Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 249
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 1 965
Фил, да минава и при вас бързо и леко, каквото и да е.
Дано останалите се разминете и няма други болни.

Телефонът ми днес полудя, не спира да звъни. И все някакви безумни и неизпълними неща.
Направо ми се иска да го пусна през терасата.

Звънна ми позната, с която не съм се чувала сигурно от година, с молба да помогна на шестокласника й по английски. Бях навън, не можех да говоря и й обясних, че ще й звънна по-късно да каже за какво точно става въпрос. Реших, че детето има нужда от помощ за домашна, но се оказа, че в момента прави тест онлайн и от мен се иска да го реша. Отказах, а познатата чак се разсърди. Много тъпо ми стана.

# 1 966
Хаха,Бърд,да ти звъня и аз другия път,групово да правим тест 🤣🤣🤣.Божеее,аз хем съм си вкъщи,хем не знам когато правят контролни 🤷🏻‍♀️.Слава богу,по английски го бива,та няма да те притеснявам 😬

# 1 967
  • Euskal Herria
Днес е Света Екатерина. Да са честити имениците!
И за всички болни - по-леко и по-бързо да преминат неразположенията.
След непрекъснатите няколко дни валежи сега се изясни небето, има и слънце. Дано се позадържи така времето.

# 1 968
Ренко, нямаш грижи, колко му е да решим един тест групово Simple Smile
Преди няколко години детенцето на фризьорката ми се обръщаше към мен с "госпожо", защото 2-3 пъти писахме и обяснявахме домашни в салона, докато чакам с намазана с боя коса. 
Аз нямам против, помагала съм при нужда, особено в сегашната ситуация. Знам, че на децата им е трудно, но малко прекалено ми дойде днешната сръдня.

Ооо, Яна, благодаря за напомнянето, като нищо щях да пропусна да честитя на една Екатеринка.
Живи и здрави да са всички празнуващи!

# 1 969
Мид, Фил, бързо оздравяване!

Ще се отървем ли от тая гад бе, хора. Аман, честно. Знам, че няма, ама да изохкам.

Дойде ми четецът. Чуден!

# 1 970
Не би ми и дошло наум,да притеснявам който и да било, заради изпитване!?! на собственото ми дете.Че нали затова го правят учителите,за да разберат какво е научило,а не,колко знае мама,тате, съседката...На синковеца му куца литературата.На скъпия роднина е преподавател по БЕЛ,но,честно,дори не съм се замисляла към момента да се обръщаме към нея.Или,за в бъдеще ако ще,то ще е с уроци,не решаване на тестовете.
Нямам хапове за синузита,не ми се ходи до аптеката.Ще търпя явно до довечера 🤕

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 15:05 от Ренко

# 1 971
Честит, Сирос, все хубави книги да четеш на него Simple Smile

Ей днес четох, ще в Япония се отървали от делтата Simple Smile дано разберат как и да се отървем и ние Simple Smile

# 1 972
Честит да ти е, Сиросче, дълго и вярно да ти служи!
Ох, Ули, къде са японците, къде сме ние Sad

Правя си следобедно кафе и продължавам да кълва.

# 1 973
Оле, пак много болни Cold Sweat да минава Hands Pray
Според мама най-вероятно болката идва от запушения нос, но няма как да изпише АБ ако се налага. За сега сме всеки в отделна стая, а Монстърчето с маска. То е ясно, че ще цъфнем всички, но поне да забавим нещата.
Фил, ако търпи, не може ли да му капнеш топъл слабосолен разтвор в нослето.  Да поотпуши каквото има там и да промие .

# 1 974
Нямам достатъчно антитела Sad  Чудя се дали да не повторя теста в др.лаборатория,че тези в Синево днес на трима пациенти на пробите лепиха стикерчета и се питаха коя на кого е и малко се замислям,дали не ми объркаха епруветката.

# 1 975
  • Пловдив
Нямам достатъчно антитела Sad  Чудя се дали да не повторя теста в др.лаборатория,че тези в Синево днес на трима пациенти на пробите лепиха стикерчета и се питаха коя на кого е и малко се замислям,дали не ми объркаха епруветката.
и аз се замислям, че вярно е какафония...

# 1 976
  • София
Негативни сме и мм и аз и малкия.
Но все пак 10 дни като контактни, аз 14 с малката, спинка тя, пита ме защо е болна, 😭

# 1 977
Мид, да я нагушиш. Болна е, за да си останете двенките вкъщи и да се гушкате.

# 1 978
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Съншайн, бързо оздравяване ви желая!

В крайна сметка от малкия ли прихвана? Той как е? След t някакви други симптоми имаше ли?
Вероятно от малкия звер, той беше с температура от събота на обяд, до неделя. През цялото време беше вкопчен в мен -  "Мамо, лошо ми е, мамо, гушни ме", как да го оставя и да не го пипна... След това само подкашля, но е жизнен и енергичен, тича из малкото ни жилище, има играчки навсякъде.
 Аз в понеделник вечерта почувствах неразположение, и във вторник вече се разви при мен. Обоняние и вкус не съм загубила, обаче. Поне засега.

# 1 979
  • София
Сън, ти имаше ли ваксина?

Общи условия

Активация на акаунт