Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 612
  • 844
  •   1
Отговори
# 510
Може ли няколко думи за Cartier la Panthere edition soir.

# 511
Препоръчайте  траен парфюм  от L'Erbolario.Имам Indago, люляк,Мак  и Круша.Само Indago ми е траен.

# 512
  • София
Ирис. Но не мирише точно на Ирис, имай предвид. Няма измирисване, а кремът е сякаш още по- траен.

# 513
# 514
Момичета, колебая се между Prada candy и Prada candy nigth. Познавам само първия, втория не помня как ухае. По описание ми харесва, и все пак....

# 515
Здравейте! Харесах Chloe Nomade, Nomade Absolu, също. Ако имате впечатления от ЕDT, моля да ги споделите. Heart

# 516
Може ли да ми предложите чист, сапунест парфюм с изразена нотка на люляк Purple Heart
Да има точно такъв.
https://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/A-Drop-d-Issey-66334.html

Мерси, ще го погледна. А този лилавият Ланвин отговаря ли на тези изисквания? Сапунест ли е или повече цветен?

# 517
Цветен и нетраен.

# 518
Привет! Бихте ли казали как е като трайност Kilian Paris
Αdults ,че много му се чудя,след,като изпуснах Линтерди Руж, ?

# 519
Може ли да ми предложите чист, сапунест парфюм с изразена нотка на люляк Purple Heart
Погледни Trussardi My name.
Точно него щях да предложа и аз. В Парфимо е на добра цена.

# 520
Моля за мнението ви, за този парфюм?!

# 521
Adults при мен усещам около 4 часа, като седи прибран до кожата, без шлейф. Но пък имам 100 мл и пръскам доволно.

# 522
Последно време посягам най-често към тези два парфюма:

Доста съм ограничила купуването , но си раздвижих колекцията и мога да кажа, че Boucheron Quatre ми е есенното откритие. Лятото ме души, пролетта го пререждат други аромати, но сега ми падна идеално и след дълго отлежаване май ще му видя дъното скоро. LVEB го комбинирам с booster-чето This is Happiness! , който за мен е кокосова вода и се комбинира добре със сладки аромати.
Сега искам да си купя няколко неща, не мога повече да се въздържам Grinning и едното ми желание е This is her. Знам, че е писано, но моля за мнение относно трайността и излъчването. Лятото за съжаление не успях да го усетя и се надявам, че сега му е времето.

# 523
Последно време посягам най-често към тези два парфюма:

Доста съм ограничила купуването , но си раздвижих колекцията и мога да кажа, че Boucheron Quatre ми е есенното откритие. Лятото ме души, пролетта го пререждат други аромати, но сега ми падна идеално и след дълго отлежаване май ще му видя дъното скоро. LVEB го комбинирам с booster-чето This is Happiness! , който за мен е кокосова вода и се комбинира добре със сладки аромати.
Сега искам да си купя няколко неща, не мога повече да се въздържам Grinning и едното ми желание е This is her. Знам, че е писано, но моля за мнение относно трайността и излъчването. Лятото за съжаление не успях да го усетя и се надявам, че сега му е времето.
Какъв е аромата на Бушерон? Аз си търся нови предизвикателства.
Дълги години ходих с Роклите и Шалимар на Герлен (по различно време 😜) Скоро преоткрих Далия Ноар на Живанши. Но като видях по сайтовете, че не се произвежда и си оставих половин шише неприкосновен запас.
Така че приемам предложения.

# 524
dariVale, за мен е най-добре да се тества, защото някои го описват като лек аромат, за мен не е толкова лек, аз го усещам повече цветен (жасмин), цитрусите от пирамидата не са естествени, а по-скоро добавка за свежест. Много ми харесва в момента, аз обичам цветни аромати, но вероятно няма да го повторя. Имам още два Boucheron Quatre - Absolu de Nuit и Rouge, които ми са по-интересни, но с Nuit трябва да се поливаш за да му усетиш красотата, малко ми разводнен. Бих препоръчала за проба новият Irresistible Givenchy EDP, има чудесно описание от Kovacheva. Скоро ще се похваля и аз с него.

Общи условия

Активация на акаунт