Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 81 729
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 960
Мисти, записах, благодарско! ♥️♥️♥️🌷🌷🌷

# 961
  • Пловдив
Мисти, записах, благодарско! ♥️♥️♥️🌷🌷🌷
Kissing Face
Знам, че са сума, ама...заради здравето! Да минава!
Аааа...забравих да те поздравя за жалбата с/у личната! Само така! Wink

# 962
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бърдс, не е нашата къщичка, слава Богу!
то ние сме на втори етаж и няма как да се наредят така. Simple Smile
в къщичката има папагали. Simple Smile Simple Smile Simple Smile котките ги чуват и са все там. май решиха, че ще им отворя, защото така ме гледаха... сякаш ще ми продумат. черната даже опита. Simple Smile Simple SmileSimple Smile

за видинската болница казаха, че е постановка. не знам вече кое е вярно и кое не. тегава работа е. Sad Sad Sad
преди време коментирахме, че процентно имаме най-много смъртни случаи и причината не е само ваксината.
и лекарите а започнали да се замислят и да говорят за това.

за келеша бой с върбови пръчки по задника, на голо.
майка му е за повече бой.

# 963
Аз понеже съм давала на ремонт лаптоп след заливане с кафе (ама как разсънва само!), също се възмутих на снимката на Мисти. Laughing

# 964
Да се отбележа, че сме горе долу добре. Снощи намазах гърдичките и гръбчето на Синеочка с Вапоруб. Най-накрая се сдобихме с него. Не е кашляла, спа си спокойно. Аз не толкова, но това е друга тема.

# 965
  • Fairbanks, Alaska
бърдс, не е нашата къщичка, слава Богу!
то ние сме на втори етаж и няма как да се наредят така. Simple Smile
в къщичката има папагали. Simple Smile Simple Smile Simple Smile котките ги чуват и са все там. май решиха, че ще им отворя, защото така ме гледаха... сякаш ще ми продумат. черната даже опита. Simple Smile Simple SmileSimple Smile

за видинската болница казаха, че е постановка. не знам вече кое е вярно и кое не. тегава работа е. Sad Sad Sad
преди време коментирахме, че процентно имаме най-много смъртни случаи и причината не е само ваксината.
и лекарите а започнали да се замислят и да говорят за това.

за келеша бой с върбови пръчки по задника, на голо.
майка му е за повече бой.
Малко ще му е боя с върбови пръчки. Да го пращат в някоя каменна кариера и да троши камъни за следващите поне 5 години. Или в някоя мина.

# 966
нали се сещаш, че 15 годишен да се качи с майка си в колата и да подкара на червено, през хора и коли май не е само в него вината.

първо, кой го е учил че за него правилата не важат;
второ, кой го е учил да кара кола;
трето, кой му е дал колата;
 четвърто, кой го е накарал да си мисли, че не е длъжен да се подчинява на полицаите;
има и четвърто и пето, пшреди да стигнем до детето.
да, виновно е, но много по-виновни са възрастните в семейството му.

я кажете колко от вас са давали на детето да покара?
или са му купили скутер, моторче, атв...
може и да не сте, но виждали ли сте такива семейства? защото аз съм виждала.
бащата купил за да натрие носа на майката. или двамата купили, защото съседското дете има и да не останат назад.
и още и още...

# 967
Последно с майка си ли е бил в колата? Аз четох, че е било момиче с него.
Ако е била майката то и тя е за съд. То тя по принцип е, ама в този случай съвсем.

# 968
Преди години тук бяха много модерни скутерчетата.Докато кварталната патрулка не приклещи до нас единият дрисльо.До там бяха.А за родителското тяло и наличие на сивото вещество съм безмълвна, щото иначе трябва да съм много група и да ям банани.

# 969
така прочетох Ули, не съм там и не знам.

Sad чудя се на такива хора. как живеят като грам мозък нямат.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 10:11 от st. Dobri

# 970
  • Пловдив
За кво говорите?
Първо помислих, че Добри се оплаква от нейния юноша бледен...Simple Smile

# 971
И майката, и приятелки на майката. Чудо!
Утро!
Още се разсънвам...
Събудиха ме три пъти от седем часа насам. Бясна съм. Лошата енергия си я изкарах на пържени филийки за закуска... Хапнах, сега кафе 🧐

# 972
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
Днес е Свети Мина, покровител на семейството. Здрави и благословени да са фамилиите ви!
Ако има именици, да са честити!

Отметнах мамографията. Практиката тук е, ако има нещо, още на следващия ден се обаждат. Ако всичко е наред, след 10-15 дни по пощата ти пращат резултатите. И вчера ми звъни телефона, сестрата се представя и първите й думи бяха "Не се притеснявай, лекарката каза, че всичко е наред. Аз се обаждам само да ти кажа да дойдеш да си вземеш диска". Носех си предишното изследване от България, за да го сравнят. Та... живи и здрави, след две години пак.
Сега да си направя едно кафе и после подхващам работата.

# 973
За кво говорите?
Първо помислих, че Добри се оплаква от нейния юноша бледен...Simple Smile

за тоя джигит. Sad
и за това, че е виновен, но не само той е виновен.
трябва да се започне от семйството.

така прочетох Ули, не съм там и не знам.

Sad чудя се на такива хора. как живеят като грам мозък нямат.

# 974
  • Euskal Herria
Джигитът не е ли от махалата? Хванах някакво интервю със съседите. Обичайното "Много добро и възпитано момче".

Общи условия

Активация на акаунт