Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 79 247
  • 2 570
  •   1
Отговори
# 2 340
Бърд, всеки ден работят.Ела с нея към 16:00-16:30,и ще мога да ви разведа 😂
С големия ММ се беше притеснил,че много викам,и съседката може да викне социалните 😁.Ей с тоз малкия ако не го направи,ще ѝ простя пускането на прахосмукачката в неразумни часове 🤣

# 2 341
Уинд, бързо и леко да минава.
Ренко, благодаря за инфото и поканата Simple Smile За друг път ще остане, след малко с МУ палим колата и изчезнаваме, макар че още не сме измислили къде точно. Ще предам сега на мама, тя не е ясно какви ще ги накъдри, затръгвала е от вчера Joy

# 2 342
Карамела,много се радвам да чуя,че още някой е на финиша.За леглото те разбирам напълно.Simple Smile
Ние оставихме детето при баба и дядо и отиваме да лепим тапети.Края на следващата седмица слагат ламината живот и здраве и ще чакам и аз някакви мебели.

# 2 343
Значи, у нас "след малко" е много разтегливо понятие.
Облякохме се, МУ отиде да вади колата от гаража и о, чудо, елетронното записващо огледало не работи. Ако питате мен, това изобщо не е драма, но според него е световен катаклизъм. Ръчка, бута там някакви кабели и копчета. Почаках пет минути, предложих (учтиво) да тръгваме и да се занимава с огледалото като се приберем. Тц. Та се качих обратно в къщи и си направих кафе. Черпя ви
Скрит текст:
Вече започвам да губя търпение и учтивостта ми се изпарява.

# 2 344
Бърди, голямо търпение имаш.

# 2 345
Сиросче, то търпението не е неизчерпаемо, ама пък имам тиган.
А вие ще осигурите чувалите и багажниците.

# 2 346
Ако се налага и алиби. С теб сме.

# 2 347
Нямаш грижи, Бърди.

# 2 348
Донесоха ми огромна торба с мандарини от село! Няма шанс да успеем да ги изядем и ще се развалят. Имате ли някаква идея на какво да ги направя,сладкиш или сладко? Сладки и много вкусни са,но имат семки.

# 2 349
  • София
Сис, яла съм божествено сладко от мандарини. Но не знам как се прави, нито със семките как да се разправиш.

Да се похваля с измити прозорци и в хола. Утре може би е ред на детската стая. В спалнята скоро са мити, така че сагата с прозорците ще приключи.

Грис халвата не я докараха на цвят като мамината, защото се притесних да не я прегоря. На вкус още не съм я опитала. Дано не е провал, че Малката Пандичка много се зарадва като чу грис халва .

Уинд, дано не се е превърнал в принц твоя син! Ако пък е, то нека леко го кара!

Бърд, чувал веднага предлагам. Даже е тематичен за този период от годината - червен и голям. 😇

# 2 350
В тефтерите имам една рецепта, в която се пече 1/2 доза от блата за торта (стандартно пандишпанено тесто), тоест да стане дебел блата един пръст, сиропира се с компот, когато изстине, цедено кисело мляко се разбива с пудра захар, количество на вкус, намазва се върху блата и отгоре се подреждат на плътен слой мандарини, на резенчета. Стяга в хладилник няколко часа и voilà. Сладкиш с мандарини.

Ако ти харесва ще дам и точна рецепта за блата.

# 2 351
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Донесоха ми огромна торба с мандарини от село! Няма шанс да успеем да ги изядем и ще се развалят. Имате ли някаква идея на какво да ги направя,сладкиш или сладко? Сладки и много вкусни са,но имат семки.

правила съм това.
с променлив успех.
ако са от тези с лесно свалящите се кори, които са като отлепени, мандаринките са като спихнати.

лично аз бих изчистила кори, бяло, семки, бих пасирал ас чопъра и после варене до откат.
когато остане почти без вода бих добавила захарта и ванилията.
и пак варене до сгъстяване.
така миналата седмица направих сладко от грозде.

# 2 352
Благодаря за идеите! Направих сладко,но заради семките стана горчиво! Отказвам се,ще ги ядем така иначе ще съсипя още продукти 🤦😭

# 2 353
Бърдов оцеля, но не ходихме никъде.
Зарязах го да си ръчка огледалото и излязох сама. Врътнах няколко обиколки из центъра и се прибрах. Заварих го крив и сърдит. Накрая аз се оказах виновна за ситуацията, защото не съм настояла повече да тръгваме. Ай да му се не види.

# 2 354
Да беше дошла с маман към нас 😁

Общи условия

Активация на акаунт