го храни с пюрета е на 5 години. Ама там е зле положението. Като ревне в 21 ч, че иска баба си, татко му пали колата, кара 1,30ч в посока и докарва бабата . близо 90 годишна жена.

Бърди, с теб в едно темпо деействаме - пералня, съдомиялна, извадих хлебчето, мнджа имам. Понеделник ден за винен кебап.

Жаки, споделям написаното. Няма да кажа повече, че ще бъда остра. Търпимостта по темата ми е вече под нулата.

# 709
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Скрит текст:
Понеделник,ден за боб 😁🤣

Година и 7 месеца.Той от началото още му е объркан режима.Явно майката няма проблем с това 🙄.Бащата и ММ са колеги,почти всеки ден разказа-Прибирам се от работа,те още спят.Към 6-7 стават,следобедна закуска,туй-онуй, малкото дивее, таткото заспива на дивана вече...Към полунощ се оттегля в спалнята,а детето тепърва ще вечеря.Наскоро разказвал,че неговите хора заспали чак на разсъмване (към 5 това) 😳
Амии, без да съм специалист, но все пак циркадни ритми, хормони които се отделят в тъмната част на денонощието, хормони на растежа... Абе всеки си знае чудото.

# 710
Ау,Сирос,при твоите е мега зле 😲🤐.
Работя на смени.Когато се нагоди организма,не му прави голямо впечатление коя част от денонощието е.Когато съм изморена,спя като заклана през деня.А след дневните смени ми е трудно да спя нощем 🤷🏻‍♀️.Та,затова имам голям опит с мелатонина😂

# 711
  • София

Рен, не съм се интересувала дали има БГ еквивалент. Знам само, че има много марки на българския пазар. Пишеш холин в гугъл и ти излизат. Четеш и избираш. Аз си купих този от снимката долу ( слагам я в скрит текст, че да не се сметне за реклама). Споделих вече в предния си пост отзиви.
Скрит текст:

Иначе търсех да купя Холин на друга марка, която ми похвалиха, но нещо не го открих по физическите аптеки и се отказах. Този търсех.
Скрит текст:

Като чета за тези "режими" на малки деца лошо ми става. Те вредят на детето си така, ако не им пука за техния личен режим. Но всеки си има глава на раменете.

# 712
Панде,нещо като развален телефон се е получило 😊.Разбрах,че освен тази добавка,брат ти поръчва някакво лекарство.За холинта мернах,че препоръчителната дневна доза е 500мг,по две пиеш от тези,нали 😊.Слава богу,рядко страдам от главоболие.Когато се случи,е заради възпален нерв или синузит.

# 713
  • София
Рен, тази добавка поръчва брат ми, не друго. Но я поръчва от чужбински сайт. На мен обаче ми е скъпа неговата версия, затова си купих по-евтино.

Да, по две пия. Но в началото пиех по едно, защото на опаковката е написано по 1-2 таблетки дневно и реших да пробвам първо с по-слаба доза От два дни започнах да приемам по 2 таблетки, защото установих, че по 1 не стига за добър ефект, но може би още е рано да усетя разликата между 1 и 2 таблетки.

# 714
  • София
Някой пил ли е хлорофил, течна форма, като сте на тази вълна?

# 715
  • София
Това пък защо? Висша растителна фотосинтеза ли ще извършваме?

# 716
  • sf
Миниатюрна фотосесийка се получи. Ще се замъкна тия дни на по-природно място.
Скрит текст:

# 717
  • София
Много сте хубави и двамата.

# 718
  • София
Сладури сте! Много добродушно изглеждащ куЧ. Донсич, бях решила, че си блондинка.

# 719
  • София
Поради причината, по която се пият всички други добавки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт