ОКТОМВРИйски мами са щастливи- гушкат бебета красиви!- Тема 1

• 28 404
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Диван, фотьойл, на пода, както дойде.

Сега съм поръчала едно гнездо, че е зимно бебе и като ще е на пода, да има все пак някакво уплтнение и да е по-сгушена.

# 106
Здравейте,
Малко със закъснение се включвам, но нямам време почти да пиша. Колко е хубаво, че вече всички бебенца са факт. Дано растат живи и здрави и ние покрай тях 😁
Една снимка от мен на малкото Мукче

# 107
Бебетата е добре да спят на по-твърдо.
Аз взех гнездо уж за в хола, но си спи вечер в него и почти не го местя от кошарата. Когато сме в хола си е на дивана или в ръцете ми 🙈 Като цяло гледаме и да не се заседяваме много вкъщи.

# 108
Аз във всяка стая имам място за бебето. В хола е в гнездо върху дивана. (Навсякъде сме с плочки и не си представям да го оставя на земята.) в кухнята е в люлката докато готвя или хапваме. В спалнята кошарката ии в детската има голямо легло, слагам го по средата и така. Освен когато не е в слинга или върху мен.

# 109
Аз местя гнездото навсякъде.Може би една от най-добрите ми покупки.
В хола стои на дивана, в спалнята на нашето легло или в неговата кошара, общо взето май само в него си спи.
Моят лешник в последните 2 дни започна да виси на гърда през час и половина по минимум 25-30минути.Общо взето само кърмя май, предполагам си “заявява” по-голямо количество, защото си и пълни доволно памперсите.
Водихме го и на дерматолог заради обрива на дупето, който се сдоби с бели връхчета.Оказа се дерматит, изписа му Джинджира, Цикалфат на Авен и бани с лайка.Най-важното никакъв допир на дупе до памперса, с многократни пелени сме до оправяне на обрива, баща му е като санитарка. 😀
Това е при нас общо взето, във Вторник сме на консултация, тогава ще направи и 3 седмици, нямам търпение да разбера колко е пораснал.

# 110
Аз имам един друг въпрос - какъв интимен гел използвате сега след раждането, както и по време на бременността? Какво препоръчват вашите АГ за хигиена в тази област?

# 111
Аз имам един друг въпрос - какъв интимен гел използвате сега след раждането, както и по време на бременността? Какво препоръчват вашите АГ за хигиена в тази област?

https://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D … D0%BC%D0%BB.12013
Използвам този още от бременността и съм много доволна.

# 112
Аз ползвам на Себамед, но до сега въм най-доволна от този на Матернеа. Ползвам го и да не съм бременна 😂

# 113
  • София

Аз използвам Лактацид, както и по време на бременноста. АГ потвърди че е ок.

# 114
  • София/Севлиево
Аз съм с Матернеа,т.к.си бях купила повече.Преди бях с на Арома за чувствителна кожа.И двата ми се отразяват добре.

# 115
  • au bout du monde
lolitaa, трябва да спят на твърдо, не се притеснявай.

Минах прегледа след раждането и вече мога да тренирам спокойно и секса ми е разрешен, но нещо ме е шубе. Предният път чак на 6тия месец, ама то и мъжа го нямаше месец преди това.

# 116
  • София
Датата е 28 октомври ден преди термин и може би последния спокоен ден преди натежаването. От 29 се започна да ми натежава с всеки изминал час и се забелаваше че става трудно подвижна, контракции без болка, зачестяваха и то доста. Отивам с Шейново на ултразвук и се оказвам с нормално количество води, леко остаряла плацента, което било нормално за 4 дни преносване, 4 см разкритие и 3,800 бебе..... Погледнах като гръмната все пак не е малко бебето разбираме се да изчакам Китанова да видим с това преносване от 4 дни и с това разкритие дали ще ме оставят, да де но като не ме боли защо да не оставят.... Да се травмирам още повече, не искам.... Ако стане нещо наблизо сме.... Ще изхвтрчим с колата за 7-8мин
Китанова се съгласи като видя снимката и по живо по здраво си тръгнах, аз доволна таткото също
И на следвия ден сутринта нещо не беше както трябва - 8:30лееееко розово зацапване като прокървяване,което спря след 10 мин. Викам си ако и след 1 час е така тръгвам. Разходи се до кауфланд биберон и за веро, но нямаше това, което търсех и с моята глава съм си на вила че и днес няма да се спра... Прибрах си се и гледам се няма нищо, хайде сега до др магазин за търсения биберон и последни покупки, а пък исках и да се движа че като седя на едно място си мисля в глупости. 14 часа зверски ми се приспа и легнах да дремна, спала съм до към 16:30 време за прибиране на баткото от градина и прибирайки го казвам на баба му че тази вечер може да не си спа в нас
Така и стана
17:30 падна слузестото нещо - тапата и след 30 мин се запътихме
Прегледа мина-4 см разкритие, преносване 5 дни и ме приеха
Цяла нощ нищо
И в 6 без 15 сутринта се започна с онази
 болка, усетих си я макар и по търпима, личи си че е тя!През 8-10ми.по 35-40секунди в 9и30 нетърпими вече с 6см разкритие и,, здравей, родилна зала ",, здравей,, окситоцин"
Всичко започна в 10 без 5 и не ми се вярваш че тръгвам да раждам
Чувам,,2 напъна и глава е навъъъъън "
В този момент си представих че се карам на големия ми син и че ме е ядосал 🤣
И 11:25  на бял свят дойде:
💖💖💖Борислав с тегло 4,125 и ръст 54см!💖💖💖
Извинявайте за дългия пост!
Благодаря за вниманието!
Леко раждане на не родилите!

# 117
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз, докато разбера, че има нова тема... 😁

Кака Мони и бебе Боги. ❤️ Той е тооолкова спокойно бебе. Плашеха ме, че щом първото е било спокойно и спящо, второто ще е обратното, а той е дори по-спокоен. Все тръпнех кога ще се появят коликите, но той няма.
 Той на 09.11 прави 40 дни, само ще отидем на молитва, ще си омеся питка, нещо сладичко ще приготвя и това ще е. Няма никой да идва вкъщи.

Взех си еластичен слинг - Bebe evan. Много е удобен, а на бебчо му е супер в него.

# 118
Аз използвам интимен гел Гинексид и съм изключително доволна. Предния път използвах на Себа мед, пак ми хареса, но Гинексида го препоръчвам повече.
А иначе бебчо спинка в спалнята или на леглото при нас или в кошарата си, във всекидневната е в гнездото си. Гнездото е най-добрата ми покупка, през първата бременност нямах и сега виждам ползите от него.

# 119
Здравейте, момичета!
И аз докато се усетя, че има нова тема, колко много сте изписали. Общо взето нямам много време, че и три годишната каката си е вкъщи и купона е на макс. На Алекс го мъчат колики. Давам му Био Амика през деня и Лефакс вечерта. Мисля да пробвам Омнибиотик Панда, знаете ли дали има ефект от него?
И той има бебешко акне, но е малко. Само шума в сърцето ме притеснява и се надявам да го израсте, дават голям шанс за това.
Някоя беше споменала, че като бебето е било в кувьоз е хубаво да се направи очен преглед, а знаете ли кога трябва да се направи?Мисля да питам ЛЛ като отидем другия път.

Общи условия

Активация на акаунт