Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 620
  • 844
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте !
Нахлувам в темата и предварително благодаря на малкото, които ще се включат !
Търся предложения за мъж, който носи почти без прекъсване Versace French, който поне зимата пропуска. Ползва и Mr. Burbery, Salvador Dali Black sun,но не с това удоволствие, което Версачето.
Имаше и Dior sauvage не му допадна...
Бюджета е до към 80 лв.
Междувременно бих увеличила бюджета до 100 лв, като четох че нещо на Шанел винаги би бил добър вариант за подарък.
Както и отдавна се чудя на D'Hermes Eau Intense Vetiver виждам във фрагника че е почти всесезонен.
Проблемът е че няма къде да тествам парфюми. И нз какво ще реша за на "сляпо" и имитационните са кът.
Версачето преди да поръчам го тествахме заедно, и така го поръчах, но той вече не иска да ходи и да души Sad

# 526
Masque Milano са вълшебници Simple Smile
Пристигна парфюма, плюс подарък мини панетоне, шоколадчета и три мости
кутията е супер, ултра мега яка, за хора, които обичат "Алиса в страната на чудесата"
Самият парфюм е невероятно артистично творение (сигурно Ви омръзва да четете оди, но колко парфюма имате, които да траят повече от ден и половина и то след като сте минали през фитнеса, душа и чаршафите и едновременно с това аромата да се мени и да е красив от начало до край?)
На кутията има NFC скан и ти излиза, че парфюма е оригинален Simple Smile
Горещо препоръчвам тестове пред покупка на творенията на Masque Milano - от 16 красиви парфюма аз избрах един за себе си и още два бих носила, останалите ги виждам за мъже, като най-зашеметителни за моя/нашия вкус са  Russian Tea и Terralba

Две парфюмни мостри на Malbrum носихме вчера с либето и тази марка определено е с различен характер. Различни от мейнстрийма и много, много ни допадат.
Safariyah e секси дамски парфюм, който започва някак неприлично с коктейл от мускус, дърво, вътрешността на костилки от вишни, сок от тропически  плодове,  малко цветя. След няколко часа се укротява и започва да ухае на личи, бонбони, мускус и сандалово дърво. Аромата не е силен, не е натрапчив, на 1/2 метър разстояние и по-близо е най-красив. На сайта прочетох в описанието му "Wear this and while wearing little else" - много точно
Другият е Tigre Du Bengale, определено мъжки аромат, също секси, също привличащ. Не знам как точно е забръкала сместа създателката му Delphine Thierry, но пачулито не го усещам/не ме дразни. "This dark and spicy leather fragrance opens sweet and soft, with the vibrancy of leather underpinned by balsamic notes of rock rose and myrrh. Animalic stimulant. Use with caution."

Написах писмото си до дядо Коледа и парфюмното ми желание е Love Tuberose. Невероятно красив парфюм, присъствен, забележителен и дамски в най-добрият смисъл. Туберозата се усеща в цялата си свежа прелест, а след 12-15 часа остава лек аромат на тубероза върху сандалово дърво. След като носих един ден тази красота направо зачеркнах GGGB / Kilian, нула смисъл да си купувам парфюм, който има единствено красиво начало и после става на нищо. За съжаление същото е и с Vodka on the Rocks.

# 527
Подкрепям за Бушерона,при мен също идваше силен и душлив в летните жеги,но за есенното слънце е простооо перфектен.❤❤❤

# 528
  • Sofia
От шкафа ми с парфюми се процежда вълшебен аромат, но не мога да позная кой от всичките е. Или комбинация от няколко.  Нещо , което на себе си не помня  такова, а очевидно го нося.

# 529
  • София
При мен още 3 парфюма (Black perfecto, Noir pour femme, Sensuous) отиват в шкафче "Спрени, пръскай се само за специални случаи"
Егати, а дори не съм колекционер, всичко любими ми спират. Накрая ще си остана с класиките само.

# 530
  • София
И много мой любимци спряха, но аз съм на обратния принцип - пръскам като ми е кеф, нищо не пазя за специални случаи, понеже вкуса си променя и пазейки нещо за някога си се лишавам от моментното удоволствие, отлагайки го за момент, когато може въобще да не ми донесе същото удовлетворение
Голям съм философ Joy

Ей така една Mahora кътах, кътах и към момента въобще не ми носи същото усещане като някога, когато много се страхувах от момента, в който ще и видя дъното. Що не си я ползвах тогава да ми е хубаво Rolling Eyes

# 531
  • by the sea
И аз съм на това мнение, пръскай ги докато ти са любимци, всяко лято си викам ей тия останалите 20мл ще ги изфъскам другото лято, но другото лято намирам друга прекраснотия и си седят в шкафа няколко такива, за спомен.
днес съм с необикновен избор, Latin Lover ми залипсва от лятото, беше ми от летните любимци , честно казано става и за хладно време понеже е предимно флорален.

# 532
И много мой любимци спряха, но аз съм на обратния принцип - пръскам като ми е кеф, нищо не пазя за специални случаи, понеже вкуса си променя и пазейки нещо за някога си се лишавам от моментното удоволствие, отлагайки го за момент, когато може въобще да не ми донесе същото удовлетворение
Голям съм философ Joy

Ей така една Mahora кътах, кътах и към момента въобще не ми носи същото усещане като някога, когато много се страхувах от момента, в който ще и видя дъното. Що не си я ползвах тогава да ми е хубаво Rolling Eyes
Точно така е. Тази философия е и моя. Всусът се променя и след време, някой любимци (с изключения), вече не са "същите".

# 533
Някой може ли да помогне как да намеря този бач код. На кутията пише само Mugler, а не Thierry Mugler. На гърба на шишето в горната част под капачката са гравирани горния ред цифри. Искам да разбера стара или нова версия е и на колко години приблизително. От магазин е, не се съмнявам в произхода. 169лв./90мл. Някой ако го е виждал на по-ниска цена моля да сподели. Изпуснах го в Елинор.

# 534
Повечето от най-любимите ми парфюми, все още са ми най-любими. Два от тях са неоткриваеми дори в еВау.
Днес съм с Nomade Absolu de Parfum Chloé. Много го обичам! Някой усеща ли пчелен восък в началото? В този момент го обожавам просто - пчелен восък и пчелен прашец усещам, но восъкът е просто... толкова реалистичен, че не мога да повярвам!

# 535
  • София
Mugler e новото име, значи е новата версия.
Виж тук кога е произведен http://checkcosmetic.net

# 536
Благодаря, изписва това:
Грешка: Партидният код показва, че продуктът е произведен през 2014 г. или по-късно. За съжаление такъв формат на партиден код не се поддържа от уебсайта досега.
В checkfresh изобщо не излиза.

# 537
# 538
RedPanDa, благодаря!

# 539
  • Germany

Междувременно бих увеличила бюджета до 100 лв, като четох че нещо на Шанел винаги би бил добър вариант за подарък.
Както и отдавна се чудя на D'Hermes Eau Intense Vetiver виждам във фрагника че е почти всесезонен.
Проблемът е че няма къде да тествам парфюми. И нз какво ще реша за на "сляпо" и имитационните са кът.
Версачето преди да поръчам го тествахме заедно, и така го поръчах, но той вече не иска да ходи и да души Sad
Хващам се за тези думи, за да ви покажа едно видео на руска влогърка за адвент календара на Шанел, струващ 910 долара, но което попаднах случайно. Искрено за забавлявах.
Скрит текст:

Иначе не бих рискувала с Интенз Ветивер на Ермес, мисля, че съвсем не е безопасен и може да не му допадне. Твърде много ветивер и интензивен лимон.
Аз бих се спряла или на Версачето, което си харесва, или бих пробвала с някоя от новоизлезлите версии на Азаро Хром, Аква версията е например страхотен и се намира на добра цена https://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Azzaro-Chrome-Aqua-55454.html. Класическата версия също мисля, че би му допаднала. Добре се представят и като трайност.

Общи условия

Активация на акаунт