Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 631
  • 844
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте.
Моля за предложение за подходящ парфюм за 60-годишна делова жена?
Бюджет?

# 481
Бюджетът е до 80лв. Мислех си за L'interdit или Montblanc Signature?

# 482
Hastar, дай знак когато се появи. Обожавам Бауи.

Greene, добре е да посочиш бюджет. Шанел винаги ще бъдат класика за подарък.

Хора, аз съм обсебена от Fantomas Grin. След като се хилех цяла вечер след първа проба, вчера нямах търпение да си легна с него, а днес си го нося и на работа. Острата химична миризма и металните стърготини вече ги няма, предимно пъпеш, надделяващ над други плодове и неопределима за мен база усещам. От време на време се появява малко изгорял барут, който чак ми нагарча в устата, понякога малко повече сладост. Много ми е щастливо с него Grinning Браво Алесандро, браво Гуалтиери! Още дълги години да ни радваш с провокиращи сетивата парфюми!

# 483
По-скоро L'interdit, който и на мен ми се струва добра идея. И като марка, и като визия е по-стилен. А предвид възрастта на дамата, той като парфюм с малко олд скуул звучене (поне за мен), смятам, че би допаднал.

# 484
Аз зациклих .... чаках, чаках Черен петък в Делириум и сега съм в чуденка Фаталната Ванилия или Табако Ванилията на Том Форд и Доброто момиче или Любов на Килиън .Харесвам ги всичките , но трябва да си избера по един от бранд .... Побутване ?!?!

# 485
  • Бургас
Ако трябва да се избира точно от тези двата съм за L'interdit.Иначе лично аз не бих подарила никой от тях.

# 486
Macadamia, Good girl има евтини ментета и колежките ми го ползват. Аз затова не си го купувам, иначе ми харесва.
Ама на предишното намаление имаше 20% и за Килиан, а сега май е само 10%...в движение съм и така ми стори

# 487
Код:

Понеже скоро ми беше на гости точно жена в тази възраст, ще си позволя да предложа част от това, което си хареса от моите парфюми, а и ценово се вписват в бюджета ви:

https://www.fragrantica.com/perfume/Van-Cleef-Arpels/Reve-18074.html  
https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Nomade-48434.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Chloe-Eau-de-Toilette-2015-31197.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/Green-Tea-Sa … lossom-65876.html

П.П. Все пак не сте ни дали насока с харесвани от нея парфюми. Ако избора е точно между L'interdit или Montblanc Signature, аз бих избрала L'interdit.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 10:28 от лорелай

# 488
По-скоро L'interdit, който и на мен ми се струва добра идея. И като марка, и като визия е по-стилен. А предвид възрастта на дамата, той като парфюм с малко олд скуул звучене (поне за мен), смятам, че би допаднал.
Благодаря. А Dahlia Divin дали ще е подходящ?

# 489
Да, смятам, че ще е подходящ и много приятен. Дори го намирам за по-безопасен избор от L'interdit.
Ти имаш доста добри идеи и сама.

# 490
  • Златна Добруджа
Здравейте, L'HOMME PRADA EDT става ли за покупка на сляпо? Мъжът не е особено капризен откъм аромати, в момента ползва Mr. Burberry EDP.

# 491
Много харесвам Дейвид Боуи и жена му, обаче хич не ми харесва бутилката на тоя парфюм. Като крадена от Majda Bekkali e. Боуи заслужава повече оригиналност.

# 492
На мен пък много ми харесва бутилката, повече от тези на Majda. Какъв акцент има Иман, изненадах се.

# 493
  • The Evergreen State
Здравейте.
Моля за предложение за подходящ парфюм за 60-годишна делова жена?

Още един глас и от мен за L'interdit, предлагам още няколко неща които вярвам че биха се харесали на зряла жена, просто за да получите по-широка перспектива:

# 494
  • София
Закъсняло мнение е за Адълтс на Килиън, понеже ми беше зор да го пробвам след хайпа по него около
прИмоциите напоследък - за мен си е чисто мъжки парфюм, нищо женствено или унисекс не намирам в него. По мое мнение е mature парфюм, нищо уау, а пък зряла смокиня грам не усещам, само дървесина.

Общи условия

Активация на акаунт