Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 81 850
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 295
И аз обичам Guns N' Roses.
МУ изобщо не ги долюбва, според него Аксел Роуз не може да пее. По този повод преди милион години негов приятел го замерил с вилица, която се забила в гърдите на МУ. И до днес като улучим песен на Гънс по радио или ТВ, само го поглеждам и го предупреждавам да не коментира изобщо вокалните способности на Аксел, за да не му забия и аз някоя вилица.

Забравих по-рано да похваля малката сладкарка Heart Eyes

# 2 296
  • София
Пу-пу на Енината щерка! Сладурче на трета степен! Все така да е!

# 2 297
# 2 298
  • Оптимист по принуда
Ох бе, Сиросче Sob
Принс е гений.

# 2 299
Ох, Purple Rain всеки път ме разплаква Heart

# 2 300
Последно и лека, най, най https://youtu.be/gmIJoQV96PM

# 2 301
  • Euskal Herria
Прибрахме се, повече никъде няма да мърдам. Изчетох ви, за музиката - на същото мнение съм.
Гледаме Маскирания певец, докато вечеряме.

# 2 302
Приятно съм изненадана от Пандето и Сирос! Поздравления за добрия вкус,дами!
Това пък е моята най-любима песен на всички времена
https://youtu.be/PvhVWQRRrfQ

# 2 303
  • Оптимист по принуда
Е, ми довърши ни. Лека.

# 2 304
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

# 2 305
О,Добри, любимците на скъпия.Не съм фен на по-хард звученето,но ги увековечих в торта,за негов рожден ден 😁
Скрит текст:
С кеф изслушах Принс,сега ще си го тананикам, докато заспивам 🎶

# 2 306
Ех, момичета, благодаря ви за музикалните поздрави!
От време на време си позволявам да избягам, да изключа тотално с любима музика, да поплача ей така, с повод или без повод. След това ми е по-леко.
И сега така - музичка, ред сълзи, ред сополи и вече нещата не изглеждат толкова страшни и безнадеждни.

Лека от мен!

Ооо, Ренко, няма да показвам тортата на МУ.
Концертът на AC/DC беше първият голям, на който бях.

# 2 307
Дочетох ви, хвърлих двата поста със сладки в готварската ни книга. Обаче, щях да пиша нещо, но освен за овациите за прекрасната мастър шеф Синеочка и сръчните ѝ ръчички, не се сещам какво беше. Пусто ЕГН не прощава. Лека от мен

# 2 308
  • Euskal Herria
И от мен нещо:

# 2 309
Хелоу, общество любимо! Липсвате ми, много! Ремонтът почти свърши, липсват само вратите Joy Полужива съм от умора и стрес -изтървах си телефона във вода, купувах нов, щото, нали съм напред финансово, стъпих върху стъклента врата на витрината на секцията, докато я сглобяваха и я потроших и  не може да се оправи,  гърч в каторгата, вкъщи лъскане и подреждане почти до зазоряване, два-три часа сън и циркът се повтаря, ден след ден... Но съм на финала. Преди малко се добрах до леглото ( имам легло вече), представяте ли си Stuck Out Tongue Winking Eye и се опивам да ви прочета, но съм закъсала яко с материала...
Нищо, ще наваксам, сега само се отбелязвам, че не съм гушнала букета Simple Smile Надявам се утре след работа ( да и утре съм на работа) поредната неделя, в която не почивам... да имам енергия да се разпиша и да прекарам малко време във вашата изключително приятна компания Heart Казах ли, че ми липсвате? Дааа, знам, че ви казах, но исках пак Simple Smile
Голяма виртуална гушка и до скоро, любими мои!

Общи условия

Активация на акаунт