💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 045
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 75
Рабухчиев в клип на Галена.

Паулина снощи е била на участие в Planet Club.

Разочароващо.  Тя беше споменала, че са й предлагали да прави кариера в попфолка, но е отказала, защото е под нивото й, явно вече не? 
Жалко, наистина в Бг трудно се пробива на друго музикално поприще.
Объркването е изяснено, но аз Паулина много я харесвах в Гласът на България и си спомням, че искаше да попадне при Графа, но той не се обърна и отиде при Поли Генова, макар че Камелия й изнесе убедителна реч колко я иска. В последствие все пак попадна при Камелия (без да има право на избор) и има само едно поп-фолк изпълнение в латино аранжимент. За мен би било много шокиращо да отиде някога в поп-фолка, но щом и Криско пропя чалга, всичко е възможно Grinning
По принцип Murda boyz не ги харесвам, но знам, че са продуцирали няколко момичета - без особен успех и после са ги напускали шумно или поне не в добри отношения. Като я гледам каква е опърничава и звездееща, не мисля, че ще изкара дълго с тях.

# 76
# 77
  • На брега на реката
Това чухте ли го някъде или са просто теории?
Не съм го чула, но последните постове, за размяна на играчи, ме навеждат на тази мисъл!

П.П. Ако е към мен въпроса!

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 04:57 от Бубoлина

# 78
Толкова да ми е анти този Рабухчиев.. И е супер нелеп с нечленоразделните звуци, които издава. Close

# 79
И аз идвам да напиша как не мога да го харесам това момче. Чак ме дразни с дебилните си маймунски звуци. В лице ми е много неприятен.

# 80
  • Испания
Такъв е РабухЦиев. И той, и Стратимир са от един дол дренки. А самочувствие - до небесата.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 20:34 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 81
Но Стратимир ми се струва доста по-глуповат. При Рабухчиев поне сякаш тече някаква мисъл.

# 82
  • Испания
Не мисля.

А лиглата снима и публикува личица на дечица. Как си позволява!

# 83
  • София
По-скоро у Рабухчиев има доза сдържаност, не знам дали е възпитание, може би заради това на моменти изглежда по-умен от Стратимир. Аз последния исках да го харесам, в първи епизод визуално ми беше симпатичен, реших, че мога да преодолея диалекта му, но през последните седмици виждам, че в него има и злоба. Простотията не е толкова страшна, ако не е съчетана със злоба и агресия, та...  жалко, че се справя добре по трасето.

# 84
Явно е модерно да се изтипосват снимки на деца в социалните мрежи. Колко познати и колежки имам, които не се спират да пускат снимки на бебетата си и то от самото раждане. Ми не е нормално това, но и акъл се иска...Ни те имат особено, ни лиглата.

# 85
  • Испания
И аз не го приемам, но като го правят родителите, е друго. А външен човек да ти публикува снимки на децата!

# 86
И аз не го приемам, но като го правят родителите, е друго. А външен човек да ти публикува снимки на децата!
Е, да, но той не ги е откраднал от домашния албум, най-вероятно вече са са въртели в интернет...
Извратена работа.

# 87
  • Испания
Е, да, но той не ги е откраднал от домашния албум, най-вероятно вече са са въртели в интернет...
Извратена работа.

Става въпрос за Елизабет и снимки, които прави на деца и ги публикува. Тя публикуваше и видеа. Същото като пишман учителката.

# 88
Скрит текст:
Извратена работа.

Става въпрос за Елизабет и снимки, които прави на деца и ги публикува.
[/spoiler]

Помислих, че става въпрос за Мани и това че качва снимки на деца с нейни тениски, демонстрирайки че тя е техният идол Grinning Grinning Grinning

# 89
Лиглата е същата кифла като мис Ели. Дано поне искат разрешението на родителите.

Общи условия

Активация на акаунт