Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 80 766
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Sofia
Виждам, че Юнчето е постнала списъка с ковид зоните, но той е неверен. Има обявени зони, които са само в стойчовия списък.
Не знаех, че не е актуализиран. Аз по него се ориентирах кога и къде да ида, че да ми бъде удобно.

# 2 206
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Момичета, няма да се давате на черните мисли!
Питайте в темата за сблъсъка. В София има възможности.
Виждам, че Юнчето е постнала списъка с ковид зоните, но той е неверен. Има обявени зони, които са само в стойчовия списък.
Коя е темата за "сблъсъка"?

Не знаех, че не е актуализиран. Аз по него се ориентирах кога и къде да ида, че да ми бъде удобно.
И къде да видя актуалният списък на Стойчо?

Направо ми иде да хвана гората...

# 2 207
Не, не, Юнче. Изначално е неверен. В моя град областен и до ден днешен, няма ковид зона. Не е имало и едва ли ще има. Според стойчовия списък има обаче. За София четох, че на някои места, не знаят, че са ковид зони. Та... стойчо🤢

Съншайн, тук https://m.bg-mamma.com/?topic=1204545.36585

# 2 208
  • Германия
А, да ги нямаме такива, никакви черни мисли. Споделяйте ги тук и ние ще ви ги избелваме. Майтапя се, но знам, че не е лесно, но се опитайте да не се поддавате на паниката.
Ето я темата Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

# 2 209
  • Euskal Herria
То това е същата работа като с кабинетите за ваксиниране. Лятото голямо проучване падна - посочени са едни в сайта на министерството, а се оказва, че въобще не са такива.
Оздравявайте, момичета - и вие, и близките ви!

# 2 210
  • Sofia
Забравих да пожелая скорошно оздравяване на малкото Панде!
Уф, много ми е...никакво. Отмятам едни неща, които се забавиха във времето, заради карантината. По здравна тематика, ъгейн Rage Не мога да спя, от това съм кисела и с тежки главоболия през ден. Други години мисля за украси и Коледа по това време. Сега искам само да мълча и никой да не ме занимава с нищо.

# 2 211
  • France
И аз не спя от почти 2 часа Rage И без ковид черните мисли се въртят в главата ми. Аман, бе!

# 2 212
Съншайн, лягай и почивай и се лекувай.
Нито чиниите ще избягат нито прането.

# 2 213
Мид, за децата мисля, че Пирогов е единствената възможност.

За възрастен през уикенда май само големите болници. Някой скоро беше писал за адекватен преглед (снимка и изследвания) в Св.Анна. Иначе и в Александровска има, ВМА…Платени са в София мед и Токуда. В пика на вълната родителите ми отидоха в София мед в събота, хем не е имало кой знае колко хора, отвисяха от 9 до 5, на баща ми не са успели да му вземат кръв за емнайсе бодения.

# 2 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добрЮтро хубавелки.

болните да се оправят бързо, черните мисли да бягат надалеч, а ОИ да чака до второ нареждане.

ще бягаме до магазина за седмичното зареждане. Simple Smile после кафе, после... може би ще плета. или ще си направя уроците по арабски. или ще си мина урока по испански на дуолинго...
избор има. Simple Smile

# 2 215
Добро утро в събота и от мен!

Денят ми започна от лабораторията, източиха ми пет епруветки, сега пия кафе и се надявам да изпече малко слънчице поне.

# 2 216
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
веднага ти пращам малко слънце от тук. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 2 217
  • Оптимист по принуда
веднага ти пращам малко слънце от тук. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Прати и тука де, моля те, гъбясахме, мухлясахме вече.Sunglasses

Добро да е.

Снощи купихме елха и украсявахме. Много шукаритетна се получи Sunglasses

Джунче, мила Hug
Кло, наред ли е всичко, защо изследвания? Ако си писала, извинявай Hug
Панде, Сънши, как сте?
Честито на рожденика Champagne
Мид, какво ви подкара..Дано изкарате леко Hug
Не искам да ходя в темата, ако имате отзив за тази прахосмукачка, споделете, плийз.

# 2 218
  • София
Добро утро!

Апартаментът се тресе от сутрешното откашляне на Малката Пандичка...

Има ли шанс да изчистя шкафа в банята, който омазах с Гранофурин? С белина и Меглио не става. Бял шкаф.

Благодаря за кафето. По мой вкус е.

Съни, всичко ще е наред! Не позволявай на тази гад да ти тормози и мислите. 🤗

# 2 219
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!
Панде, не искам да те натъжавам, но Гранофурин май не се чисти. Аз имам две петънца на паркета в хола от тази зеленилка.
Въртях се, сънувах шантави неща, спах на пресекулки, щях да падна от леглото.
Болките в мускулите почти преминаха, имам неприятен световъртеж и ми е едно отмаляло...
Навън духа един противен вятър, само за излежаване вкъщи е времето.

Общи условия

Активация на акаунт