💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 083
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания
Много се съмнявам.

Елиа имаше едно видео в класната стая. Върви с кафе в едната ръка, а в другата - телефон, с който прави видео на децата.

# 91
  • Варна
...
Става въпрос за Елизабет и снимки, които прави на деца и ги публикува. Тя публикуваше и видеа. Същото като пишман учителката.

Ако родителите са подписали декларация за съгласие имат право да качват снимки и видео на децата. Аз всяка година със започването на детската градина подписвам такава декларация. Имаш право да приемаш както и да откажеш.  Simple Smile

# 92
  • Испания
Скрит текст:
...
Става въпрос за Елизабет и снимки, които прави на деца и ги публикува. Тя публикуваше и видеа. Същото като пишман учителката.
Ако родителите са подписали декларация за съгласие имат право да качват снимки и видео на децата. Аз всяка година със започването на детската градина подписвам такава декларация. Имаш право да приемаш както и да откажеш.  Simple Smile

Подписваш декларация, че си съгласна да снимат детето ти и да го качват в социалните мрежи?

Морунов се разплака. Неделчо е такава фурнаджийска лопата...

Борис току-виж се самопредложил.

# 93
Странно, всички гласуваха за Симеон капитан, който се появи вчера. Аз бих гласувала за Рабухчиев.

# 94
Странен е синхрона на Морунов за Мани.

# 95
  • Испания
Морунов пък колко е заблуден. Да не е бил на арената, за да почне да хвали ментето!

# 96
Вече мисля, че ги е страх да кажат лоша дума за Мани или дори да проявят съмнение в качествата й. Дори Стоян напоследък беше спрял да го прави. Мисля, че когато някой започне да се оплаква, че Мани е слаба е въпрос на време този играч да бъде отстранен именно от нея, затова и участниците вече се въздържат и дори я хвалят.

# 97
Красима милата жив да я ожали човек като види синхрона и в края на изборите на Капитан.
Ще има възможност да се види още три пъти с Монито и Борис.
Сама се наигра в тази игра.

# 98
Мани сега като торпедо ще е на арената, всички ще ги отвее, защото вече я потупаха по рамото.

# 99
  • Испания
Тюх, как не можа Андрей да се бие със Симеон!

# 100
Ххахах дали случайно Симеон стана капитан и веднага след като уааааау тайната се разбулва?
И какво е виновен Симеон, че е бил отшелник и по правила не може да го казва? Grinning

# 101
  • София
До момента всичко е странно в този епизод...
Аз не бих гласувала за новодошъл. И не бих казала добра дума за тотал щетата на отбора.

# 102
До момента всичко е странно в този епизод...
Аз не бих гласувала за новодошъл. И не бих казала добра дума за тотал щетата на отбора.
Съгласен съм.

# 103
Еми ето, че ще и се зарадват сякаш.. и то, не само Андрей Wink

# 104
Бойците да не вземат процент към договора за всеки ден, прекаран с Мани?

Общи условия

Активация на акаунт