Парфюмни размисли и страсти (ноември 2021 г.) - 266

• 66 622
  • 844
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз зациклих .... чаках, чаках Черен петък в Делириум и сега съм в чуденка Фаталната Ванилия или Табако Ванилията на Том Форд и Доброто момиче или Любов на Килиън .Харесвам ги всичките , но трябва да си избера по един от бранд .... Побутване ?!?!

Фаталната бих взела аз, но тя е по- монотонна. Има опасност да втръсне. Табаковата е по- интетересен и изменчив парфюм, но понякога на мен лично ми идва нагарчащ чат - пат, а понякога силно меден и спарен.
Аз лично чакам фаталната, но от намалението в ЕЛ. Simple Smile

За дамата на 60 - Ралф Лорън Сафари е много интересен парфюм. Метеоритите на Герлен се харесват.  L'instant също... Lalique le Parfum.

L'interdit на моята кожа мирише на дъвка и няма нищо ретро. Често го срещам върху млади момичета.

# 496
Може ли да ми предложите чист, сапунест парфюм с изразена нотка на люляк Purple Heart

# 497
Може ли да ми предложите чист, сапунест парфюм с изразена нотка на люляк Purple Heart
Да има точно такъв.
https://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/A-Drop-d-Issey-66334.html

# 498
  • София
Може ли някой да каже мнение за DKNY Fall (кестеновия парфюм), знам, че е имало положителни мнения за него, но с търсачката не откривам описание... Също и за DKNY Nectar Love - дали медът изкарва пиклива нотка, изобщо има ли нещо дразнещо в него Simple Smile

Стават ли за покупка насляпо - да уточня, че харесвам подчертано дамски сладки (но не захаросани) аромати, не прекалено натрапчиви, без остри нотки (ветивер, пачули, ууд) Grinning

# 499
Може ли някой да каже мнение за DKNY Fall (кестеновия парфюм),...
Това писах за него #581
https://m.bg-mamma.com/?topic=1372642.msg43687898#msg43687898

# 500
  • София
Ехаа, при такова описание няма да се чудя дълго май Grinning много благодаря Heart Eyes

# 501
Погледни Trussardi My name.

# 502

И аз щях да предложа този:

Точно чисто, люляково и сапунесто ухае.

# 503
И аз се нареждам за съвет.
Mancera Wild Cherry струва ли си ? Ароматът на череша е на плода или черешов цвят? Има описана нотка люляк, усеща ли се или черешата надделява върху всичко останало?
Ще съм благодарна, ако някой го познава и сподели отзив.

# 504

Здравейте момичета, някой има ли инфо за тези два парфюма Куба,
много приличат на Монтале, но няма инфо на кои са версии.

# 505
Мили хора, моля за малко побутване и помощ!
Кой е по-хубав (субективно) Simple Smile:
https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-L-Homme-39029.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Luna-Rossa-Carbon-43402.html
Смятам да взема един от двата за подарък на мъж, на 30 и няколко, нямам идея от парфюмните му предпочитания, но мога да кажа че е човек който работи в по-официална бизнес среда и дори в ежедневирто си рядко носи нещо различно от костюми Simple Smile Ако това може да е някакъв ориентир.
Благодаря предварително на отзовалите се.

# 506
Ехаа, при такова описание няма да се чудя дълго май Grinning много благодаря Heart Eyes
Мисля, че ще ти хареса, аз също го купих и много ме радва. А описанието на Азалия е страхотно, както тя си умее! 😍

# 507
Elits@, по принцип и двата са хубави - според описанието ти мисля, че по-подходящ за подарък е Prada L'Homme.

# 508
  • София
И аз се нареждам за съвет.
Mancera Wild Cherry струва ли си ? Ароматът на череша е на плода или черешов цвят? Има описана нотка люляк, усеща ли се или черешата надделява върху всичко останало?
Ще съм благодарна, ако някой го познава и сподели отзив.
На плода, но за мен е посредствен парфюм. Вишната в черните рокли е в пъти по- класна и завладяваща.

# 509
Elits@, по принцип и двата са хубави - според описанието ти мисля, че по-подходящ за подарък е Prada L'Homme.
Много мерси. И аз към него клонях, но другия също ми се стори интересен и реших да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт