ОКТОМВРИйски мами са щастливи- гушкат бебета красиви!- Тема 1

• 28 434
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Бяхме на първата ни конслултация малкия мъж е наддал с 1,300 кг и 2 см на дължина, като е изцяло на кърма и само за 20 дни. ♥️

Последна редакция: ср, 10 ное 2021, 00:24 от Boliana

# 151
Привет и от една госпожица, която днес става на 1месец 😊

Ето така е облечена за навън, отдолу е с тънко боди с дълъг ръкав и ританки. Все пак навън е 15-17°, аз съм по тениска, ако сложа най-дебелите дрехи сега, после зимата няма да има какво да слагам Simple Smile
Извеждам я откакто е на около 10 дни, като само първите 2 пъти беше за по-кратко, след това си стоим навън колкото можем между храненията.
За мамите, които ги мъчат "колики", съветвам да си гушкат повече бебетата Simple Smile

Не че нещо, ама в тази тема са събрани най-сладките бебоци 😍

# 152
Ние също сме горе долу така облечени + тънко одеяло
Като видях с колко ката дрехи и одеяла се обличат мъниците си помислих,че грешката е в моя телевизор 🙄
Ние сме навън от 6тия ден,така ни каза педиарърката.

# 153
Здравейте,аз се водя единствено от бебка как да я обличам ..когато е навън слагам боди ританки, блузка,клин,чорапи едно плюшено,но не дебело яке с качулка, лента за коса +одеалце иначе пробвах без яке-носле и ръчички бяха студени последва "зелено ако" 
Утре сме на  консултация. Изабела става на 2месеца💗

# 154
Има нещо вярно , че са уникално сладку всички от нашата група 😁❤ (лошо бебе няма )
Иначе и ние от 10тия ден сме навън , гледам сяга докато е хубаво колкото може повече да сме навън , че и баткото вкъщи полудява и малката е по-спокойна навън.

# 155
Момичета, бърз въпрос - парацетамол при кърмене дали мога да пия? Имам страшно главоболие днес.

# 156
Момичета, бърз въпрос - парацетамол при кърмене дали мога да пия? Имам страшно главоболие днес.
може

# 157
Аз имах зверско миналата седмица, чак ревях от болка и пих, 3ма различни лекари ми казаха, че няма проблем с парацетамола

# 158
Здравейте, момичета! Тези дни не съм имала време да пиша, но се наслаждавам на сладките муцуни, които сте споделили ❤️
За обличането и ние сме горе долу така-боди, коплектче от полар и в количката я слагам в чувалче.
Искам да ви споделя, че ние имахме един проблем с преяждащата госпожица, която яде на 2/2,30 часа. Явно прежда и после повръща и я боли корем, половин час след хранене е кисела и се оплаква. Взехме капки БиоАмика по препоръка от болницата, в която се роди, и вчера ги давах. Искам да ви кажа, че забелязах промяна още на втория прием. Явно наистина успокояват стомаха. Пише, че съдържат лактаза, която разгражда лактозата (сложните захари), която реално образувала колики те, заради бавното разграждане.
Ние все още сме с двама ученици онлайн и бебе. Добре, че поне сополи те на всички минаха. Организацията върви добре, дори всеки ден им правя разни хубави неща за закуска 😊 В събота бебка стана на 1 месец. Тази неделя се падат 40 дни и ще ходим на църква, после ще се съберем вкъщи само бабите, лелите и аз. Черпя ви виртуално с един бананов хляб ☕

# 159
Здравейте, мами,
за съжаление нямам много кърма и моето бебе е на смесено хранене. От едната гърда съвсем малко кърма имам.
След всяко миене стерилизирам шишетата и искам да попитам дали това е прекалено или така трябва.
Излизаме от 11-я ден, в началото на по-кратки разходки, а последните две си бяхме доста на вън. Обличам девойката с боди и ританки, и я обличам в едно това космонавтче слагам тънка шапчица и завивам с пелена.

# 160
  • Bарна, морето, сините вълни
Толкова са сладички и милички всички бебоци! 🥰🥰🥰❤️❤️

Днес Боги става на 40 дни.

# 161
Благодаря за бързите отговори, момичета!
В крайна сметка не пих нищо, мина ми.
Сега по-обстойно ви разгледах. Бебоците ви са супер сладки ❤❤
Деспи, честити 40 дни на малкия юнак. Да расте здрав!

И аз ще ви покажа моята госпожица, но изчаквам до 40тия ден. Уж не съм суеверна, ама майчинството те променя понякога на 180 градуса 🤷🏻♀ Пу-пу, с много здраве орисвам всички бебоци и вие покрай тях. ❤

Ние днес бяхме на консултация. Бебка е наддала 1 кг и вече е около 4.500 и 56 см ❤ Много се радвам, че само с кърмене растем и наддаваме добре. Вчера, на 8-ми стана на цял един месец. Мина като един миг. Вече имаме умалели дрешки, ама тя се и роди голяма😅

Аз съм се захванала с приготовленията за погачата, която ще е на 16ти. Реших, че ще спазя цялата традиция - с ходенето на църквата, събиране на приятелки, самия обичай. Поръчала съм питка, меденки, мъфини, бонбони, торта. Уговорила съм се с една позната от агенция за декорацията вкъщи. Поръчала съм подаръци за орисниците. Абе, дойде ми музата и искам да направя първото тържество на Даная подобава! ❤

П.С. Само на мен ли ми липсва безумно бремеността? 😅 С такава носталгия си гледам снимките, а толкова мрънках последния месец да раждам. Сега бих си я пъхнала в корема да си ме ритка само мен. 😅

Последна редакция: вт, 09 ное 2021, 16:29 от CardyR

# 162
Момичета, трябва ми педиатър в района на Красно село, Стрелбище, Борово, Бели брези и околните. Много ще се радвам на препоръки, тъй като вчера хич не се разбрахме с педиатърката, която избрах и спешно искам да я сменя.

# 163
CardyR, на мен също ми липсва страшно много бременността. Това са чудни моменти от начало до край! А и на мен вече ми станаха две дечица, най-вероятно това беше, няма да има повече...
Като бях на операционната маса, в реанимация, в болничната стая, в родилно с много бебенца - викам си - олеее, тук повече няма да се върна.
А сега с бебенцето така му се любувам. Първия път бях с депресия и 2-3 месеца бях нещастна майка, сега гледам двойно да се радвам, да си наваксам и за тогава!
Въобще от двете чертички тази година се наслаждавам на всеки, всеки, всеки един момент Simple Smile

А и докторът на последния преглед ми гледа матката и накрая каза: "Няма вече бебе."
Да, много тъжно прозвуча...

# 164
  • София/Севлиево
И на мен ми липсва бременността,въпреки че не бе от най-леките.Все пак ми беше хубаво и тайно се надявам да потретя.
Ето един бузан,който днес става на 40 дни

Общи условия

Активация на акаунт